Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nileppezdel said: TFF deliller bizce yetersiz diyecek, sonra iddianame hazırlanıp da deliller basınla paylaşılınca rezil olacaklar. Aydınlar mecburen istifa edecek, yeni yönetim acil kararla gereken takımları düşürecek. UEFA'dan 5 sene men yiyeceğiz bir de ülkece. kozmik oda saçmalığı olduğu sürece, bu dediğin pek kehanet değil, baya gerçekçi olabilir. kozmik oda ne lan, belli ki karartma olacak.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 zaten neden bu deliller paylaşılmıyor, sorusturma bittiyse artık açıklamaları lazım, gizli saklı halka açıklanmayan delillerle verilen verilmeyen cezalar ne kadar ikna edici olacakki
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 iddianame yazılınca açıklanacak, göreceksiniz her şeyi.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mali aydınlar'ın esas istedigi fb baskanlıgı. simdi fb'nin dusme kararını vermesi gereken adam rolunde. bakalım cesaret edebilecek mi. deliller dusmesini gerektiriyor takımın (gidisat o sekilde, ben gormedim) ama eger dusururse fb'yi baskan olma hayalini omru boyunca unutsun bu adam. merak ediyorum, kıvıracak mı yoksa geregi neyse yapacak mı.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 paylaşılmış işte deliller yolda gidiyodu tff'ye en son, hadi bakalım.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 zaten kopyaları paylaşılmış, kopyalar kopyalar paylaşırlar
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 herkes mutlu olacak diye bir kural yok. biz de mutsuz oluruz. ben seninle mutsuzluğa da varım Fenerbahçem.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 emek hırsızı fenevbahçe çıktı haxı
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 belgeleri degistirip yirtariz hihihi gibi bi sacmaliga giremezler, 2-3 ay sonra iddianame yazilip serhat ulueren cayir cayir o belgeleri dondurunce ne olacak adsghj.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 toggie said: mali aydınlar'ın esas istedigi fb baskanlıgı. simdi fb'nin dusme kararını vermesi gereken adam rolunde. bakalım cesaret edebilecek mi. deliller dusmesini gerektiriyor takımın (gidisat o sekilde, ben gormedim) ama eger dusururse fb'yi baskan olma hayalini omru boyunca unutsun bu adam. merak ediyorum, kıvıracak mı yoksa geregi neyse yapacak mı. Aziz gidince Fenerbahçe Başkanlığı'na talip olacak adam çok. Aydınlar başkan olmak istese bile, karşısına çıkacak muhalefet onu yerden yere vurur.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Deliller gittiyse var mı bir haber?
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Okumuşlar 4 dosyadı da 1 saatte, düşürmüşler Fener'i.
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 giden dosyaları gördüm de zaten lig başlayana kadar anca okurlar =)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tolstoy romanı mı lan o, okurlar 2 güne.
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, açıklamalarda bulundu. Aydınlar yaptığı açıklamada; "Şike soruşturmasıyla ilgili savcılıktan gönderilen belgeleri 5 kişilik etik kurul inceleyecek. Belgelerin incelenmesi 1-2 gün sürer. Liglerin başlama tarihiyle ilgili karar bu haftasonu ya da haftabaşı çıkar." dedi. Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 haberi falan okumadım resmen de bu başlık ne ya http://www.taraf.com.tr/haber/fenerbahce-booooo-dedi.htm
Öne çıkan mesajlar