mani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 trt3 e denk geldim Kamer Genç'i görünce izleyeyim dedim. tek kişilik muhalefet valla adam. çat çut sağdan soldan vuruyor. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3 20:27:00 dan sonra başlıyor. YARDIR KAMER REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kamer genç çok ilginç bir adam ancak yeterli destek yok çünkü çokta ciddi değil. aslında daha oturaklı birisi olsaydı çok daha etkili olabilirdi siyasi alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şu adam da iyi http://www.youtube.com/watch?v=cXFnUPYOLYY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu adami cok seviyorum...harbi oyle boyle degil. soyle 20 tane adam olsa mecliste meclis tv rating rekorlari kirar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi o degil de chp su son yemin olayiyla sicmisti, bugun yemin ederek tuyu de dikti. bu kadar basiretsiz bi parti yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 zararın neresinden dönülürse kardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 secildimi yine kamer genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yemin olayı ilginç ya adam gibi bir politika izlenmedi birde şike olayları girince araya gündem de değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 her zekeriya oz davasi gibi gum diye gozalti dalgalari geldi ve gundem degisti, ergenekoncu subay kalmadi heralde ki artik futbol tenis filan devam edicekler gibi gozukuyor ilerde kesin kullanicam bu taktigi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Flassh said: secildimi yine kamer genç seçilmez mi chp tuncelide rekor oy aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şöyle versenize abi linki... http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=11-07-2011%2020:27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kemal kılıçdaroğlu, kamer genç, isa gök, muammer muharrem ince vb adamlar chp'den ayrılıp yeni parti kursalar gidip o parti için köpek gibi çalışırdım sanırım. ama olcak iş değil tabi. Mantıklı değil yani. akp iktidarına 30 yıl daha ömür katar öyle bir bölünme heralde. gerçi belli olmaz hmmmsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Kamer genç in başbakanlığın önüne bırakmak istediği çelenginin polislerce çalışması komik ti ya. Para verdim ben ona diyordu hoho.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Penthesilea said: abi o degil de chp su son yemin olayiyla sicmisti, bugun yemin ederek tuyu de dikti. bu kadar basiretsiz bi parti yok ya Yapabileceği en iyi tepkiyi verdi ama bazı medya kuruluşları ile işbirliği yapmak zorunda,bunu yapmayınca böyle oldu,akp gündemi de değiştirdi,Chp'de çaresiz kaldı. En basitinden neredeyse hemen her gün RTE'yi ve kurmaylarını istisnasız televizyonda görüyoruz ve her seferinde propaganda yapıyorlar,insanların beyinlerine kazındılar resmen medya üstünden hamle yapılmazsa netice böyle oluyor.Berlusconi ile RTE'nin benzer noktaları da bu zaten adamlar her gün tvdeler her gün,her türlü muhalif sesi de bastırınca durum böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bir ekleme de ben yapayım: Muhalefetini de iktidarını dizayn eden güç dizayn edince böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 şu yıldız tv üstünden capture yapacak bi program vs var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kamer Genç meclisteki 3 , 5 tane dürüst ve sözünü esirgemeyen nadir adamlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 doğru zamanda doğru yerde olmayı bildiğinden dolayı 9 milyon senedir mecliste görüyoruz kendisini. tansu çiller'inden süleyman demirel'ine kadar çeşitli liderlerin övgüsüne mazhar olarak partilerinde bulunmuş ve onların dönemlerinde mecliste olmayı başarmış. sonra bu partiler patlayıp siyasi arenadan çekilince memleketlilik bağını öne çıkarıp tunceli'li vatandaşların geçmişte yaşadığı acılardan dolayı onların yanında görünerek bağımsız olarak seçilerek yine meclise girmiş. deniz baykal'la pek sevişmediğinden baykal sonrası chp'de kendisine yer bulup yine meclisi garantilediği için tunceli'li vatandaşın duygusuna tercüman olmak gibi çabalara ihtiyacı kalmadığından memleketlisini arkadan vurmuş. bu arada trollemeyi de iyi muhalefet sayarsak başarılı bir muhalefet yapmıştır diybiliriz. eğlenceli ve komik mi? evet komik. ama bana ne komikliğinden. yine de komik tabi. aklımda kalan kadarıyla: k. genç: tunceli'de en az 200 bin oyum var (tunceli'nin nüfusu o yıllarda 100 binden düşük) t. çiller: işte vatan sevgisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yav said: kemal kılıçdaroğlu, kamer genç, isa gök, muharrem ince Şu 4'lüye cidden güvenim sonsuz, özellikle muharrem ince'nin kurultaydan sonra başkan olacağına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yanlız denince aklıma geldi birden; Seçimlerden önce meclis bomboşken o çalışıyordu. Sadece bu adama oy vermek için kütüğümü Tunceli'ye almak geçiyor içimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar