Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzin Abla Lazım !

kermit

Öne çıkan mesajlar

görüldüğü gibi yaz geldi ve herkes aşık oldu
aşık olanda geliyo buraya yardım edin ne yapıyım şöle böle oldu diyo
Bence yaşça ve akılca olgun bi kişi Güzin Abla görevini üstlenip bu arkadaşlara özel mesajdan yardım etsin
mantıklımı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bi bölüm demiyorum bi kişi olsun herkes ona özel mesajdan bişiler yazsın !
mesela Absolut abi hem yaşça hemde diğer yönlerden baya ogun ve daha tecrübeli gibi bişi
Absolut abi Guzin Ablamız ol bizim :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

KİMSE YENİ BÖLÜM AÇILSIN GİBİ GÖRÜŞTE BULUNMASIN !
çünki bu kadar bölüm varken bi de onunla uğraşılmaz dediğim gibi
özel mesajdan halledilir !
ve kimsede bilmez yani gizli olur sonuçta[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

Bir aralar ema abla yapıyrdu onu..

ama konu hep kız arkadaşı olunca sıkılıyor insan. Bazen daha değişik sorular gerek "öğretmenine aşık oldum" "annemlerle kavga ettim" (ha bak aile kavgaları çok iyi olur) "boyum kısa herkez benle dalga geçiyor" (Hellhound) "boyum uzun herkez benle dalga geçiyor (Sly-One), felan filan.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 01 August 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
açılsın walla yada aşk bölümü altında 'kız tavlama','kızı aşik etme' gibi olaylarda olsun saplara özel :PPPPP[hline]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b]

bi de bu forumlarda sadece kız yok ![hline] [b]Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

piskolog yokmu aramızda. patikolog fln seçelim birleşip :P[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Sosyal ağlarda paylaş

a bi de bunda komik görüncek bişi yok
bi sn bişi sorcam
Absolut abi
sen her açılan aşk konularına akıl vermiyomusun ?
çocuklara şöle yapın böle yapın demiyomusun
ee neden bu arkadaşlar sana özel mesajdan danışmasınlar fazla .okunu çıkarmadan tabi
hem forum kirliliği de olmaz hemde biz kurtuluruz bu dertten :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...