Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bi de gs nin de geliri inanılmaz düşecek. aysalın bu açıklamayı yapmış olması için kulube baya bi para aktarması gerekiyor. ama sırf kendi taraftarına iyi gözükmek için işin artistiği peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 adalı ve havutçu serberst bırakıldı diye twitler akıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 millet hala dava sonucunda şu şu çıkarsa diyor yahu. italya'da dava mı beklendi? dava dediğin yıllar sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 knox said: adalı ve havutçu serberst bırakıldı diye twitler akıyor? yok adliyedeler hala, yılmaz vural da alınmış göz altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi sizi anlamıyorum.sezon içinde fener çok reçreröe şikeci diyordunuz.şimdi düşerse gelir düşer felan diyorsunuz.saçma değil mi abi bu? o zaman 4 büyük takımda şike yapsın nasıl olsa ceza almayacaklar bu mantıklı birşeymi? fener şuan suçsuz olabilir düşürülmesinide istemem ancak eğer ortada bir şike var ise (ki olmasa aziz i bu kadar hırpalamazlardı) ilerde ortaya çıktığında türk futbolu direk gg olur.türkiye fenerbahçe değildir.fener düşürülürse kısa vadede zararı büyük olur ama uzun vadede kazanan türk futbolu olur.küçük takımlar şike ile değil üst sıraları zorlamaya çalışarak taraftar kazanmaya çalışarak gelir kazanmaya çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 gelirler düşecekse düşsün, ama şikeci takımın ligde yeri yok, olmamalı. fener de dahil buna, ts, de bjk da. eğer ortaya bir şey çıkarsa gs de hatta. zaten dava sonucu ne olursa olsun bir 2-3 sene kimse bu işlere cesaret edemez daha, hele bir de küme düşürmeler gerçekleşirse bi daha ligde oyun dönmez. "koskoca feneri küme düşürdüler yahu" demenin etkisi sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bide neden "haluk ulusoy döneminide biliyoruz" laflarını anlamıyorum.onun döneminde bir türk takımı avrupa şampiyonu olmuş.milli takım dünya 3. sü olmuş.fener tarihinin en büyük başarısını yani gs yi 6-0 yenmiş. onun ilk dönemlerini nerdeyse hiç bilmiyorum ama görünürde türkiye futbolu en parlak dönemini yaşamış hatta şuan bile onun ekmeğini yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Şunu bir daha yazayım.Adamın teki forumlara ayın 5 inde yazdı bunu , nasıl önceden haber alıyorlar , içerden nasıl bilgi sızıyor inanılmaz. oguzkagan10oğuz kağan ünal @talatsoglu iddialarımın sonuna kadar arkasındayım. bunun yanında aziz yıldırım´ı bitirecekler oguzkagan10oğuz kağan ünal @talatsoglu dolayısı ile yapılan tüm teknik ve fiziki takipler sonuçlandı.Fenerbahçe´ye birşey olmayacak.beşiktaş düşecek‚Tr kupası alınacak oguzkagan10oğuz kağan ünal @talatsoglu 1. dalga asıl olarak giresunspor. 2. dalgada ise bomba patlıyor. beşiktaşın 2004 rize‚ 2006 gs‚ 2011 ts‚ 2011 ibb maçları >>> oguzkagan10oğuz kağan ünal @talatsoglu olayın olacağını cumadan biliyordum. herkes rahat olsun asıl bomba 2. dalgada. bu tüm olaylar >>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 @talatsoglu 1. dalga asıl olarak giresunspor. 2. dalgada ise bomba patlıyor. beşiktaşın 2004 rize‚ 2006 gs‚ 2011 ts‚ 2011 ibb maçları >>> asdsdfsfsd geçmişi ele alıyorlarsa,çek ordan bir gs çeeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BJK düşecek FB kalacak?..Haha Ahaha 2006 Beşiktaş-Gs maçı, döndü dolaştı yine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bi de bi yöneticinin veya x'in yaptığı kubüle mal edilemez ondan kulüp ceza almamalı diyen var onlar çok komik. o zaman kulüp adam tutsun hepşike yaptırsın nasıl olsa suçlu bulunmayacak. harcayacağı insan satın alabilir pekala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BiTcH_oFBaT said: budur! Walla helal olsun. Galatasaraylı olarak gururlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 knox said: @talatsoglu 1. dalga asıl olarak giresunspor. 2. dalgada ise bomba patlıyor. beşiktaşın 2004 rize‚ 2006 gs‚ 2011 ts‚ 2011 ibb maçları >>> asdsdfsfsd geçmişi ele alıyorlarsa,çek ordan bir gs çeeek Valla adam 5 Temmuz'da dedi bunları sonuç olarak. Aziz Yıldırımı bitirdiler. Fenerbahçeye şuanda birşey olmadı , lig başlayacak CL ye gidilecek. Ve 2. dalgada bjk ın tr kupası furyası basladı. Ben inanmaya basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 beşiktaş niye düşüyor ki :P adalı yı ve tayfur u serbest bırakmadılarmı? birden benim bildiğim polis nisan öncesi olayları araştıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BiTcH_oFBaT said: budur! bencede budurda, geçen günkü index'ten sonra napsalar fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bence yeni başkan istifa edecek bu ne lan kafamı baydınız ne haliniz varsa görün diyecek ve TFF iyice kaosa girecek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Esnaf said: beşiktaş niye düşüyor ki :P adalı yı ve tayfur u serbest bırakmadılarmı? birden benim bildiğim polis nisan öncesi olayları araştıramıyor. Nisan öncesi araştırılır , sadece hukuki açıdan ceza alınmaz , kanıt varsa TFF cezasını verir , TFF ve yargı yı ayrı tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yahu olay o zaten. Soruşturma gizliliği açısından TFF'de kanıt yok. FB ondan düşürülmedi, yoksa suçsuz olduğu için değil. Saçma yani o mantık şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 FB , BJK el ele dusecek gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bilica "Yobo gelmezse de sorun yok, ben bırakmam, Bank Asya'da da oynarım" demiş. Hadi yine iyisiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Rewendor said: Bilica "Yobo gelmezse de sorun yok, ben bırakmam, Bank Asya'da da oynarım" demiş. Hadi yine iyisiniz :P haha bende aynı şeyi dusunmustum bir hafta önce valla iyiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Hurriyet'te gördüm az önce (paylaşılmıştır belki , şike topikleri su gibi akıyor takibi zor =) ) Rıdvan nerede ? Harbi lan Rıdvan nerede ? Altında birşey aramak için sormuyorum ama , bir telefonla bile bağlanmaması garip , ortalık cehenneme dönmüşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 adamın kalbi var. köşesine çekilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sonuçta ben fenerbahçe tarihinde çok önemli olan ve saygı duyulan insanların bu olaylar karşısında sessiz kalmasını doğru buluyorum, çünkü şu anda yapıcakları bir açıklamada zaten malzeme arayan medyanın eline düşecekler , bir cümlesini alır öyle bir çevirirler ki konuştuğuna pişman olur, o yüzden bu tarz fenerbahçe tarihinde belli bir saygınlık kazanmış insanların susması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar