Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Beyler taze çektim fotoyu, internette twitter ve facebooktan sonra Paticikte. Bursa, Kükürtlü caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Tüm vücut epilasyon var yazmak yerine kısaca yazmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bu tarz aptal sarışın tadinda dükkan tabelalari kükürtlüden çıkar zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yine de her türlü Bursa'nın bir ilçesi ve haliyle bir parçası olan, Bursalı insanların yaşadığı Gemlikten daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Kartopu savasi bicaklamayla bitti http://www.ntvmsnbc.com/id/25320965/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 inegöl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ahahah BURSA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Abi inegöl ya =/ Kuran çarpsın buraya giden hizmete, milli servete yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 niyeki abi bursayı komple milli park ilan edip dünya turizmine açmalıyken böyle şeyler yazmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 osmanlı imparatorlugunun temelleri o toproklordo atuldu rerörör agıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gemliğide dahil et seagle sende biliyon 1 inegöl 2 gemlik 3ankarayolunun tamamı ve sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 inegöl bursa sayılmaz ama, adamlar bursa düşmanı. bursa x2 diyebiliriz inegöl'e biçok açıdan, adamlar bursa'yı dinsiz olarak fln görüyo o kadar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 NolaxThensbane said: gemliğide dahil et seagle sende biliyon 1 inegöl 2 gemlik 3ankarayolunun tamamı ve sonrası Tövbe de olm çarpılırsın ya, gemlik ile inegöl aynı kefeye konur mu.. Ankara yolunun üstü yine iyi de, ben bi gün meskene gidicem diye bi otobüse bindim. Hatırlamıyorum hangi hattı ama ankara yolunun altından dolaşıp üste çıkıyordu. O alt yol sanki başka ülke, öyle bir fark olamaz. İsmi neydi bilmiyorum da, gerçekten farklı bir ülkeydi orası. Portala girdik çıktık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kız arkadaşım şehket yılmazda yatmıştı 1hafta ziyarete gittim olm valla pıçaklanacam diye ödüm kopmuştu birde salak gibi gidip ara sokaklarda yürüdüydüm dedim abawwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben 4 sene orda okudum abi beni düşün sfdsgsfasfd Gerçi yine mesken tarafı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 SeaGle said: Bu tarz aptal sarışın tadinda dükkan tabelalari kükürtlüden çıkar zaten sdf bursa, tophane de de "ezikler kıraathanesi" görmüştüm yıllaaaar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Tophane ilgi alanımıza girmiyor ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tophanede çay içilir birde meslek lisesi vardır o kadar dinimiz amin..kükürtlü ise vaktinin tekstil kodomanları kapmış ancak şimdi ağızları kokuyor. Yeni trend nilüfer hacut hatta ihsaniye-ataevler arasında kalan yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kükürtlüde oturuyorm çaya beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ncık orta yerde bulusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ayıp olmuş Gemlik kendini aştı son 5 senedir yol aldı gidiyor bir tutmayalım o saçma salak İnegöl'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Dosta güven düşmana korku, gemlikstayla.. sdfgsgsd http://www.haberler.com/gemlik-te-refuj-duzenlemesi-yapan-isciler-el-3356152-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bu da 2007'den ahaha http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=6079664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 eski la buy bisey olmaz diye oynarken ellerinde patlasa esas bursa haberi olurmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar