paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hehhe bunu koymaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 amcanın soyismi de neydim.baya manidar olmuş.Neydim ne oldum.sdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 İstanbulda boğazköprüsünü satanlar vardı mış Bi istanbul değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 alan da bursalı olabilir ama köprüyü. mesele satmak değil, almak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 calimero said: Aket-Atum said: Ulan bizim mahalle orası. Bursaya gidince gece devriyelerine başlayayım ben yine. gece devriyelerine başlayayım derken? :( Biz mahallemizi seviyoruz, gönülden destekliyoruz, canımızı bile veririz. Biz bu mahalleye aşığız ve aşkın da tanımı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 asdhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Görükle sokaklarının dili olsa da konuşsa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bursada sokagin dili olsa, yalar orani burani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 görüklede nerde ortam var tutun elimden gezdirin beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 NolaxThensbane said: görüklede nerde ortam var tutun elimden gezdirin beni :D SO GAY!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sen istiyorsan başka yerimden de tutabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sonra neden pıçaklıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100502195643/icarly/images/thumb/9/92/Oooo.jpg/323px-Oooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ekonomik anlamda güç kazanmaya başladılar. Kendilerine malaysia adında bir ülke satın alıp bağımsızlık ilan etmişler. http://www.bursamalaysia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://gifmansion.com/GM/uploads/2012/03/zoidberg-dance-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bursa’da yaşayan 54 yaşındaki Ali Neydim, tanesi 5 TL'den satılan külçe altın şeklindeki iki çakmağı gerçek altın sanıp 9 bin TL'ye satın aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://dl.dropbox.com/u/18366514/41750014.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 geçen günlerde yaşanan 2 adamın anlaşıp bi tanesinin diğerine sakso çekip hadi sıra sende derken diğer adamın ne yapacam lan diyerek adamı bıçaklayıp ölmesi haberini bulamadım, varmı linki bilen filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 2 arka sayfada kaldı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alsutakatukalari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 çok kalabalık oldunuz beyler :D sxo 40 ilşki 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 oha bursa çocuğu geldi topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ardeth said: ama tahminen adam yapmayi reddetti bu da yapmazsan herkese sana oral seks yaptigimi soylerim falan dedi dünyada böyle bir tehdit unsuru var mı lan ahahaha "adama oral seks yaptım, sıra ona gelince kabul etmedi, ahlaksızın yalancının teki bu herif" mi diyecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 olayı hiç anlamamışın abi. ikisi de erkek bir, diğeri de mahallede onun adını ipneye çıkarmakla tehdit ediyor. tabi kendini de ateşe atmış oluyor ama o abi bu olayla daha barışık gibi "ben sana yaptım hadi şimdi sen bana yap falan gibilerinden" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 huun said: Ardeth said: ama tahminen adam yapmayi reddetti bu da yapmazsan herkese sana oral seks yaptigimi soylerim falan dedi dünyada böyle bir tehdit unsuru var mı lan ahahaha "adama oral seks yaptım, sıra ona gelince kabul etmedi, ahlaksızın yalancının teki bu herif" mi diyecekti? "ibnelik yapmak" böyle bir şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 of ya böylr adamların memleketinde yaşıyorum ya. Hadi o yerde bi kadınla yaparsın para yüzünden kavga çıkar anlarımda bensana yaptım şimdi sen bana yap ne demek ya. Bence bu kadar saçma neden olamaz. Olayın aslı para, uyuşturucu vs olabilir. Mesela ölen adam borcunu ödememiştir. Diğeri de hem öldüreyim hem rezil edip intikam alayım demiş olabilir vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar