Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Trabzonspordan gene RAGE acıklamalar gelmiş hahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 güzel açıklama yapmışlar yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 e adamlar haklı, göz göre göre şike yanına kalıyo fenerin. benim elimden öyle şampiyonluk gitse gece gündüz rage açık gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 oh yine paramızla şampiyon olduk yani. biraz daha para kasalım da CL'yi alalım paramızla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi biz resmen fenere tampon olduk ya.. aman 2 takım birden gitmesn lig söner fln filan olayna bizim yanmzda fener de kurtlcak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bakma sen galatasaray iyi durumda olaydı onlarda içerdeydi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Avrupa'da geçmez para, TSL'de maşallahı varmış gördüğümüz kadarıyla. Neyse, sırf Aydınlar'ın "bazı maçlarda şikeyi tespit ettik ama bazılarında edemedik, bekleyecaz" açıklaması bile yeterli kanıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bank asyadan 2 takım düşür altayı bi üst lige çıkartırlar tamam biter olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya iyide o ''bazı'' maclara göre bir karar ver o zaman.. besiktas kupada yaptysa ver cezayi rahatlayalm abi 2 aydr sinir stress icndeym ya.. yada ne dicekler fener bazı maclarda yapms bazılarnda yapmams ceza vermicez mi dicekler iddianame cıktktan sonra ? bazı maclarda tespit ettk sike var ama bazılarnda yokms o yüzden fenere ceza yok mu dicekler.. madem tespit ettn bazı maclarda ver gitsn cezayi kimden neyden korkuyorsun.. yada bu kadar batms fenerin nesini savunuyorsun hala.. 2 ay 3ay sonra unutlcagni fln mi sanıyorlar.. ceza gelsede gelmese de bu sene yıllarca unutulmaz asla.. boşuna fanboyluk yapıo Mali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 fenere patlamadı dimi sonuçta? demiştim ben bişey olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rewendor said: e adamlar haklı, göz göre göre şike yanına kalıyo fenerin. benim elimden öyle şampiyonluk gitse gece gündüz rage açık gezerim. abi nası fenerin yanına kar kalıyor yaw, tff dün açıklamada şike teşebbüsü var dedi resmen sadece savunma hakları olmadığı ve gizlilik olduğu için su an ceza veremiyorlar, iddaaname hazırlanınca fener %99 küme düşecek sezonun ortasında,hem bu sene hem gelecek sene gidecek, hele birde avrupaya giderlerse 5 sene avrupadan men cezası alacaklar. yani gerçeken şike varsa fenerin yanına kar kalması gibi bir şey soz konusu değil hele bu karardan sonra daha da beter olacak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 valla ben o kadar iyimser değilim, en fazla uefadan çıkartılır, sezon ortası küme düşürme olamz "sezon sonunu bekleyelim" derler, sezon sonu da "e eski ceza o, son sezon olmadı" diyip 3-5 puan sildirmeyle yırttırmaya kalkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tek takım fener mi naptın adam süpheli olan diger maclara da bakmak zorunda belki fener kesin düştü ama mesala sivas şike yapmamıs aslında ama eskisehir yapmıs sivasın kalması gerekiyor onlarında ayarlanması lazım adamlar taksit taksit mi acıklama yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rewendor said: valla ben o kadar iyimser değilim, en fazla uefadan çıkartılır, sezon ortası küme düşürme olamz "sezon sonunu bekleyelim" derler, sezon sonu da "e eski ceza o, son sezon olmadı" diyip 3-5 puan sildirmeyle yırttırmaya kalkarlar. yok artık abı öyle bir şey ne eski cezası felan, fener sezon ortası küme düşecek, hadi bir ihtimal sezon sonu, ama belgelerin üzerinde gizlilik kalktıktan sonra düşürmeme gibi bir şey yapamazlar şike açık ve net ise. kıvırabilecek bir yanı olamaz onun, bence fener stratejik davranıp bu sene sampıyonlar ligine katılmama kararı alabilir önümüzdeki günlerde, ve bence en akıllısını yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rewendor said: Avrupa'da geçmez para, TSL'de maşallahı varmış gördüğümüz kadarıyla. Neyse, sırf Aydınlar'ın "bazı maçlarda şikeyi tespit ettik ama bazılarında edemedik, bekleyecaz" açıklaması bile yeterli kanıda.Ya bende dinledimde bi bölümünde açıklamanın arabayı servisten almak için inmiştim. Benim merak ettiğim aradım baktım ama bu tespit ettik lafını bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Grast: Rewendor said: "kurulumuz, dosya içeriği ile sınırlı olarak yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yetecek düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin; ilgili kişiler ve kişilerin eylem ve davranışlarının kulüpleri izafesi mümkün olduğu durumlarda spor kulüpleri bakımından şike, şikeye teşebbüs, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluştuğu kanaatine ulaşmış, bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş bildirmiştir" Bugünkü haberlere bakarsan çoğu sansürlemiş yalnız o kısmı. Arada bazılarında görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Yukarda okudum bu yazdığınıda işte buna dair bişey bulamadım arkadaşları fln aradım onlarda yok oyle bişey demedi diolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 kağıttan okuduğu kısım bu işte kağıttan okuduğu bölümün son kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bu açıklama ile fenerin küme düşeceği %99 bu acıklamadan sonra fener sampiyonlar ligine katılırsa buyuk risk alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hah video gelmiş, inanmayanlar da buyursun. "karar alırken tüm yönlerini düşünmek lazım" demek zaten kıvırmak için bahane aramak demek oluyo. "köfteci aç kalacak esnafa yazık" diye feneri düşürmemeye kalkacaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 rew bak fedarasyon dusurme kararı verseydı mılyonlar fenerli hangı delille dusuruyorsunuz dıyecektı yer yerınden oynayacaktı ve gızlılık oldugu ıcınde tff delıllerı gostremeyecek fener o delıllere karsılık cevap verme hakkını kullanamayacaktı yanı fedarasyon daha buyuk zan altında kalacaktı, yanı bu acıklamadan sonra hala nıye fener aklancak senaryoları uretıyorsunuz anlamıorum. deliller ortaya cıktıgı an fener dusecek, varsa besıktasta dusecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 oooh yandan yandan biz düşmedikçe göz yaşları sel oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tinu, umarım dediğin gibidir. yahu şike yapıp edip sonra da cezası niye verilmiyor diye sorulduğunda "gözyaşları sel, ağlamayın ehüh" demeye insan nasıl hiç utanmaz, nasıl yüz bulur onu anlayamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya zaten bugun ceza verılmedı dıye sevınen cok ınsan sezon ortasında cezalar verılınce ulan madem bu kadar net delil vardı niye en basta vermedınız dıye ısyan edıcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sezon ortasında verilirse o cezalar halimiz n'olur farkındasınız değilmi uefa'dan bir SA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar