mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 TBMM’de tarihte ilk kez rejimi kilitleyecek boyutta bir “yemin krizi” yaşanıyor! -İran ve Suriye Türkiye'yi tehdit etti! -Dışişleri bakanımız Kıbrıs'ı sessiz sedasız referanduma götürüp satıyor! -Fırsattan istifade edip generaller ve askerler içeri alınmaya devam ediliyor! -''Savaşa hazırız'' pankartları ile özerklik değil bağımsızlık planları yapılmaya başlandı! -BDP Diyarbakır'da kendi meclisini topluyor! -Devletin görüştüğü ''bebek katili'' BDP'ye yemin et çağrısı yaptı! -Bir haftada 7 şehit verildi! -Sokak ortasında 2 asker infaz edildi! -pkklılar Diyarbakır'da kimlik kontrolü yapıp 2'si asker 3 kişiyi rehin aldı! -Halkın dini duygularını sömüren Deniz Feneri davası sesizce yürütülüyor! --İşin özü kamuoyunu uyutmak için fener kurban seçildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Genelde bi taneyi örtmek için 1 tane haber abartılırdı ama bu şike olayı baya büyük olunca toptan temizliğe gidip elde ne var ne yok ortaya saçıldı nasılsa sonunda fener bjk falan toptan düşürünce alt lige diğer her konular unutulur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bu arada başkan "minareler süngümüz" adlı güzide şiir'i mecliste okumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Çok zorluyorlar bu işin sonu kötü bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 batı ataşehire yine kocaman cami dikmişler gökdelen gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 benim anlamadıgım niye istiyosun ülke dinci olsun arkadaşım git kendi kendine yaşa dinini ne biliyim cumaya mı gidiliyo bayramda mı bişeyler yapılıyo yapın onu sonra gidin yolunuza dinle siyaset bi arada gitseydi reform da olmazdı avrupada osmanlı da süfer über olurdu hala aptallar ya - efendim ekonomi çok kötü napıcaksınız? - kuranın 9. sayfasındaki ayeti uygulıyıcaz fil filan var taş atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bizde kendi dinini değil yanındakinin senin dinini yaşaması önemlidir o yüzden. O ne kadar dindarsa sen o kadar sevaba girersin mantığı vardır. Halbuki herkes kendi başına hesap verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aynen öyle işte zaten. gidip "bi tarafınıza buzlu badem sokun, günahlarınızdan arının, tanrı ekonomiyi o zaman düzeltir." deseler bile buna inandırırlar halkı din sayesinde. eğitim yok, öğretim yok, özgür medya yok, özgür ifade yok, bilim yok, üretim yok, özgür gelecek yok ama din var. din herkesin umudu, herkesin neşe kaynağı. hem din kendi kendine olmaz, ya o dindensin ya da o dinin düşmanısın, yok edilmelisin zira insanların bütün umut ve neşe kaynağına engelsin. bütün mantık bu halkı yönlendirirlerken. diğer tarafta iyice başıboş bırakılan bir kesim, kendi içlerinde bence haklı olarak "yürüyün gidin ulan, biz kendi ülkemizi kuracaz" diyo. eğitimsizlik ve dinle şuursuzlaşan millet bu krizi yönetmeyen devlete bi mok demiyo... ama diğer taraftan abuk subuk bi adam ülkedeki bi futbol takımının başındayken gözaltına alındı diye ortalık birbirine giriyo(!) ulan salak insanlar, çocuklarınızın geleceğiyle sınavlarda taşak geçerlerken nerdeydiniz? mafya babasının teki mi daha önemli geleceğinizden! bu ülkede futbolla ilgili bişey duydukça kusasım geliyo artık zaten. neyse gerginim biraz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 fenerbahce konuşulurken, beşiktaş ve trabzonu da içeri aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Pakistan much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 mulgear6 said: benim anlamadıgım niye istiyosun ülke dinci olsun arkadaşım git kendi kendine yaşa dinini ne biliyim cumaya mı gidiliyo bayramda mı bişeyler yapılıyo yapın onu sonra gidin yolunuza dinle siyaset bi arada gitseydi reform da olmazdı avrupada osmanlı da süfer über olurdu hala aptallar ya - efendim ekonomi çok kötü napıcaksınız? - kuranın 9. sayfasındaki ayeti uygulıyıcaz fil filan var taş atıcaz daha iyi yönetmek için halkın kendilerine daha bağlı kalabilmesi için böylece sonsuz rant problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 üç bin fenerli sokağa dökülmüş. sanki memleket meselesi ak onların kaçı acaba bi mitinge gitmiştir hayatında merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Red said: batı ataşehire yine kocaman cami dikmişler gökdelen gibi batısına dikmeseler iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bu sıralarda ülkede olan olaylardan biri de bu http://www.youtube.com/watch?v=cXFnUPYOLYY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 mulgear6 said: benim anlamadıgım niye istiyosun ülke dinci olsun arkadaşım git kendi kendine yaşa dinini ne biliyim cumaya mı gidiliyo bayramda mı bişeyler yapılıyo yapın onu sonra gidin yolunuza dinle siyaset bi arada gitseydi reform da olmazdı avrupada osmanlı da süfer über olurdu hala aptallar ya - efendim ekonomi çok kötü napıcaksınız? - kuranın 9. sayfasındaki ayeti uygulıyıcaz fil filan var taş atıcaz bizde din sürü psikolojisi de ondan. yanındaki herkes onlar gibi olmayınca "ben niye müslümanım lan o zaman o pezevenge herşey serbest bana herşey yasak" diye düşünmeye başlıyorlar. bu huzursuzluğu yaşamak onları sinirlendiriyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Doğrudur, asıl konu git Dinini yaşa derken hristiyan falan mısında bu kadar basit konuşuyorsun.Kitabı okuyan var ise şu çağda izlenmesi zor bir yol olduğunu ve herkese göre din farklı bir kavram.Kimi dua eder cumaya gider sonra ölümüne içer rakısını takar takısını bumu yani din yaşamak yada yerine getirmek.Müslüman olarak Arap tarzına hayır ama Kitabı izlersek başka çaresi yok.Herkes der hani bize dünya ahiretlik diğerleri için bugünlük diye. Neyse konu kaymasın, son 4 yıla baktığında sadece yazıyoruz abi bak bu oluyor arkadan bunu yapıyorlar yada aslında bu şike olayı göz boyama baksana neler oluyor gibisinden.Evet doğru but what you gonna do ? Nothing. Kurban Fener bedavada kurban olmadı illa ki vardır birşeyler diye düşünüyorum hala açıklanan yapılan ediken yok ortada AYNI ERGENAKON tek farkı bu sefer operasyon bitmeden adını vermediler.Yazık başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 o askerlerin infaz edilmesini ve rehin alınmasını duymamıştım. skandal bi durummuş hakikaten. ayrıca daha da büyük skandal, akp kıbrısı veriyor resmen. türkiye'de hiç yazılan bir konu değil de, kıbrıslı tanıdıklarımdan duyuyorum, bu yaz bazı uygulamalarla vermeyi kafaya koymuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 mulgear6 said: Sokak ortasında 2 asker infaz edildi! Bu ne yahu nerede ne zaman oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bursada kendini şeyh ilan eden bir biseksüel önüne geleni ... Bu da ayrı bir gündem maddesiydi. Arada kaynamasın... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sokak ortasında 2 asker infaz edildiyi ben de bilmiyorum da 2 gün önce galiba pkklılar otobüs mü ne çevirmişler 2 subay 1 de saglık görevlisimsi birini rehin almışlar operasyon yapılıyo bölgede dendi ama daha haberi çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Red said: batı ataşehire yine kocaman cami dikmişler gökdelen gibi Batı Ataşehir finans merkezi olacak, Vakıfbank Genel Müdürlüğü2nü İstanbul'a getirdi bile. Merkez Bankası'nın da İstanbul'a taşınmasını istiyo RTE 1 2 senedir. Yakında vizeyi de koyup eyalet sistemi ile başkeni İstanbul yapıcaz herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 açılması gereken bir başlıktı da, ilk postun son cümlesi çok QQ olmuş dsfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Evlerinden sivil şekilde çıkarken iki asker vuruluyor. Diğeri ise 2asker 1sağlık görevlisi eve giderken yolda pkk çevirme yapıyor indiriyor bunları ve kacırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kadıköydeki bıçaklamadan da haber yok şaka gibi ya. 30 kişi girdi milleti bıçakladı normal bir olaymış gibi devam ediyoruz hayatımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dediğin o Hells Angels olayıysa gayet haber oldu, habertürkte "kim bu hells angels" diye manşet falan vardı hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar