Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suits (2011) - USA Network

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya rezalet bi bölümdü ya

sonunda motionı yollamış da jessica çaktırmamak için kavga etmişler gibi bişey çıkıcak diye umdum da. onu bile yapmamışlar ya. elle tutulur en ufak bi olay olmadı.

Mesaj tarihi:
knox said:

that ending

was so awkward..lol
'i never went to harvard' iki tokat ustune hardcore sex! of ya cok kotu cook

of çok komikti orası, ama bölümün geri kalanı fena değildi. ingiliz luyi de çok iyi lol

got hadımağası (tu)
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çog iyiymiş

Spoiler

ilk bölüm sonundayım. Niye simple bi şekilde adamın harvard diploması var mı yok mu diye kontrol etmiyolar da antin kuntin yapıyolar?

Mesaj tarihi:

Spoiler

aha yine oldu s01e10. Adamı kovmaya çalışıyolar diploması yalanmış diye. Mike ın diploması bile yoktu işe alınırken. Yahu bu nasıl oluyo, adamlar işe girerken diploma kontrol etmiyolar mı, muz cumhuriyetinde mi yaşıyo bunlar nedir? Cidden garip geldi

Mesaj tarihi:
Esh said:

Beenmiyosan izleme arkadasim !

Rachel in kezban kalcasini gorucen diye diziye ne bok atiyosun.

Rachel'ın selülitli kalçasına gideceğime lobide durur Almana giderim sdfsdf
Mesaj tarihi:
dostum hormonlarını kontrol etmeyi öğrenmen lazım.

Sen Esh değil misin? Antalya'da otelde çalışmıyor musun? Bu hakaret hakkı vermez. Mahkemede görüşeceğiz
Mesaj tarihi:
Louis'i çok seviyom ya. The Office'deki Michael gibi ama kötü versiyonu böyle pis pis espriler sırıtışlar, iş üstünde yakalamacalar falan çok keyifli karakter
Mesaj tarihi:
Diziye yeni başladım şu an 11. bölümdeyim. Louise karakterini beğeniyordum ancak bu karakterde çok tutarsızlık sezdim. Bana kalırsa bu karakter tam oturmamış neredeyse her bölümde farklı bir kişilikle karşımıza çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...