Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

cash shop var. oyunu etkilemeyen kısmı biraz değişik aslında. misal, fighter aircraftlar için Rocket Pods'u cash ile açabiliyosun ve aircraftin kullanılabilirliğini inanılmaz derecede arttırıyor. şimdi buna oyunu etkilemeyen unsur demek mümkün değil lakin, 4-5 gün oyunu oynayarak biriktirdiğiniz certification puanlarıyla da aynı silahı açabiliyosunuz. ben %90 fighter ile oynayacağım için 10 dolar verip cash aldım ki release'de rocket pods'u hemen açabileyim. bunun gibi her araçta mutlaka isteyebileceğiniz bi silah olacaktır ama zaten oyunu oynarken 1 tanesi üzerinde yoğunlaşacağınız için ne bilim tanksa tank, uçaksa uçak, o aracın gamechanging özelliğini 5 dolar vererek hızlıca açabilirsiniz. gerisini de oynayarak açarsınız. o 1 silahı açtıktan sonra gerisi geliyor zaten. o yüzden pay2winlik bi durum yok pek.

ha bi de şöyle bişey var, game cash sadece bu silah unlocklarında ve kozmetikte kullanılıyor. bunlar harici infantryde de vehiclelarda da ek özellikler var, ekstra zırh, countermeasures, manevra kabiliyeti, top speed vs. vs. zibilyon tane özellik var ve bunların levelları var. bunları da certification puanlarıyla geliştiriyoruz ama işte bunları cash ile yapamıyoruz. ha burada cash'in ne faydası var, şu alpha squad zamazingosundan alırsanız %10 certification boost geliyor (tahminim bu %, release'de artar, 10 çok az çünkü) o yüzden biraz daha hızlı açabilirsiniz tabi ama certificationlar kazandığınız xp ile orantılı olduğu için oyunu iyi oynarsanız, kötü oynayan bi boostludan daha çabuk açarsınız gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

karakterler wipe olacak. dediğim gibi certification puanları xp ile geliyor. son patch ile 500 xp'de 1 certification şeklinde ayarladılar. Base capture'lar en yüklü xp getiren olay haliyle. Büyük baseler 1000, küçük baseler 500 xp veriyor olması lazım, kill'ler 100 xp, vehicle destroylar vehicle'ın tipine göre değişiyor, misal Galaxy destroy 500 xp, Fighter destroy 75 xp, Main Battle Tank destroy 200 xp veriyor. bi de küçük miktarda repairden healdan falan saniyede 5 xp geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

OYUNUN ICINDE KAYBOLDUM BU NE LAN

şu an ne yaptığımla ilgili hiçbir fikrim yok.. aşırı kalabalık ve aşırı büyük mapler. silahlara alışamadım o nasıl bir recoildir. fakat yazıldığı üzere bende fps düşmesi veya lag tarzı şeyler olmuyor kalabalığa rağmen 30-40 fps altına düşmedim en kabalık yerde. 1920 - herşey high.

yazdığınız serverdayım "bingildak"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...