Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

abi sizi anlamıyorum.sezon içinde fener çok reçreröe şikeci diyordunuz.şimdi düşerse gelir düşer felan diyorsunuz.saçma değil mi abi bu?

o zaman 4 büyük takımda şike yapsın nasıl olsa ceza almayacaklar bu mantıklı birşeymi?

fener şuan suçsuz olabilir düşürülmesinide istemem ancak eğer ortada bir şike var ise (ki olmasa aziz i bu kadar hırpalamazlardı) ilerde ortaya çıktığında türk futbolu direk gg olur.türkiye fenerbahçe değildir.fener düşürülürse kısa vadede zararı büyük olur ama uzun vadede kazanan türk futbolu olur.küçük takımlar şike ile değil üst sıraları zorlamaya çalışarak taraftar kazanmaya çalışarak gelir kazanmaya çalışır.
Sosyal ağlarda paylaş

gelirler düşecekse düşsün, ama şikeci takımın ligde yeri yok, olmamalı. fener de dahil buna, ts, de bjk da. eğer ortaya bir şey çıkarsa gs de hatta.

zaten dava sonucu ne olursa olsun bir 2-3 sene kimse bu işlere cesaret edemez daha, hele bir de küme düşürmeler gerçekleşirse bi daha ligde oyun dönmez. "koskoca feneri küme düşürdüler yahu" demenin etkisi sınırsız.
Sosyal ağlarda paylaş

bide neden "haluk ulusoy döneminide biliyoruz" laflarını anlamıyorum.onun döneminde bir türk takımı avrupa şampiyonu olmuş.milli takım dünya 3. sü olmuş.fener tarihinin en büyük başarısını yani gs yi 6-0 yenmiş.

onun ilk dönemlerini nerdeyse hiç bilmiyorum ama görünürde türkiye futbolu en parlak dönemini yaşamış hatta şuan bile onun ekmeğini yiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu bir daha yazayım.Adamın teki forumlara ayın 5 inde yazdı bunu , nasıl önceden haber alıyorlar , içerden nasıl bilgi sızıyor inanılmaz.

oguzkagan10oğuz kağan ünal

@talatsoglu iddialarımın sonuna kadar arkasındayım. bunun yanında aziz yıldırım´ı bitirecekler

@talatsoglu dolayısı ile yapılan tüm teknik ve fiziki takipler sonuçlandı.Fenerbahçe´ye birşey olmayacak.beşiktaş düşecek‚Tr kupası alınacak

@talatsoglu 1. dalga asıl olarak giresunspor. 2. dalgada ise bomba patlıyor. beşiktaşın 2004 rize‚ 2006 gs‚ 2011 ts‚ 2011 ibb maçları >>>

@talatsoglu olayın olacağını cumadan biliyordum. herkes rahat olsun asıl bomba 2. dalgada. bu tüm olaylar >>>
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

@talatsoglu 1. dalga asıl olarak giresunspor. 2. dalgada ise bomba patlıyor. beşiktaşın 2004 rize‚ 2006 gs‚ 2011 ts‚ 2011 ibb maçları >>>

asdsdfsfsd geçmişi ele alıyorlarsa,çek ordan bir gs çeeek

Valla adam 5 Temmuz'da dedi bunları sonuç olarak.

Aziz Yıldırımı bitirdiler.
Fenerbahçeye şuanda birşey olmadı , lig başlayacak CL ye gidilecek.
Ve 2. dalgada bjk ın tr kupası furyası basladı.

Ben inanmaya basladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

beşiktaş niye düşüyor ki :P adalı yı ve tayfur u serbest bırakmadılarmı? birden benim bildiğim polis nisan öncesi olayları araştıramıyor.

Nisan öncesi araştırılır , sadece hukuki açıdan ceza alınmaz , kanıt varsa TFF cezasını verir , TFF ve yargı yı ayrı tutalım.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta ben fenerbahçe tarihinde çok önemli olan ve saygı duyulan insanların bu olaylar karşısında sessiz kalmasını doğru buluyorum, çünkü şu anda yapıcakları bir açıklamada zaten malzeme arayan medyanın eline düşecekler , bir cümlesini alır öyle bir çevirirler ki konuştuğuna pişman olur, o yüzden bu tarz fenerbahçe tarihinde belli bir saygınlık kazanmış insanların susması gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...