di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Tamamdir. Aldim gazi. Hatunu da ikna edersem oldu bu is. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 maske için bant al yalnız.. duvarın tavana yakın kısımlarını boyarken ihtiyacın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ne diye sorarim onu ? Kagit bant falan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 boya bandı, maskeleme bandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o alet yanniz ole cok super gozukuyro videodada hic ole super diil, batiriyor ortaligi bide sutune bu sicakta gaz maskesi ile calismak var, bunun yaninda tabi bone de takilicak mutlaka saci korumak icin boyadan cok pislik bisi o, ayni zamanda inanin daha uzun ve zahmetli onla uygulamak rulo dan sasmayin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 di said: Mesela su anda koyu bir boya var. Direkt ustune acik renk boya ile dalsam kapatmaz acik renk boya onu. Once kazimak gerekecek sanirim. Direkt spatula ile dalip kaziyacak miyim ? eski boyadan kurtulmak lazım. açık üstüne açık renk yaparken bile alttaki belli olmasın diye en az 2 kat atmak gerekiyor. bu durumda ya 5 kat atcan ya kazıycan sdf + büyük rulolar oldukça rahat bence o aleti salla. ruloyu kullanması kolay bi kere ve kalın sürüyor boyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 rulo +1 klasik, atadan babadan kalma yöntem bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Abi atadan babadan demesen ikna olmustum ya. Cok dertliyim bu aralar bu konularda. Ata baba dede ced denildiginde yedi sulalesine sovesim geliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 murphy yasaları ve senin sinirlenme olasılığını düşünerekten rulo kullanmanı tavsiye ediyorum. o alacağın aleti kullanmak için maskeydi boneydi falan kullanman gerekecek bi sürü. şarjlı ise bataryası zırt pırt bitecek, değilse kablosu kısa gelecek, oraya buraya takılacak. boya katılaşıp ucu tıkayacak, vs. ruloda öyle bir sorun yaşamazsın emin ol. ata baba yöntemi denilebilecek şey varsa kireç + düz fırçadır, rulo henüz o kadar eski bir yöntem olarak adlandırılamaz :) ruloyla bişey boyarken stres atıyorum ben resmen, rahatlatıyor çırp çırp o ses :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 geberdim ama bitirdim haftaya da salonu boyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 BENIM SULALEM KALABALIKTIR DI!!! fena doveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 di said: Tavanlik isim yok pek. Rahatim o yuzden. Onun disinda duvarlar cok koyu ve cirkin bi mavi ya. Adam olmaz. Spatula yerine zimparayi tercih ederim ama. Ucuz makinesi falan da vardir onlarin. Boya icinse su surekli TV'de reklami cikan paint zoom tarzi bir sey alayim diyorum. Zimparalayip bir kac kat gecersem is gorur diye dusunmekteyim. http://www.youtube.com/watch?v=mROsjZ067e0 ince atıyor temizliği dert toz halinde her yere uçuşur yapışır alerjin varsa berbat eder maskesiz kullanmaya kalkarsan sıkıntılı bide bilmiyorum duvarda nasıl etki bırakıyor da, biz seneler önce profillerde kullandık. Şimdi eski tenteler geliyor mesela, boya böyle kabuk gibi kalkıyor tırnağınla bile. Astar da attığımız halde. Yüzeye tutunmuyor anlayacağın, ama duvarda ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 siz metale su bazlı mı sıkıyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Hayır tabi sfsadfsd O zamanlar selülozik endüstriyel astar + son kat boya kullanıyorduk. Fırça ile atılanlar iyi dönüyor ama kompresör ile atılanlar sıkıntılı. Şu an Filli'nin sentetik astarıyla son katlarını kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 lan ben de bi error verdim olm! gerçi şimdilerde su bazlı oto boyası bile var ama dünya para bi de şimdilerde var hani.. antipas falan mı dedim su bazlı acaba diye.. bayağı bi error verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ton konusunda zaten 2-3 kat astar atilicak, onun ustunede 2 kat boya olursa kapar cok guzel, tabi cok acik bir renk secilmediyse bizim duvarlar su yesili denen igrenc bir renkti, annem gitmis vanilla cakiltasi bilmemnesi diye bi renk bulmus kirik beyaz direk, 6 kat filan atildi anca kapadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 butun ev boyandı bır tek bnım oda kaldı. illa beyaz olacakmış, yok anne mavı olacak, uyurken beyaza ayar oluyorum artık. mavı olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tavana gökyüzü çizin.. lan 15-20 arası olsam kesin yapardım da şimdi çok gay olur.. guardina, times, wall stret journal falan çizeyin bari tavana. uyurken okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Tavanına İbrahim Tatlıses posteri asmış almancı tanımışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ben evin içini dışını boyadımdı. yeni boya çıkasıay kadar siriyordun. zımpara falan uraşmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Budapeşte'de bi arkadaşın evinde görmüştüm ben "boya sanatının" son noktasını: http://i.imgur.com/RbnWL.jpg Poster falan değil bu arada, duvara yapışık bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Isıtıp boyayı duvara aktarıyorsun öyle resimler için, çocukların yalayıp kollarına yapıştırdıkları dövmeler hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 -up- iç mekan boyası öncesi astar ve zımparanın önemi nedir? duvarda tadilat hiç gerekmiyor, bozuk yer de yok. eski boya da silikonlu su bazlı. bu durumda direk yeni rengi vurmak olur mu? bi de çok fazla kendim boyayasım var, ama duvarda oluşabilcek görsel bozukluklar (dalgalanma, kabarma vs) korkutuyor. risk ne kadar? silikonlu su bazlı boya ile boyicam, mat olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 alttaki boya ile aynı renkse ve önceden alçı çekilmişse ruloyla bodoz girişebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 aynı değil, renk olarak farklılar (saman-açık kese şu an, açık gri olcak) mevcut boyanın altında alçı var önceden yapılan tadilatlardan kalma edit: boya tutması ve renk konusunda o kadar endişem yok aslında, renk için belki 3. kat gerekir ki sanmıyorum. ama acemilikten rulo izleri, fırça izleri, ton farklılıkları olur mu diye endişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar