kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 görüldüğü gibi yaz geldi ve herkes aşık oldu aşık olanda geliyo buraya yardım edin ne yapıyım şöle böle oldu diyo Bence yaşça ve akılca olgun bi kişi Güzin Abla görevini üstlenip bu arkadaşlara özel mesajdan yardım etsin mantıklımı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 10 tane yeter mi? :P Valla bende oldum, ama bazende aşklar kendine saklanmalıdır.Büyüsü bozulabilir :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bence aşk adı altında yeni bir bölüm açılsın....[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Evet bir tane yeni başlık olabilir. Gönül hırsızı olsun adı hehehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 katılıyorum,yaz geldi herkes birden aşık oldu,hem herkes bööle aşkını yazınca sapların duygularıyla oynanmış oluyo!:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yeni bi bölüm demiyorum bi kişi olsun herkes ona özel mesajdan bişiler yazsın ! mesela Absolut abi hem yaşça hemde diğer yönlerden baya ogun ve daha tecrübeli gibi bişi Absolut abi Guzin Ablamız ol bizim :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 KİMSE YENİ BÖLÜM AÇILSIN GİBİ GÖRÜŞTE BULUNMASIN ! çünki bu kadar bölüm varken bi de onunla uğraşılmaz dediğim gibi özel mesajdan halledilir ! ve kimsede bilmez yani gizli olur sonuçta[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bir aralar ema abla yapıyrdu onu.. ama konu hep kız arkadaşı olunca sıkılıyor insan. Bazen daha değişik sorular gerek "öğretmenine aşık oldum" "annemlerle kavga ettim" (ha bak aile kavgaları çok iyi olur) "boyum kısa herkez benle dalga geçiyor" (Hellhound) "boyum uzun herkez benle dalga geçiyor (Sly-One), felan filan.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Güzin abi :) yakıştıra yakıştıra aşk bölümünü yakıştırdınız ya helal olsun. Eşim görecek bbu ne dicek, açıkla açıklayabilirsen. x..Şimdi seçmişler beni yardımcı olayım diye xx. neden seni? x. bilmiyorum işte seçmişler xx. yok yok bi nedeni vardır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hehe valla sorun olcaksa yapmayalım abi Chemical mi olsun yada prawler mı olsun :) en iyisi sensin[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ben olurum valla dertleşmelik bire bir bir adamım :-P Tabii paticik kimi seçerse...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 buradan bütün aşıkları saplığın doğru yoluna çağırıyorum,güzin ablaydı ,yeni bölümdü kafanızı karıştırmayın,tektabanca takılın[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 açılsın walla yada aşk bölümü altında 'kız tavlama','kızı aşik etme' gibi olaylarda olsun saplara özel :PPPPP[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Zaten bi sürü yetkili var onlardan biri olur. Sadece bir başlık açsınlar yeter. Konu dışına günde 10 tane aşk konusu açılıyor artık kendi özel yeri olmalı. İlerde çöp çatan hattıda kurarız. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 abi benim bunu dememdeki tek neden her aşık olan bi konu açacağına ne yapıyım ben diye özel mesajdan guzin abla veya abimize sorun forum kirliliği olmaz ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Güzinlerin hep abla olmasına karşıyım..!! özelliklede terlikli bi apla... oyum Absolut a! not: Absolut adın votka ismindenmi geliyo :P ? ordan aldınsa tam guzin abilik![hline]KoC [Bu mesaj LethE tarafından 01 August 2003 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hehe ebnce en iyii Absolut abi en iyisi sensin abi kırma bizi :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Natural_Jedi, 01 August 2003 14:00 tarihinde demiş ki: açılsın walla yada aşk bölümü altında 'kız tavlama','kızı aşik etme' gibi olaylarda olsun saplara özel :PPPPP[hline]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 bi de bu forumlarda sadece kız yok ![hline] [b]Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 piskolog yokmu aramızda. patikolog fln seçelim birleşip :P[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 evet Absolut abimiz cıvığını çıkarmadığınız taktirde kabul edecek hadi yaw yetkililer nerde yardım etsinler bize :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yok yav kabul etme durumu falan. Aşkla meşkle uğraştırmayın birde beni plz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hayır sen olcakın girdin bi kere bu ağın içine çıkışı oyk nihahaha (kötü adam gülüşü)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 güzin abi[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 a bi de bunda komik görüncek bişi yok bi sn bişi sorcam Absolut abi sen her açılan aşk konularına akıl vermiyomusun ? çocuklara şöle yapın böle yapın demiyomusun ee neden bu arkadaşlar sana özel mesajdan danışmasınlar fazla .okunu çıkarmadan tabi hem forum kirliliği de olmaz hemde biz kurtuluruz bu dertten :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ha bu arada sadece aşk değil konumuz herşey olabilir ookul iş hayatı aile herşey sadece aşk ile kısıtlamıyoruz :) bence olsa güzel olurdu ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar