Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl kesinleşti?...
Orada kritik maç Malatyaspor-Antep maçıydı ki maç 66. dakikada atılan golle 1-0 bitmiş. 1-0 biten maç nasıl o dakikada "garanti" oluyor bir açıklar mısın. Ki Denizlispor golü daha sonra attı zaten, yediği gol de uzatmadaydı, Fener 2.'yi de atıyordu. Zaten o zaman Denizli'nin kaldığı kesinleşmişti, öbür maç 1-1 bitse nasıl kesin oluyor düşmemesi...
Eğer o maç normal 90 dakika olsaydı muhtemelen Fener 1-1 bile yapamazdı, daha ortada Denizli'nin düşmemesi kesin değilken...
Ben şikeden çok 1.5 milyona takıldım mesela. Yoktu abi öyle bir para, Hasan Şaş televizyonda demiyor muydu paramız yok, antrenman yapmıyoruz diye. Nereden gelmiş o paralar...
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Ki o sezon incelenirse fenerin kapısına kilit vururlar heralde :) Hadi ilginç penaltılar kartlar ofsaytlar her sezon oluyor da, o sezon Anelka'nın elle attığı 4-5 gol falan var üzerine. "El feneri" sezonu o sezon.

hıncal mod on yapmışsın rew.

ortaya bir yalan atayım tutarsa tutar... şu 4-5 golü youtube'dan bulup koysana görelim biz de.
Mesaj tarihi:
Smoke said:

Rewendor said:

Ki o sezon incelenirse fenerin kapısına kilit vururlar heralde :) Hadi ilginç penaltılar kartlar ofsaytlar her sezon oluyor da, o sezon Anelka'nın elle attığı 4-5 gol falan var üzerine. "El feneri" sezonu o sezon.

hıncal mod on yapmışsın rew.

ortaya bir yalan atayım tutarsa tutar... şu 4-5 golü youtube'dan bulup koysana görelim biz de.

youtubedan aratabilirsin, googleda gazete manşetlerini aratabilirsin, resimleri aratabilirsin. bu forumda da aratabilirsin defalarca tartıştık her golden sonra. fenerbahçe anelka el gol falan yaz arat googlea youtubea :)
Mesaj tarihi:
nisan ayında , adalı i.akın transferi için ibb başkanıyla görüştüğünü onlarında holoskoyu istediğini yazmış, ama nedense savcı ibb başkanını sorguladığında ibb başkanı adalı ile görüşmediğini söylemiş, adalı telefon görüşmesini yaptığını söylüyor, yani bu transfer görüşmesi daha ibb nin beşiktaşa rakip olmadan önce başladığı söylüyor, eğer ibb başkanı savcıya gidip beşiktaşla holosko ve akın transferleri için nisan ayında görüşmeye başlamıştık diye ifade verse , iddaa edilen suç ortadan kalkacak.
Mesaj tarihi:
Smoke said:

ben hala Anelka'nın elle attığı 4-5 golü koymanı bekliyorum. İşkembeden atmaya alıştınız valla.

keywordleri bile verdik. oturup googlesaydın bi zahmet.

konya maçındaki elle gol:

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/10/02/spo101.html
http://yenisafak.com.tr/arsiv/2005/ekim/02/s01.html

bu arada yanlış söylemişim diğer elle 2 gol nobredenmiş. çok farketmiyor gerçi.

mokoko said:

topun anelkanın eline değmediği bu kadar açıkken hala elle atılmış diyosunuz. gol geçersiz olmalı ama elle falan diyince bi komik oluyo.

gol gayet ele değiyor. fotoğrafa değil videoya bakarak izleyin. fotoğraf tam değme anını yakalayamamış doğal olarak, en tepedeki noktada değil. el kafadan 70 cm yukarıda zaten. fotodan sonra biraz daha yükselip elle atıyor.

kaldı ki maçı izleyen herkes elle olduğunu da söylüyor. spor yazarlarından gazetecilere isyan eden konya t.direktörüne kadar.
Mesaj tarihi:
E şu anda basına yansıyan dışında bazı ifadeler var internette, Aziz Yıldırım'a sorulan sorular, Korcan'ın, Ümit Karan'ın, Ali Kıratlı'nın falan. Tabi kanıtlanması beni aşar ama ortada bir şeyler döndüğü açık, kimse durduk yere şifreli konuşmaz, ha bazı sıkıştırmalar da olmuştur. Ama geçen konuşmaların çoğu şikeye yönelik benim anlayabildiğim kadarıyla. Bir de Aziz Yıldırım'ın federasyonu nasıl baskı altına aldığını görüyoruz.

Tabi bunun üstüne fiziki takip delilleri, çapraz sorgudaki çelişkili ifadeler ve itiraflar delil olacaktır. Beşiktaş ve Trabzon hakkında ne gibi "kanıtlar" olduğunu bilemiyoruz, o yüzden onlar hakkında yorum yapmak zor.
Mesaj tarihi:
eheheh fener tutuşmuşken sağduyu, sükunet naraları atan, "aman ligin geleceği kalitesi maddi kaygı, düşürmek istemeyiz" diye düşürmemek için elinden geleni yapan Aydınlar iş GS'ye binince net konuşmuş: "Galatasaray'ın kupasını alırız." Tamam adam FB'liydi kongre üyesiydi, geleceğin başkanıydı da, bu kadar tutum farkı da ayıp be kardeşim eheh

http://spor.milliyet.com.tr/aydinlar-g-saray-in-kupasini-geri-aliriz/spor/spordetay/05.08.2011/1422961/default.htm
Mesaj tarihi:
e abi adamın ağzından direk Galatasaray'ın kupasını alırız diye bi laf çıkmamış ki,

Eğer bir başvuru, daha da önemlisi bir kanıt olursa tabii ki gerekeni yaparız, kim sportif suç işlemişse F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray, Trabzon bizim için farketmez. Biz zaten bu bataklığı kurutmaya geldik.

demiş. Herkese atar var yani. Ha Galatasaray olayı patlak verdiğinde-ki sanırım en hafifi içlerinde Galatasaray- bu kadar ciddileşmesi, rahatsız edebilir sizi.
Mesaj tarihi:
Bu adama şöyle "kafan mı güzel genç" diye bi tokat atmak istedim şimdi.

Şurda kaç aydır fenerin üstünde suç bırakmamak için dansöz gibi oynadı durdu herif, şimdi bi ciddileşmiş bi dik duruş falan.

AHAHAHAH sünepe ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...