Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Konuşulurken Neler Oldu ?

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

TBMM’de tarihte ilk kez rejimi kilitleyecek boyutta bir “yemin krizi” yaşanıyor! -İran ve Suriye Türkiye'yi tehdit etti! -Dışişleri bakanımız Kıbrıs'ı sessiz sedasız referanduma götürüp satıyor! -Fırsattan istifade edip generaller ve askerler içeri alınmaya devam ediliyor! -''Savaşa hazırız'' pankartları ile özerklik değil bağımsızlık planları yapılmaya başlandı! -BDP Diyarbakır'da kendi meclisini topluyor! -Devletin görüştüğü ''bebek katili'' BDP'ye yemin et çağrısı yaptı! -Bir haftada 7 şehit verildi! -Sokak ortasında 2 asker infaz edildi! -pkklılar Diyarbakır'da kimlik kontrolü yapıp 2'si asker 3 kişiyi rehin aldı! -Halkın dini duygularını sömüren Deniz Feneri davası sesizce yürütülüyor! --İşin özü kamuoyunu uyutmak için fener kurban seçildi...
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadıgım niye istiyosun ülke dinci olsun
arkadaşım git kendi kendine yaşa dinini
ne biliyim cumaya mı gidiliyo bayramda mı bişeyler yapılıyo yapın onu sonra gidin yolunuza
dinle siyaset bi arada gitseydi reform da olmazdı avrupada osmanlı da süfer über olurdu hala
aptallar ya

- efendim ekonomi çok kötü napıcaksınız?
- kuranın 9. sayfasındaki ayeti uygulıyıcaz fil filan var taş atıcaz
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle işte zaten.

gidip "bi tarafınıza buzlu badem sokun, günahlarınızdan arının, tanrı ekonomiyi o zaman düzeltir." deseler bile buna inandırırlar halkı din sayesinde. eğitim yok, öğretim yok, özgür medya yok, özgür ifade yok, bilim yok, üretim yok, özgür gelecek yok ama din var. din herkesin umudu, herkesin neşe kaynağı. hem din kendi kendine olmaz, ya o dindensin ya da o dinin düşmanısın, yok edilmelisin zira insanların bütün umut ve neşe kaynağına engelsin.

bütün mantık bu halkı yönlendirirlerken.

diğer tarafta iyice başıboş bırakılan bir kesim, kendi içlerinde bence haklı olarak "yürüyün gidin ulan, biz kendi ülkemizi kuracaz" diyo. eğitimsizlik ve dinle şuursuzlaşan millet bu krizi yönetmeyen devlete bi mok demiyo...

ama diğer taraftan abuk subuk bi adam ülkedeki bi futbol takımının başındayken gözaltına alındı diye ortalık birbirine giriyo(!) ulan salak insanlar, çocuklarınızın geleceğiyle sınavlarda taşak geçerlerken nerdeydiniz? mafya babasının teki mi daha önemli geleceğinizden!

bu ülkede futbolla ilgili bişey duydukça kusasım geliyo artık zaten.

neyse gerginim biraz. =)
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

ne biliyim cumaya mı gidiliyo bayramda mı bişeyler yapılıyo yapın onu sonra gidin yolunuza
dinle siyaset bi arada gitseydi reform da olmazdı avrupada osmanlı da süfer über olurdu hala
aptallar ya

daha iyi yönetmek için
halkın kendilerine daha bağlı kalabilmesi için

böylece sonsuz rant

problem?
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

aptallar ya

bizde din sürü psikolojisi de ondan. yanındaki herkes onlar gibi olmayınca "ben niye müslümanım lan o zaman o pezevenge herşey serbest bana herşey yasak" diye düşünmeye başlıyorlar. bu huzursuzluğu yaşamak onları sinirlendiriyor vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur, asıl konu git Dinini yaşa derken hristiyan falan mısında bu kadar basit konuşuyorsun.Kitabı okuyan var ise şu çağda izlenmesi zor bir yol olduğunu ve herkese göre din farklı bir kavram.Kimi dua eder cumaya gider sonra ölümüne içer rakısını takar takısını bumu yani din yaşamak yada yerine getirmek.Müslüman olarak Arap tarzına hayır ama Kitabı izlersek başka çaresi yok.Herkes der hani bize dünya ahiretlik diğerleri için bugünlük diye.

Neyse konu kaymasın, son 4 yıla baktığında sadece yazıyoruz abi bak bu oluyor arkadan bunu yapıyorlar yada aslında bu şike olayı göz boyama baksana neler oluyor gibisinden.Evet doğru but what you gonna do ? Nothing.

Kurban Fener bedavada kurban olmadı illa ki vardır birşeyler diye düşünüyorum hala açıklanan yapılan ediken yok ortada AYNI ERGENAKON tek farkı bu sefer operasyon bitmeden adını vermediler.Yazık başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

o askerlerin infaz edilmesini ve rehin alınmasını duymamıştım. skandal bi durummuş hakikaten.

ayrıca daha da büyük skandal, akp kıbrısı veriyor resmen.
türkiye'de hiç yazılan bir konu değil de, kıbrıslı tanıdıklarımdan duyuyorum, bu yaz bazı uygulamalarla vermeyi kafaya koymuş adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

batı ataşehire yine kocaman cami dikmişler gökdelen gibi

Batı Ataşehir finans merkezi olacak, Vakıfbank Genel Müdürlüğü2nü İstanbul'a getirdi bile. Merkez Bankası'nın da İstanbul'a taşınmasını istiyo RTE 1 2 senedir. Yakında vizeyi de koyup eyalet sistemi ile başkeni İstanbul yapıcaz herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...