Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 gerçek bursa bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sarılıp öpüşenleri fuhuş olarak görürler ama kendine şeyh diyen bir adama anasını karısını kızını götürüp adama oral çekmelerine normal bir şeymiş gibi yaklaşırlar.Böyle bir ortam işte napıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ""Ben de gezmeye çıkınca, bu tür görüntülere tanık oluyorum. Ağaçların altında çift var. Bunlar benim kanıma dokunuyor, ama iki taraf gönüllü olunca yapacak bir şey yok. Yasalar buna izin vermiyor . Biz kolluk görevlisi olarak onları uyarıyoruz."" said: Yasa değişimi alert . Bahaneleri de hazır ' Kanıma dokunuyor ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sadece bursada değil bu malesef bir çok şehirde öyle. İstanbul, Ankara, İzmir gibi sevgiliyi koluna takıp gezemiyosun. Öpüşmek sevgi göstermenin en güzel yollarından biriyken, bizim ülkemizde ÇIKÇIKÇIKçıların saldırısına maruz kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ya sevin ya terkedin beyler. Bu memleket boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/34049/20819905/1/mahalleli-korkudan-sokaga-cikamadi.aspx said: Bursa'da kraliçe arı götürüldüğü için kovandan kaçan arılar, insanlara saldırdı. Polis vatandaşları evlerinden çıkmamaları konusunda uyarırken, 10'a yakın kişiyi sokan arıları belediye ekipleri ilaçlama yaparak dağıttı. Merkez Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi Kartal Sokak'ta oturan Şükrü Yıldız, bal üretmek için bir kovan arı alarak evinin dördüncü katında bulunan terastaki arkadaşına ait dört kovanın yanına koydu. Ertesi gün komşusu kovanları kestane balı üretmek için Uludağ'a çıkarınca Şükrü Yıldız'ın kovanındaki kraliçe arı da Uludağ'a gitti. Kraliçelerini bulamayan arılar sıcağın da etkisiyle kovanı terk etti ve mahalleyi bastı. Arıların saldırısına uğrayan mahalle sakinleri evlerine kapanarak belediye ve polisten yardım istedi. İlaçlama aracı yarım saatlik çalışmanın ardından arıları etkisiz hale getirdi. 10'a yakın vatandaşı ve haber yapmaya gelen gazetecileri de sokan arıların mahalleden uzaklaşmasının ardından vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Hüseyin TÜCCAR-BURSA-DHA ahaha dalga geçer gibi aktarmışlar haberi resmen. Arıların etrafında çemberi daralttık gomserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yalan söylüyor lan bursada kültürpark yiyişme mekanı değil. tophane var, menderes parkı(şunun adından emin değilim menderesmiydi mahmutmuydu) var oraları yiyişme mekanı. vurun müdüre yiyişme mekanı diyince çok iğrendim kendimden ama öyle diyorlar napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 nasil yiyisiyorlar bi anlatsaniza. avrupaynin göbeyindeyim parkta bahcede yiyisen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 çatal bıçakla yiyorlar, sonuçta bizde medeniyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kucagina oturunca yiyismis sayiliyor sanirim said: Kraliçelerini bulamayan arılar sıcağın da etkisiyle kovanı terk etti ve mahalleyi bast ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Yuh abi DeRossi ne vurdu ha, hele Buffon'un o kurtarışı hele hele hele Pirlo reis varken İtalya silkeler her türlü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dinamit yüklü kamyon ormanı yaktı Kurban olurum sana hardcore şehrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ahahha ördeğe tecavüz http://haber.ekolay.net/haber/Yok-art%C4%B1k-%C3%96rde%C4%9Fe-tecav%C3%BCz-etti/2926/1054446.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 http://i.imgur.com/QDBZD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Önümüzdeki cumartesi Bursa kop kop... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 peronu soyle aldırtıcam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ahhaha doğru mu lan o haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 patideki favori konum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 biletler patilere bedavaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bu haftasonu bütün Bursa'da sular kesik olacak, inşallah çok abuk olaylar yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 su stoğu yaptım Ayrıca bursa Türkiye nin 3. büyük ili olma yolunda gidiyormuş artık ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 damacalarınızı koruyun bursalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ulan su kesilecek dediler Gollum gibi yaşamaya hazırladım kendimi şakır şakır su akıyor, 2 milyonu trolledi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 olm şaka mısınız lan? bursa'da su kesilse ne olur?!! kilometrekare başına 1827 artezyen düşen bi şehir ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 fakirlik çok kötü, insan depo yaptırır evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar