-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 laflar ! @lath, kablo sorunuymuş o. her 15 tl'lık mikrofon bir kere o sorunu çıkartır. ucuz mikrofon kültürün yok. @senko, geceleri yatarken kasamın fanı ile serinliyorum. böyle bir rahatlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 DareJedi said: Bencede gayet iyi şuana kadar sıkması dışında pek sorun yaşamadım. Yalnız windows üzerinde iken ses azmı geliyor ne? Oyunlarda fln gayet iyi ama windowsun o ses ayarındaki ses tonu hep düşükmüş gibi çıkıyor. öyle bi ses problemi olmadı valla bende hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Benimde demek istedigim su; Oyun oynarken kulaklik kafamda titriyor bildigin ama o ses windowsta iken o kadar yuksek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Aiko said: biliyorum belki nazar degecek ama yaklasık 6 7 senedir dsp 500 kullanıyorum aşığıyım. üretilmiyo artık o ayrı mesele abi inanamıyorum şaka gibi allah belanı versin murphy yasaları. mikrofonu bozuldu kulaklığın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 o kadar bağıra bağıra kufredersen dotada olacağı buydu. mikrofonun da bir onuru var. dua et klavye de bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Xbox kullanan arkadaşlar ne tercih ediyor headset olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dün kardeşime bıraktım tamire götürsün diye bilgisayarcı hiç ugrasmasın yenisini alsın demiş. yapamam ben yıllardım kafamda. anamdan babamdan cok o kulaklıkla vakit geçiriyorum ben. onunla konusuyorum surekli oda beni dinliyor sonra o konusuyor ben onu dinliyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sanalmarketimdeki g35 indirimi ne zamana kadar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Şinci Surround kulaklık bakıyorum da; bu ünlü Sharkoon X-Tatic Digital Kulaklık V3 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic%20Digital bu onun analogu http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic%20Analog bu ikisi arasındaki fark nedir? usbden bağlayabiliyor muyuz? Öyle çok müzik falan dinlemiyorum, işte oyunlarda seslerin yönü anlaşılsın yeter. Analoğu gözüm tuttu ama bağlantısı nasıl olacak acaba? Önce belirteyim ses kartım yok, anakartta yazanlar şöyle; Realtek ALC892 8-channel Hish Definiton Audio CODEC -BD Audio Layer Content Protection -Supports 192khz/24bit True BD Lossless Sound -Supports Jack-detection, Multi-streaming, and Front Panel Jack-Retasking technologies -Optical S/PDIF Out Port at back I/O Ayrıca şu roccat kave var dikkatimi çeken http://www.sanalmarketim.com/urun/1ce1d0006fbaab059fc2c085f3b8903a/ROCCAT-Kave-Solid-5.1-Gaming-Mikrofonlu-Kulaklik bi de psycho 5.1 ve astro a40 duydum ama TR'de yok sanırım Logitech G-35 hem çok pahalı hem de sanal surround olduğu için eledim. Öneri ve tecrübelerinizi duymayı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kafamda 3kg kulaklik tasirim ve ses kartim optic cikisli diyorsan Sharkoon alabilirsin. Ben onceden de yazmistim yine yazayim bizzat kullanan birisi olarak sanal surround G35i tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: Şinci Surround kulaklık bakıyorum da; bu ünlü Sharkoon X-Tatic Digital Kulaklık V3 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic%20Digital bu onun analogu http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic%20Analog bu ikisi arasındaki fark nedir? usbden bağlayabiliyor muyuz? Öyle çok müzik falan dinlemiyorum, işte oyunlarda seslerin yönü anlaşılsın yeter. Analoğu gözüm tuttu ama bağlantısı nasıl olacak acaba? Önce belirteyim ses kartım yok, anakartta yazanlar şöyle; Realtek ALC892 8-channel Hish Definiton Audio CODEC -BD Audio Layer Content Protection -Supports 192khz/24bit True BD Lossless Sound -Supports Jack-detection, Multi-streaming, and Front Panel Jack-Retasking technologies -Optical S/PDIF Out Port at back I/O Ayrıca şu roccat kave var dikkatimi çeken http://www.sanalmarketim.com/urun/1ce1d0006fbaab059fc2c085f3b8903a/ROCCAT-Kave-Solid-5.1-Gaming-Mikrofonlu-Kulaklik bi de psycho 5.1 ve astro a40 duydum ama TR'de yok sanırım Logitech G-35 hem çok pahalı hem de sanal surround olduğu için eledim. Öneri ve tecrübelerinizi duymayı bekliyorum... Hiç Düşünme all Roccat Kave yi , kendim kullaniyorum , eve gelen , gören , başına takan hasta oluyor kulaklığa, ailecek hastasıyız. Misal ben onu ses kartının arka analog cıkıslarına bagliyorum. Optical cıkısa da 5.1 normal ses sistemini bagladım ikisi birbirini engellemiyor. 5.1 in uzerinden sesi kapatınca kulaklıgın uzerinden dinliyorum ,kulaklıgı düğmesinden kapatırsın, 5.1 ini acarsın dinlersin, veya ikisi de calıssın dersen ikisini de ac. Onceden Plantronics vardı , sonra TT eSports a gectim , yok baba Bu Roccat Kave hepsinden iyi.Cidden Kulaklık olarak 5.1 veriyor, Realtek le de aynı şeyi yaparsın opticale bagla normal hoparlörünü , analoglara da baglarsın Roccat Kave yi ,keyfine varırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bu arada g35 sharkoondan daha agar hatta 3 kat kadar daha agarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sharkoon 100 gram sanırım, g35 300 gram mı yani hem de sanal alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bende 50-60 liraya bişey alıcaktım da burada paso 200+ önerilmiş,yok mu şöyle 50-60 liraya kaliteli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 sanal surround lafına kanıp almayın. kafadaki rahatlığına göre alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ineara alışınca heatset takılmıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sparkcaster said: sennheiser pc151 tanrıların headseti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 said: $41.15 tanrılar biraz ucuzcuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Kaede said: said: $41.15 tanrılar biraz ucuzcuymuş yanlış baktın galiba http://www.sanalmarketim.com/urun/b0c6a25e88b08d495442bc11987b5e99/SENNHEISER-PC-151-Mikrofonlu-Kulaklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://www.amazon.com/Sennheiser-PC-151-Noise-Canceling-Microphone/dp/B000NOR89Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332677986&sr=8-1 nope.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Kaede said: http://www.amazon.com/Sennheiser-PC-151-Noise-Canceling-Microphone/dp/B000NOR89Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332677986&sr=8-1 nope.avi bi an türkiye'de yaşadığımı unutmuşum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 birine aldırıp, komisyon verip, ayrı kargolatsan bile daha ucuza gelir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 pc151 bildiğin alt segment kulaklık yahu bari pc350 deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kulaklığa 650 tl verebilecek kadar para kazanamayanlar olabilir belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 olabilir tabii ki de ama bir kulaklığa tanrıların kulaklığı diyorsan en iyisi demek istiyorsundur. e hali hazırda daha iyi bir modeli varken bir alt modele tanrıların kulaklığı demen garibime gitti. fiyat/performans tanrılarının kulaklığı dsen o olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar