Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking (2013)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

riddick aşına izlenir, yoksa ortalama film işte. bu arada starbuck <3

çok yumuşadım, medenileştim artık eskisi gibi bir hayvan olmalıyım deyip üzerinde zehir denediği köpek yavrusunu kafeste bırakıp gidince "resmen hayallerin gerçek oluyor işte huun" dedirtti, sonra öyle kaldı.

Sosyal ağlarda paylaş

Taze taze yazıyım.

göster
Abicim yine karizma ötesi bi sesle, sade ve yeterli bi anlatımla belki de filmin en güzel yeri filmin başlangıcı ve gezegeni keşfetme sahneleriydi. Aldı götürdü gezegenin içine koydu beni.

Tamam istedik yine ıssız bi gezene düşsünler, kapana kısılsınlar, çaresiz kalsınlar. Ne üdüğü belirsiz yaratıklar sarsın her tarafı. Fakat ne yaratıklar bi tat verdi ne de kelle avcıları. Karakterler bi boş, bi gereksiz ki sormayın gitsin. Hiç bi + katmadılar filme.

Allahtan hatunu ithal etmişler Galaktika'dan da can evinden vurmuya kalkmışlar insanları. Hiç alakasız - yersiz cinsel tacizler resmen sırıttı be. Filme bir de çıplaklık*cinsellik katalım demişler, pehhh. Başarılı da olmuşlardır heralde, forumda bile milletin ağzının suyu akmış. Riddiğin gezegeni keşfi sırasındaki yaratıklarla ve köpeklerle olan sahneleri çok başarılıydı. Daha sonra yaratıklar ne bi heyecan verdi ne de bi gerilim kattı olaylara. Yalnızca çerezlik malzeme olarak değer gördü filmde.

Riddick izledik, sevindirik olduk. Bu arada şunu da ekliyim : Sinemada izlenir (halk gününde).
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam ilk 2 filmi seyrettiydim bugünde buna gittik. Riddick çok iyi, Vin Diesel yardırıyor ama artık şu filmleri başka bi yönetmene verse de düzgün bir film çektirse Riddick'e.

3 filmde böyle çok daha iyi olabilecek filmler. Bu daha bir Pitch Black'e yakın olması hoştu ama Vaako'yu biraz daha görebileydik, olmadı azcık bi Furya, bi Underverse hiç olmadı o 2. filmdeki prohecy hatununu fln gösterselerdi bari.

İlk survival kısmı başarılıydı baya ama Merclerin avlanmasını çok uzatmışlar.

Katee Sackhoff'ta direk Starbuck'ı oynamış sdf

CGI baya iyiydi ama filmde.

Köpekle, Dahl'ı da alaydı gemisine sevişe sevişe gideydiler Furya'ya

Umarım devamını çekecek kadar bara kazanırlar ama bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Pitch Black bana kalırsa gayet iyi yönetime sahip, bayağı iyi yani türe göre ki çoğu plan, sahne vs. komiklik vs. bile katıyordu. Filmin bir dili var Pitch black'te

ondan sonraki ama sıradan aksiyon, bunda da sıradan ötesiydi. Planlar çok klişe, çekim tekniği diye bir şey yok.

Pitch Black'te böyle kamera pan yaparken flu ötesi bir şekilde taşın arkasına saklanmış Riddick suratı görürdük yarım saniyelik falan, daha Riddick'i yeni yeni tanımaya başlamışız ve LAAAAANANNNn derdik.

O her yerde olabilir derdi eleman, korkulu bakış atardı sonra hemen öyle bir anda kamera arkadaki noktaya zoom yapardı Riddick çıkardı böyle elinde bir şey yerken falan, hoş şeylerdi. Sonraki iki filmde çok çok sıradandı bu tip şeyler. Sadece karakter alıp götürüyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu ve kazayı 20 kere izledim heralde. Çok başarılı yav.

They say most of your brain|shuts down in cryosleep.
All but the primitive side,
the animal side.
No wonder I'm still awake.
Transporting me|with civilians.
Sounded like 40, 40-plus.
Heard an Arab voice,
some hoodoo holy man,
probably on his way|to New Mecca.
But what route?
What route?
Smelled a woman.
Sweat, boots,|tool belt, leather.
Prospector type.
Free settlers.
And they only|take the back roads.
And here's my real problem.
Mr. Johns,
the blue-eyed devil.
Plannin' on taking me|back to slam,
only this time|he picked a ghost lane
Sosyal ağlarda paylaş

HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN LEŞ FİLM.Şu filme 6 bile nasıl veriyosunuz yahu?4 kişi gittik filme,3 gündür filmin nekadar kötü olduğunu bu travmayı atlatmak için tekrar sinemaya gitmemiz gerektiğini falan konuşuyoruz.Vin dieselin üstüne çizik attık.Oscar alsa bile gitmem başka filmine.Uzay gemisinin ateş edişindeki o yeşil yeşil efektler 1960 yapımı uzay filmlerini aratmadı.Biraz para harcayın da şu boş filmde hiç olmazsa efekt izledik diyelim be vicdansızlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...