Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
poopla said:

Rewendor said:

fenerin suçsuz olması imkansız ya... hepsini geçtim, fener yönetiminin şu anki agresifliği falan bile tam bir suçlu insan psikolojisi.

adam ümit dünyası. 11 sene sonra fenere yenilmeden sezon geçirmek onlarında hakkı tabi.

Al işte, antu kafasıyla buraya kadar.

Defalarca burasının gereklilikleri, konuya bağlı tartışma anlatıldı, defalarca uyarı aldın, hatta defalarca ceza aldın. Bu kadar zaman hiç mi düşünmedin? İnsan hiç olmazsa utancından bunca senede az biraz akıllanır da kendini geliştirir, uyum sağlamaya çalışır. Hala taraftar forumu kafası. Şike konuşulurken cezalar konuşulurken kalkıp "biz şu kadar sene yendik" muhabbeti açmaya utanır insan.

Hele hele şike olayı resmileşirse o maçların da önemi kalmayacak, "şikecisiniz zaten şikeyle almışsınızdır" denip geçecek, takımın kendi çabasıyla aldığı başarılar da güme gidecek o ayrı.

Düzgün şekilde gelirsin "yapsak şöyle olurdu" dersin, "yanlışsın, şnuu düşünerek yayınladılar o bildirileri" dersin, hadi hiç olmadı "düşmemiz size yarayacak tabii, sevinin" falan dersin. ama kalkıp şu ağızla mesaj yazıyorsun. Olmamış hakkaten.
Mesaj tarihi:
Llama said:

http://i54.tinypic.com/29iw6p.jpg

Bekleyelim bakalım. Buna sebep tutuklama yapıldıysa zaten ilk veya ikinci duruşmada beraat gelecektir.

Bir önceki maçta yapıldığını kabul ettim de gözden kaçmadı... Kupa finali öncesinde IBB'nin yaptığı maç da Fenerbahçe - IBB maçı...

hehe hadi bakalım...
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe Spor Klübünün seviyesi mahkeme süresi yapılan açıklamalardan ,Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın canlı yayındaki saçma salak açıklamalarından ve kendini bilmez bir sürü taraftarın mahkeme çıkışı yaptığı taşkınlıklarından belli oldu, maalesef fenerbahçe taraftarı da "biz nerde yanlış yaptık" diye durup düşünmek yerine "Federasyon, devlet, polis bize suçlu gibi davranıyor" oldu...
Mesaj tarihi:
saat 6'da tff sitesinde lig takvimi ile açıklama yapacakmış.

btw zalad şike teklif etti bana gs demiş.

tık

said:
Şimdi Beşiktaş’ın menajeri olan Sinan Engin de A.Gücü’nde oynuyordu. Bana G.Saray maçından önce geldi ve, “Eğer sen bu maçta iyi oynarsan seni Beşiktaş’a kaleci antrenörü olarak alacaklar.” dedi. Ben de ona, “Bana ne kaleci antrenörlüğünden.” dedim.

said:
Peki, sizin için 10 yıldır şike suçlaması yapılıyor. Neden bugüne kadar hiç konuşmadınız?

Kimse bana sormadı ki. Hep kendi bildiklerini yazdılar. Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş’ta tam 120 maç oynadım. Ben hiçbir zaman bu konulara girmek istemedim. Çünkü 1986’da G.Saray-Eskişehir maçında Prekazi bana gol atmıştı, o zaman gazetelerde, “Prekazi’nin çocukluk arkadaşı olduğu için gol yiyor.” diye yazılar yazılmıştı. Ya kardeşim Prekazi, kariyerinde yüzün üzerinde frikik golü attı. Monaco’ya da orta sahadan attı. O zaman Monaco’nun kalecisi de mi şike yaptı?

said:
Hiç şikeyle karşı karşıya geldiğiniz olmadı mı?

1990-91 sezonuydu. F.Bahçe ile Beşiktaş çekişiyor. A.Gücü de F.Bahçe ile İstanbul’da oynayacak. O hafta da annem ve kayınvalidem Belgrad’tan geliyordu. Onları karşılamaya gittim. Sonra da Beşiktaşlı olan çok iyi bir dostumla yemek yedik. Yemek esnasında ismini veremeyeceğim dostum bana o dönemler Beşiktaş’ın popüler yöneticilerinden birinin çekini uzattı. Çekin üzeri boştu. Dostum, “Eğer F.Bahçe maçında iyi oynayıp gol yemezsen, çeki kendin dolduracakmışsın.” dedi. Yemek masasında daha çorbalarımızı içiyorduk ve ben hanımla anneme, “Kalkın, toparlanın, hemen Ankara’ya gidiyoruz.” dedim ve çeki yırtıp attım. “Ben paramı kulübümden alıyorum. Söyle o yöneticiye o parayı kimsesiz çocuklara versin.” deyip Ankara’ya döndüm.
Mesaj tarihi:
lol, bana da sacma geldi. sike teklifi alip, kabul etmeyip o kadar golu yemesi. ondan tikladim.

her tasin altindaki super adam sinan engin burada da cikti yalniz.

bu arada, fenerbahce, cidden delil varsa, dusurulsun. lafim olmaz. fakat fenerbahce'nin (veya besiktas, veya trabzon veya x; ya da kisisel cezalar, farketmez) dusuruldukten sonra, kamuoyuna sebep iyice aciklanmali. niye bu ceza verildi, deliller nedir gibi falan.

sonrasinda hala "bikbikbik bize patladi" demenin anlami kalmaz. yapmasaydin aga derler olur biter.

ha, eger deliller aciklanmayip, ona ragmen dusurulurse bi kulup, o zaman her takimin hop birader demeye hakki olur. bu sadece dusurulme baglaminda degil. korcan denen kalecinin lisansinin iptali durumunda bile gecerli bu.
Mesaj tarihi:
o değil de tayfur'un konuşmaları çıkmıştı ilk tutuklama döneminde. adam "bak bu maçla alakası yok, aman aklınıza öyle bişi gelmesin. ben almak istiyorum mutlaka" fln diyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...