Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

abi bu nasıl bi yüz ifadesi ya ahah
http://media1.ntvspor.net/C/I/178/yildirimhaber_ZPKTJ.jpg

abi şey hani direk,

mahalle de böyle çocuklar top oynar falan, serseri ufaklık cam kırar. Bütün çocuklar kaçar ama saf ve şişman olan arkada kalır. Ev sahibi çıkar onu yakalar, kulağından çeker veya tokat atar. POLİSE VERİM Mİ SENİ ?!!!!! diye sert çıkışırken çocuk ağlar, "VALLA BEN YAPMADIM AMCAĞĞĞ, VALLA BEN YAPMADIM"

evet,
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Çok saçma birşey bu platoff mantığı yani en basitinden futbolcuların anası ağlayacak fazladan bilmemkaç maç daha yapacaklar. Zaten her maç 2-3 kişi sakatlanıyorken birde haftada 1 maç sayısını 2ye çıkardın mı adam kalmaz be takımlarda.

ya futbolcuların anası da biraz ağlasın abi. bizdeki kadar rahat lig hiçbi yerde yoktur heralde. avrupadan erken elen, türkiye kupası dışında kupa yok zaten, yaz geldimi rahat rahat tatilini yap. premier ligde falan bizdekinin 2 katı maç yapan adamlar vardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Play off - out sisteminin F.Bahçe küme düşmesi veya eksi puanla başlaması ihtimal iken gelmesi ne kadar manidar.Ayrıca ligler zamanında başlasaydı şu anda 3.hafta oynanmış olacaktı ve ortada ne play off ne play out var olacaktı.Böylesine ciddi bir karar uygulanmaya başlamadan bir sezon önceden verilmesi gerekirken ne olduda liglerin ertelendiği ayın içerisinde verilmeye çalışılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şunu anlamıyorum. lig tv'nin karını zararını düşünecek olan kurum futbol federasyonu mudur allah askına? adamlar biz zarar edersek kulüplere para ödemeyiz bak ayağı çekerek futbolun içine ettiler.

özel kurumsan fiyatları düşürürsün 324234 tl yerine daha ucuza satarsın, daha çok abone kazanırsın yine kar edersin. şu düştüğümüz hale bak ya. federasyon bu kafayla çok dayanmaz yakında seçim olur tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemin saçmalığı zaten ortada.Ama insanları artık resmen salak yerine koyuyorlar.Bu kadar şike kapsamında ceza alması muhtemel takım varken bir anda onları bir şekilde potaya sokacak karar verilmek isteniyorsa burada her türlü art niyet vardır.Taraf olma durumu vardır.Artık bu kararı aldırırken bir türlü ağızlardan düşmeyen takımlara ceza verilirse ligin marka değeri düşer geyiği mi etkili oldu yoksa yayıncı kuruluşun milyon dolarların hesabını soran tavrı mı bilemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...