Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

TFF deliller bizce yetersiz diyecek, sonra iddianame hazırlanıp da deliller basınla paylaşılınca rezil olacaklar. Aydınlar mecburen istifa edecek, yeni yönetim acil kararla gereken takımları düşürecek. UEFA'dan 5 sene men yiyeceğiz bir de ülkece.

kozmik oda saçmalığı olduğu sürece, bu dediğin pek kehanet değil, baya gerçekçi olabilir.

kozmik oda ne lan, belli ki karartma olacak.
Mesaj tarihi:
zaten neden bu deliller paylaşılmıyor, sorusturma bittiyse artık açıklamaları lazım, gizli saklı halka açıklanmayan delillerle verilen verilmeyen cezalar ne kadar ikna edici olacakki
Mesaj tarihi:
mali aydınlar'ın esas istedigi fb baskanlıgı. simdi fb'nin dusme kararını vermesi gereken adam rolunde. bakalım cesaret edebilecek mi. deliller dusmesini gerektiriyor takımın (gidisat o sekilde, ben gormedim) ama eger dusururse fb'yi baskan olma hayalini omru boyunca unutsun bu adam. merak ediyorum, kıvıracak mı yoksa geregi neyse yapacak mı.
Mesaj tarihi:
toggie said:

mali aydınlar'ın esas istedigi fb baskanlıgı. simdi fb'nin dusme kararını vermesi gereken adam rolunde. bakalım cesaret edebilecek mi. deliller dusmesini gerektiriyor takımın (gidisat o sekilde, ben gormedim) ama eger dusururse fb'yi baskan olma hayalini omru boyunca unutsun bu adam. merak ediyorum, kıvıracak mı yoksa geregi neyse yapacak mı.

Aziz gidince Fenerbahçe Başkanlığı'na talip olacak adam çok.

Aydınlar başkan olmak istese bile, karşısına çıkacak muhalefet onu yerden yere vurur.
Mesaj tarihi:
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, açıklamalarda bulundu.

Aydınlar yaptığı açıklamada;

"Şike soruşturmasıyla ilgili savcılıktan gönderilen belgeleri 5 kişilik etik kurul inceleyecek. Belgelerin incelenmesi 1-2 gün sürer. Liglerin başlama tarihiyle ilgili karar bu haftasonu ya da haftabaşı çıkar." dedi.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...