poopla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dakka 60.da kesinleşti denizlinin o maçta DÜŞMEMESİ.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Nasıl kesinleşti?... Orada kritik maç Malatyaspor-Antep maçıydı ki maç 66. dakikada atılan golle 1-0 bitmiş. 1-0 biten maç nasıl o dakikada "garanti" oluyor bir açıklar mısın. Ki Denizlispor golü daha sonra attı zaten, yediği gol de uzatmadaydı, Fener 2.'yi de atıyordu. Zaten o zaman Denizli'nin kaldığı kesinleşmişti, öbür maç 1-1 bitse nasıl kesin oluyor düşmemesi... Eğer o maç normal 90 dakika olsaydı muhtemelen Fener 1-1 bile yapamazdı, daha ortada Denizli'nin düşmemesi kesin değilken... Ben şikeden çok 1.5 milyona takıldım mesela. Yoktu abi öyle bir para, Hasan Şaş televizyonda demiyor muydu paramız yok, antrenman yapmıyoruz diye. Nereden gelmiş o paralar...
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Rewendor said: Ki o sezon incelenirse fenerin kapısına kilit vururlar heralde :) Hadi ilginç penaltılar kartlar ofsaytlar her sezon oluyor da, o sezon Anelka'nın elle attığı 4-5 gol falan var üzerine. "El feneri" sezonu o sezon. hıncal mod on yapmışsın rew. ortaya bir yalan atayım tutarsa tutar... şu 4-5 golü youtube'dan bulup koysana görelim biz de.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 türkiyeye futbol girdiğinden beri olan tüm maçları incelesinler lütfen. nerdeydi aklınız zamanında da şimdi mi uyandınız... hay allahım ya
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Smoke said: Rewendor said: Ki o sezon incelenirse fenerin kapısına kilit vururlar heralde :) Hadi ilginç penaltılar kartlar ofsaytlar her sezon oluyor da, o sezon Anelka'nın elle attığı 4-5 gol falan var üzerine. "El feneri" sezonu o sezon. hıncal mod on yapmışsın rew. ortaya bir yalan atayım tutarsa tutar... şu 4-5 golü youtube'dan bulup koysana görelim biz de. youtubedan aratabilirsin, googleda gazete manşetlerini aratabilirsin, resimleri aratabilirsin. bu forumda da aratabilirsin defalarca tartıştık her golden sonra. fenerbahçe anelka el gol falan yaz arat googlea youtubea :)
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben hala Anelka'nın elle attığı 4-5 golü koymanı bekliyorum. İşkembeden atmaya alıştınız valla.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ibb başkanı vıcdanın varsa konuş lan! http://b1108.hizliresim.com/11/8/5/452.jpg
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mektuptan hiçbiş anlamadım. yazanda ilkokul 3 terk heralde bu nası yazı lan...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 poopla said: dakka 60.da kesinleşti denizlinin o maçta DÜŞMEMESİ. kesinleşti diye size mi yatacak ahahah tipe gel
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 anelka'nın kaleciye faul yaparak attığı bir gol var. el-kol diyince bende 2007-2008 galatasaray'dan başka birşey canlanmıyor.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 topun anelkanın eline değmediği bu kadar açıkken hala elle atılmış diyosunuz. gol geçersiz olmalı ama elle falan diyince bi komik oluyo.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 nisan ayında , adalı i.akın transferi için ibb başkanıyla görüştüğünü onlarında holoskoyu istediğini yazmış, ama nedense savcı ibb başkanını sorguladığında ibb başkanı adalı ile görüşmediğini söylemiş, adalı telefon görüşmesini yaptığını söylüyor, yani bu transfer görüşmesi daha ibb nin beşiktaşa rakip olmadan önce başladığı söylüyor, eğer ibb başkanı savcıya gidip beşiktaşla holosko ve akın transferleri için nisan ayında görüşmeye başlamıştık diye ifade verse , iddaa edilen suç ortadan kalkacak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 demek ki holoskoyu oynatmama sebepleri varmış lol
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Smoke said: ben hala Anelka'nın elle attığı 4-5 golü koymanı bekliyorum. İşkembeden atmaya alıştınız valla. keywordleri bile verdik. oturup googlesaydın bi zahmet. konya maçındaki elle gol: http://arsiv.sabah.com.tr/2005/10/02/spo101.html http://yenisafak.com.tr/arsiv/2005/ekim/02/s01.html bu arada yanlış söylemişim diğer elle 2 gol nobredenmiş. çok farketmiyor gerçi. mokoko said: topun anelkanın eline değmediği bu kadar açıkken hala elle atılmış diyosunuz. gol geçersiz olmalı ama elle falan diyince bi komik oluyo. gol gayet ele değiyor. fotoğrafa değil videoya bakarak izleyin. fotoğraf tam değme anını yakalayamamış doğal olarak, en tepedeki noktada değil. el kafadan 70 cm yukarıda zaten. fotodan sonra biraz daha yükselip elle atıyor. kaldı ki maçı izleyen herkes elle olduğunu da söylüyor. spor yazarlarından gazetecilere isyan eden konya t.direktörüne kadar.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 E şu anda basına yansıyan dışında bazı ifadeler var internette, Aziz Yıldırım'a sorulan sorular, Korcan'ın, Ümit Karan'ın, Ali Kıratlı'nın falan. Tabi kanıtlanması beni aşar ama ortada bir şeyler döndüğü açık, kimse durduk yere şifreli konuşmaz, ha bazı sıkıştırmalar da olmuştur. Ama geçen konuşmaların çoğu şikeye yönelik benim anlayabildiğim kadarıyla. Bir de Aziz Yıldırım'ın federasyonu nasıl baskı altına aldığını görüyoruz. Tabi bunun üstüne fiziki takip delilleri, çapraz sorgudaki çelişkili ifadeler ve itiraflar delil olacaktır. Beşiktaş ve Trabzon hakkında ne gibi "kanıtlar" olduğunu bilemiyoruz, o yüzden onlar hakkında yorum yapmak zor.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 e geriye kaldı anelkanın elle attığını söylediğin 3-4 gol... "bana yanlış yerlerinden atmaaaa" hande yener sinan akçıl 2011
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 diyorum ya nobredenmiş 2 tanesi de. bi tane de önder turacı var gerçi de o başka sezondu diye hatırlıyorum, alakasız.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 eheheh fener tutuşmuşken sağduyu, sükunet naraları atan, "aman ligin geleceği kalitesi maddi kaygı, düşürmek istemeyiz" diye düşürmemek için elinden geleni yapan Aydınlar iş GS'ye binince net konuşmuş: "Galatasaray'ın kupasını alırız." Tamam adam FB'liydi kongre üyesiydi, geleceğin başkanıydı da, bu kadar tutum farkı da ayıp be kardeşim eheh http://spor.milliyet.com.tr/aydinlar-g-saray-in-kupasini-geri-aliriz/spor/spordetay/05.08.2011/1422961/default.htm
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 e abi adamın ağzından direk Galatasaray'ın kupasını alırız diye bi laf çıkmamış ki, Eğer bir başvuru, daha da önemlisi bir kanıt olursa tabii ki gerekeni yaparız, kim sportif suç işlemişse F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray, Trabzon bizim için farketmez. Biz zaten bu bataklığı kurutmaya geldik. demiş. Herkese atar var yani. Ha Galatasaray olayı patlak verdiğinde-ki sanırım en hafifi içlerinde Galatasaray- bu kadar ciddileşmesi, rahatsız edebilir sizi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 1.5 aydır susan, heyecana gerek yok adam gibi tartalım biçelim ehi ehi diye gezen adamın dün mü aklına gelmiş 4 takımı birden tehdit etmek? bırakın bu işleri.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bu adama şöyle "kafan mı güzel genç" diye bi tokat atmak istedim şimdi. Şurda kaç aydır fenerin üstünde suç bırakmamak için dansöz gibi oynadı durdu herif, şimdi bi ciddileşmiş bi dik duruş falan. AHAHAHAH sünepe ya.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mZzwO_jlGco&feature=player_embedded verildi mi bu?
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bir grup genç eğleniyor ne guzel işte.
Öne çıkan mesajlar