erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi o ne kadar iyi bir gif ya hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: ulan ustteki mesajı alıntı yapmayın, bin tane om sildim, delirtmeyin adamı. madem tff de gizliligini koruyacak belgelerin hepsini versinler o zaman. ben anlamadım bu isten bise. hem gizlilik var, hem yok. cocuk mu kandırıyolar? arkadaş anlamakta zorluk çekiyo heralde ısrarla paylaşsınlar demiş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Gözyaşlarını az kısalım postlar yarım gidiyor. Fener kesin düşecek hayalleri bitti, şimdi UEFA feneri kesin men edecek avuntusu başladı. O da olmazsa "lig zaten bok gibi geçecek" kartı hazırda bekletiliyor. Red said: fenerbahçe niyangı stochu vs satıp genç ağırlıklı cıksa iyi olur bu sene bence Muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya size göre fener düşmesinde lig kalitesiymiş,şikenin dibine vurulmuş bilemneymiş önemli değil ztn anlasılmayan nokta bu.mesele fener düşsün nolur düşsün fenersiz ligde estirelim şampiyon olalım oley kadıkoyde 1 sene yenilmicez tarzı düşünüyormuşuz gibi davranıyosunuz ya fener düşmesin.umarım düşmez.ama şu olay kesinleşsin.ya aklansınlar bir an önce.yada ceza mı verilcek napılcak yapılsın napayım ben fenersiz beşiktaşsız ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 poopla said: toggie said: ulan ustteki mesajı alıntı yapmayın, bin tane om sildim, delirtmeyin adamı. madem tff de gizliligini koruyacak belgelerin hepsini versinler o zaman. ben anlamadım bu isten bise. hem gizlilik var, hem yok. cocuk mu kandırıyolar? arkadaş anlamakta zorluk çekiyo heralde ısrarla paylaşsınlar demiş. lol Anlatsana panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Karardan memnun olmayan takımlar komedi. Trabzon ve Buca. biri düşmüş, birilerini düşürürlerse çıkarız umudu var. Diğeri de Trabzon, malum hala şampiyon olabileceklerini umut ediyor. Cidden Trabzon ayrı bir dünya ya. nasıl kafalardalar bir anlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 toggie said: Anlatsana panpa adam diyor ki ben belgeleri göstermem gerek karşı tarafa suçlama için savunma almak için ama gizlilik var diyor ben gösterirsem bu belgeleri 1 ila 3 yıl hapis cezası alırım diyor savcılık gizlilik kararını kaldırması gerek ki bende işimi yapayım diyor kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 BiTcH_oFBaT said: Karardan memnun olmayan takımlar komedi. Trabzon ve Buca. biri düşmüş, birilerini düşürürlerse çıkarız umudu var. Diğeri de Trabzon, malum hala şampiyon olabileceklerini umut ediyor. Cidden Trabzon ayrı bir dünya ya. nasıl kafalardalar bir anlasak abi para var işin ucunda. trabzon 100 trilyondan oldu şampiyonluk gidince. onun zararını kim karşılayacak diye soruyor. Bal gibi biliyolar şike olduğunu, o yüzden bu kadar net açıklamalar yapıyolar. Buca da haklı sonuçta. şike teşvik olmasa belki şu anda ligdeydi. haklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 said: "Kurulumuz, dosya içeriği ile sınırlı olarak yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yeterli düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin ilgili kişiler ve kişilerin eylem ve davranışlarının kulüplere izafesi mümkün olan durumlarda spor kulüpleri bakımından şike, şike teşebbüsü, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluşturduğu kanaatine ulaşmıştır" cikip gobek atan da var lan sike yok ohh aklandik obarey vs. iddianame ciksin neler dokulecek daha. 1 yerine 2 sene heba olacak. uzun vadede daha kotu ekonomik sancilar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ulan olan bizim kupaya oldu yaaa gidelim geri alalım bari müzede dursun sonra geri veririz bişey çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 zaytung said: Altın fiyatlarının hızlı yükselişi üzerine Beşiktaş Kulübü'nden zorunlu açıklama: "Biz kupayı iade ettiğimizde altın 146 TL idi. Beşiktaşlılık duruşu da bir yere kadar. Altın 180 dedi mi geri alırız kupamızı. Kamuoyunun dikkatine... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hayır ben birde şunu anlamıyorum, beşiktaş ve fenerbahçe neden birbirinden ayrı işlem görmüyor! yani beşiktaş için şike iddası sadece 1 maç için var , ve ellerinde olsa olsa 3 5 telefon konuşması var, e savcı gayet rahat bicimde beşiktaş dosyası hakkında iddaanameyi hazırlar ve mahkemeye verebilirdi bu sürede böylece beşiktaşda ceza alıp almayacağı kesinleşirdi. neden beşiktaş bilmem kaç bin sayfa dokumanı olan bilmem kaç tane adamı hakkında sorusturma olan fenerbahçeyi beklemek zorundaki, ayırsınlar davayı beşiktaşın bahsi geçilen maçına bakılsın deliller sunulsun sanıklar yargılansın bıtsın gıtsın topu topu 1 maç ya, acaba beşiktaş avukatları bunu yapmayı düşünmüyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rewendor said: zaytung said: Altın fiyatlarının hızlı yükselişi üzerine Beşiktaş Kulübü'nden zorunlu açıklama: "Biz kupayı iade ettiğimizde altın 146 TL idi. Beşiktaşlılık duruşu da bir yere kadar. Altın 180 dedi mi geri alırız kupamızı. Kamuoyunun dikkatine... " epic win asdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 dün gece tv8'de ali rıza dizdar çok net konuştu. yani beşiktaş adına utanıp sıkılacak bişey yok abi, oturup beklicez sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Abi hala "şikenin dibine vurulmuş" falan deniliyor. İddia'ya bak "kaleci araba aldı" OLM BÜTÜN LİG ACAİP ŞİKELİ LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yok bende inanmıyorum bı sey olduğunada yanı bana sacma geliyor bizim dosyanın fenerbahce için bekletilmesi, 3 tane adam tutuklu 1 tane maç var şike iddası olan, gayet hızlıca iddaaname hazırlanıp mahkeme sonuca varabilir , beşiktaşı için ayrı dosya açarsa, fedarasyon da fenerbahçe yi beklemeden karar verebilirdi. neden yapılmıyor bana enterasan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 LathspeLL said: Abi hala "şikenin dibine vurulmuş" falan deniliyor. İddia'ya bak "kaleci araba aldı" OLM BÜTÜN LİG ACAİP ŞİKELİ LAN!!! 28 klasörde arabanın parça şeması varmış mesela =P böyle aksesuarlar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 LathspeLL said: Abi hala "şikenin dibine vurulmuş" falan deniliyor. İddia'ya bak "kaleci araba aldı" OLM BÜTÜN LİG ACAİP ŞİKELİ LAN!!! iddiaların ne oldugunu bilmiyoruz ki? bilen biri yok yani. gazetelerin sallama haberlerini mi gonderdiler tff'ye sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 LathspeLL said: Abi hala "şikenin dibine vurulmuş" falan deniliyor. İddia'ya bak "kaleci araba aldı" OLM BÜTÜN LİG ACAİP ŞİKELİ LAN!!! korcan arabayı açıklayabildi mi? açıklayamadı. peki ibrahim akının kendi itirafını geçtim, danıştığı imam bile evet para sordu dedi mi? dedi. hatta fanatik fenerli, fenerin şu durumdan kurtulması için varını yoğunu feda edebilecek durumdaki mehmet ali aydınlar bile şikeyi dün şu sözlerle kabul etti mi etmedi mi? "kurulumuz, dosya içeriği ile sınırlı olarak yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yetecek düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin; ilgili kişiler ve kişilerin eylem ve davranışlarının kulüpleri izafesi mümkün olduğu durumlarda spor kulüpleri bakımından şike, şikeye teşebbüs, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluştuğu kanaatine ulaşmış, bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş bildirmiştir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rewendor said: LathspeLL said: Abi hala "şikenin dibine vurulmuş" falan deniliyor. İddia'ya bak "kaleci araba aldı" OLM BÜTÜN LİG ACAİP ŞİKELİ LAN!!! korcan arabayı açıklayabildi mi? açıklayamadı. baya bir sayfa önce bahsetmiştim, Korcan'ın kız kardeşine araba alındı denilip aslında Korcan'ın kız kardeşinin olmadığı ortaya çıkmıştı. yani bi araba bi de korcan lafını duyup ısrarla bunu dillendirmenin çabası nedir anlayamıyorum. bir de açıklayamadı diye ölüm vuruşu tadı vermiş te allam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Teşebbüs edeni bile düşür yazıyor, kanaat oluştuysa gereğini yap. Topu taca atmanın ne anlamı var? İddianame yazılınca karar verecekler, sonra tahkim süreci var. Uzattıkça uzatın ama üstünü örtemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Arkasokak said: baya bir sayfa önce bahsetmiştim, Korcan'ın kız kardeşine araba alındı denilip aslında Korcan'ın kız kardeşinin olmadığı ortaya çıkmıştı. yani bi araba bi de korcan lafını duyup ısrarla bunu dillendirmenin çabası nedir anlayamıyorum. bir de açıklayamadı diye ölüm vuruşu tadı vermiş te allam:) e "kız kardeşime alındı" diyen kendisiydi zaten. Kayıt bile dinlettiler "kime diye sorarlarsa kızkardeşimin arabayı satıp üstüne koyup aldık diyeceksin" diye. Onun yalanı çıktı ortaya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tinu said: yok bende inanmıyorum bı sey olduğunada yanı bana sacma geliyor bizim dosyanın fenerbahce için bekletilmesi, 3 tane adam tutuklu 1 tane maç var şike iddası olan, gayet hızlıca iddaaname hazırlanıp mahkeme sonuca varabilir , beşiktaşı için ayrı dosya açarsa, fedarasyon da fenerbahçe yi beklemeden karar verebilirdi. neden yapılmıyor bana enterasan geliyor. Hiç inanmıyorum Beşiktaş'ın şike yaptığına ortada hiçbişey yok çünkü. Fenere arkadaş olsu diye tutuyolar bence. Ayrıca federasyonun kararına niye rage yapıyo millet anlamadım. Adam kanıt göstermeden suçlayamam, gösterirsem 3 yıl hapis dedi. Bunu demek için neden 20 gün beklediniz diye sorulabilir belki, ama rage'in asıl hedefi ergenekoncu savcı müsvettesi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 cuma günü saat 3:30 da acıklarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 aynen esas milletin carlaması gereken daha en basta 19 maçta şike var belgelendırdik deyip hala bunu iddaaname haline getirip insanları mahkemeye cıkartamayan kişilere carlamak lazım, insanlar madem 19 maçta şike kesin belgeli neden ceza verilmiyo diye söylenmeye başlayınca ,savcı aceleyle aman top benden cıksın dıye fedarasyona belgelerin bır kısmını gönderdi hadi karar alın dedi, e deliller sacma sapan somut deliller değil üstünde gizlilik var vs. tff de şimdi topu savcıya geri gönderdi, tff ye carlayacaklarına herkezin savcıya polise carlaması lazım bu kadar netse deliller neden iddaaname hazırlamak bu kadar uzun sürüyor! yada dediğim gibi parca parca yap, mesala beşiktaşın dosyası fenerle aynı değil arada bağ yok, beşiktaşın dosyası başlı başına ayrı bir dosya beşikta suc orgutu felan kurmakla suclanmıyor, sadece ibb maçında şike iddası var, savcı efendi bunu iddaaname olarak hazırlasın besıktaslılar yargılansın neden feneri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar