fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kaspar said: Yılmaz Vural'ın alınması kritik, davayı da düşürebilir."galatasaraydan teşvik primi aldım" diye açıklama yapıp 3. bi takımı daha düşürse ya bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 CthuLhu said: adına usulsüz transfer dediğiniz şey "al sana 300bin lira bu maç kötü/iyi oyna" demek yerine "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" demek.. fark var. birinde şikeyi parayla somutlaştırırken diğerinde bir karşılık yok. ha fenerbahçe ve taraftarı için böyle teklifler doğal olabilir ama bize yakışmaz. ki nitekim adamı da almadılar ve adam it gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Dha ' nın haberine göre ; İbrahim Akın’ın Fenerbahçe maçı öncesi para aldığını kabul ettiği iddia edildi.. İbrahim Akın ile İskender Alın’ın Beşiktaş ile oynanacak kupa maçı öncesi kendilerine Beşiktaş tarafından transfer teklifi yapıldığını doğruladıkları öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 fizban said: Kaspar said: Yılmaz Vural'ın alınması kritik, davayı da düşürebilir."galatasaraydan teşvik primi aldım" diye açıklama yapıp 3. bi takımı daha düşürse ya bu sene. ünal şişler onu metriste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi transfer teklifi edildi diye adam tutuklanmaz ya böyle saçma şeymi olur bi sürü takım sezon içinde futbolcularla transfer görüşmesi yapıyor , bu sebebden ceza alınırmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 maçtan önce transfer teklifi etik değil tamam ama onu zaten serdal adalı itiraf etmişti. Al bunu al al derdi Türk polisi eğer suç sayılsa. başka birşeyler itiraf etmiştir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Esh said: CthuLhu said: adına usulsüz transfer dediğiniz şey "al sana 300bin lira bu maç kötü/iyi oyna" demek yerine "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" demek.. fark var. birinde şikeyi parayla somutlaştırırken diğerinde bir karşılık yok. ha fenerbahçe ve taraftarı için böyle teklifler doğal olabilir ama bize yakışmaz. ki nitekim adamı da almadılar ve adam it gibi oynadı. Ne harika insanlarsınız ya varya 600 sayfadır ne siz anlatabildiniz ben :) O kadar harikasınız anasını satıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nasıl teklif edildiği önemli. `seneye bizdesin ibo rahad ol genis takil` dersen sikeye tesebbustur bu. hem niye final maçı öncesi teklif ediyorsun ki o zaman, günler torbayı mı girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tinu said: CthuLhu said: adına usulsüz transfer dediğiniz şey "al sana 300bin lira bu maç kötü/iyi oyna" demek yerine "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" demek.. "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" böyle bir cümle kurdularsa şike teşebbüsüdür tabiki, ama sezon sonu seni almak istiyoruz demekde mi şikedir. final maçı kesinlesmeden ya da final maçından sonra görüş arkadaş zor mu bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 CthuLhu said: adına usulsüz transfer dediğiniz şey "al sana 300bin lira bu maç kötü/iyi oyna" demek yerine "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" demek.. abi iskender penaltı yaptırdı, ibrahim gol attı. ve sezon sonu ibrahim'i almak için görüşme yapıldı, ibb'nin çılgın isteği yüzünden vazgeçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 vay beee yalan oldu şerefli ikinciliklerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 asdfsdfs şimdide adalı,akın'a at hediye etmiş haberleri dönüyor hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ibrahim gol atmadi mi finalde. Nasil bi sike bu sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ooo at almış ooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 benim tahminim, yada inanmak istediğim durum şöle tayfur ve adalı gayri-resmi olarak transfer görüşmesi yapıyorlar. bildiğin transfer ama sonra bu turhan mı nedir bunların menajeri saçmalıyor futbolculara : işte adamlar kesin alıyo kasmayın ayıp olur falan filan bjk amatörce bi transfer görüşmesinden zan altında kalıyor. basında gördüğüm konuşmalardan sonra böledir diye düşündüm. Ama tabiiki işin içinde pislik varsa, menajer yerine bjk ima ettiyse bunu, ikiside beter olsun. lig'den de düşsün beşiktaş, belki utanır demirörende yönetimiyle komple gider o zmn ondan da kurtulmuş oluruz. yapılan eylemin yanında bu cezalar nedir ki. hatta faydası bile olur, silkelenir kendine gelir kulüp. yakışır mı beşiktaşa be.. P.S: İBB lan!.. TR Kupası lan!.. değer mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 CthuLhu said: tinu said: CthuLhu said: adına usulsüz transfer dediğiniz şey "al sana 300bin lira bu maç kötü/iyi oyna" demek yerine "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" demek.. "bu maç kötü oyna,seni biz alicaz zaten" böyle bir cümle kurdularsa şike teşebbüsüdür tabiki, ama sezon sonu seni almak istiyoruz demekde mi şikedir. final maçı kesinlesmeden ya da final maçından sonra görüş arkadaş zor mu bu kadar isterse 1 gün önce görüşsün içinde şike yapmasını isteyen bir cümle yoksa ve bu ibb başkanının bilgisinde oluyorsa suç olmaması gerekiyor, allah aşkına takımlar bütün transfer görüşmelerini o takımla maç yapalım sonra konuşalım diye bekliyormu herkes , ligin devre arasında hiç görüşme olmuyor mu seneye seni alıcaz diye , böyle saçmalık olmaz, mutlaka içinde bir cümle vardır eğer bu gece tutuklanırlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi şike varsa yazıklar olsun, kupa finalinde bizi strese soktukları için ayrı bi yazıklar olsun. Ulan madem şike vardı 2-0 olsaydı rahat rahat izleseydik. Penaltılarda kalbim sıkışıyordu. Şike yapmayı bile beceremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kaliteli şike işte 6-5 penaltılarla biten şikeli maçmı olur adamlar işi temiz halletmişler kanıt olmasa kimse şike dia aklının ucundan geçirmezdi wallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bi final maçından önce kimse konuşmuyordur herhalde karşı takımın en önemli forvetiyle seni biz alalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 iki olay var işte,şike teşebbüsü yada transfer görüşmesinden dolayı manipülasyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 m. ali aydınlar'ın icinde bulundugu psikolojiyi anlayabiliyorum ben biraz. olaya kendi tarafımdan baktıgımda, galatasaray'lı oldugum icin, 1 hafta birbirinden tamamen farklı demec vermesini kabul edemiyorum. ama kendimi onun yerine koyarak dusundugumde biraz daha ılımlı yaklasıyorum olaya. yaptıgı acıklamayı bence durust olan kimse kabul etmemeli. ama geldigi pozisyonun ve aldıgı yeni sorumlulugun acemiligi vardır elbette. ortada bir suc oldugu cok belli. aziz yıldırım ve diger tutukluların bu isten sıyrılmalarına imkansız gozuyle bakıyorum ben artık. hele itiraflar da basladıysa zaten kacıs olmaz. hazır elleri degmisken bi ise bulasan kim var, kim yok alayını temizlemeleri gerek. gs, fb, bjk fark etmez. maclardan sonra o buna yattı, su adam macı sattı gibi laflar televizyonlarda donememeli artık. hala ısrarla davalar bitmeden kimse suclu degildir seklinde yaklasanları anlayamıyorum yalnız. basbaya sike yapılmıs. 1 kisi, 1 takım da degil. bircok kulup, yonetici, futbolcu bu ise bulasmıs. tek yurek olma durumu falan da yok. kimse fb ile ya da ismi bu ise bulasmıs takımlarla ya da kisilerle tek yurek falan degil, olamaz da. herkes sadece hukuken gereken neyse onun yapılmasını istiyor. federasyon da bu olayın sonunda gerekli cezaları vermek zorunda. ligin bası, ortası ya da sonu farketmeyecek. yargı sureci tamamlandıgında m. ali aydınlar bu isten nasıl kıvıracak merak ediyorum. tabi kıvırmaya da bilir, bekleyip gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 transfer şikesi denio şimdi dinledim, eğer transfer dönemi dışındai futbolcu ve menejer transfer hakkında konuşursa şike transferi oluyormuş ibtahim akın yarış atı istemiş transfer tamamlanırsa.. yarış atı ne ya hahaha harbi vizyonsuz adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Penaltılarda şike yaptıkları için direğe vurdular dimi yapmayın ahaha, şu bahsi geçen adamlar zaten penaltı bile kullanmadı oyundan alınmıştı 70. dakikadamı ne zaten ibrahim Akın öyle 90 dakika oynayabilen adam değilki. Ama oyunda kaldığı sürede bayağı sağlam oynadı, çıkınca bayağı kolaylamıştı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Usülsüz tranfer yapmaya çalışmanın cezası belli bir süre transfer yasağı, üstüne para cezası. Yalnız BJK güvenlik müdürü niye alındı onu anlamadım, var bişiler ama, bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 İbrahim Akın şike yapmamış olabilir. İzlemiştim maçı adam gayet iyi oynamıştı. Ama şike teklif edildiyse adama yine suç işlenmiş demektir. Adam kabul etmedi diye şike teklif eden kendini temize çekemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar