Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanların kaçırdığı ufak bi nokta var, sadece savcıya ifade vermedi İbrahim Akın, arkasından verdiği ifadeyle mahkemeye sevkedildi orda hakim karşısına çıktı tekrar ve mutlaka ifadesi kendisine okutuldu.
Bunun arkasından hakim tutuklu yargılanmasına karar vermiş olmalı benim bildiğim prosedür böyle işliyor kısaca ifade verip arkasından mahkemede sesini çıkarmayıp 1 hafta sonra kim bilir hangi vaatlerle ben böyle bi ifade vermedim demesi onu ve arkasındakileri kurtarmaz diye düşünüyorum.
Ama bilmiyorum tabi avukat arkadaşa sormak lazım.
Mesaj tarihi:
İbo Savcılıkta verdiği ifadeden bugün değil tutuklanmak için çıkartıldığı Mahkemede döndü, kaldı ki kendi açıklamasına göre, Emniyet ifadesi ile Mahkeme ifadesi aynı. Bu noktada İbrahim Akın Mahkemeye çıktığında ben o ifadeyi bu baskı ve vaat ile verdim, Mahkeme huzurunda verdiğim ifadenin esas alınmasını talep ediyorum derse, Savcılık'Ta verdiği ifade geçersiz olur ve bu ifade diğer şüphelilerin ve İbo'nun aleyhine kullanılamaz.

avukat diyor sdsfse
Mesaj tarihi:
NTV SPOR Son Dakika: Savcılıktan gelecek belgeler için TFF binasında parmak izi kontrolüyle girilebilecek bir kozmik oda hazırlandı.

ibo icin,
oglum, islemedigin bir sucu niye itiraf ediyorsun? yaninda avukatin var saf misiniz? yoksa yedigin bir halt cikican zaten.
bkz. serdar kulbilge, mehmet yilmaz cikarken burada bize yardimci oldular, bildiginizi anlattiginiz surece temiz olan herkes rahatca cikar demiyor mu? ne baskisi, avukatin neci? cocuk musun yapmadigin bir seyi itiraf ediyorsun? allah askina ya ahahhaha.
hem ali riza midir nedir avukat, pazar gecesi itirafin i si yok, palavra onlar. ibrahim hicbir suclamayı kabul etmedi diyordu? ee simdi?
Mesaj tarihi:
hem emniyette hem savcılıkta aynı ifadeyi vermişken sonradan caymasından.

savcı hakim baskı yaptıysa emniyette nasıl aynı ifadeyi verdin diye sorarlar adama.

olayların gelişiminden de belli hatta, her şeyi detaylı anlatıp danıştığı imam bile onaylayıp teyit ettikten sonra caymasından falan.
Mesaj tarihi:
“Savcılık sorgum esnasında soruşturma savcısı Mehmet Berk’in şike olayını itiraf etmem halinde tutuklanmayacağım yönündeki beyanları ve uygulamış olduğu psikolojik baskı nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul etmiş bulunmaktayım. Emniyette vermiş olduğum ifadede açıkça reddettiğim hususların savcılıkta kabul edilmiş olmasını temel sebebi bahsetmiş olduğum psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili itirazlarımı ve savunmamı yargılama aşamasında yapacağımı ve gerçek dışı iddiaların tamamını reddettiğimi saygılarımla kamuoyunun bilgilerine sunarım"

emniyette reddediyor, sonra savcıya verdiği ifadede kabul ediyor
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

o itiraflar teknik takip ile de çok net destekleniyorsa;

http://images.habervitrini.com/haber_resim/32245_su1.jpg

desteklenmiyosa?

ne zayıf bi trollsün sen ya, teknik takiple ilgili bi veri yok elimizde ibonun hangi ifadesi doğru olabilir diye tartışıyoruz.
Mesaj tarihi:
ne trollü arkadaşım ahahha.
sen inanıyor musun ibrahimin bu kivirmasini kendi kendine yaptigina ahahha, serdal reyiz iyi tehdit etmis de geri donus yok. bank asya'da basarilar.

2 gun once itiraf yok diyordunuz, simdi kandirmislar diyorsunuz. yarin dusunce de belgelerin hepsi sahte! dersiniz ahaha.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...