Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bf3'ten 2-3 sene geride değil mi oyunun grafik motoru falan sizce? c&c renegade oynuorum sanki skflja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Oski said: bf3'ten 2-3 sene geride değil mi oyunun grafik motoru falan sizce? c&c renegade oynuorum sanki skflja ekran kartın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 geforce 660m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 4870 dengi bir kart o herşeyi ultra ve 1080p oynayabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 high da oynuorum sanırım. 1920x1080 işe çözünürlük. de benim sorum o değil. nerde yıkılan binalar, uçuşan partiküller falan nerde statik binalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 1080i oyun oynasak baya fantastik olur aslında bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 5870 ile 1920x1080 high ayarda oynuyorum fps problemi yok. Ama oyunda böyle bir yavanlık var gibi. Bir de bende acayip bug var , karakter yaratırken faction seçemiyorum ama server ve karakter ekranlarında problem yok. Son olarak arada sesler buglanıyor, sanki metal bir odanın içindeymişim gibi sesler yankılanıyor ve bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bende grafikler gayet güzel crysis2 havasında rank8 oldum ne bir crash, ne bir ses bozulması vb. bir şey oldu. hiç bug olmadı vs. alpha squad bile aldım öyle beğendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ya yok eminim oyun güzeldir. ben sadece biraz eski usul kaldığını düşündüm grafiklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Oski said: high da oynuorum sanırım. 1920x1080 işe çözünürlük. de benim sorum o değil. nerde yıkılan binalar, uçuşan partiküller falan nerde statik binalar vs. abi hangi mmo'da yıkılan binalar gördün dfg (mortiş online hariç onda zaten binaları sen kuruyon bırak da yıkılsın asd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ne mmo su fps bölümündeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 o modların yetoluğu. ben te en başlarda dedim bunu mmo bölümüne alın diye, dinlemediler. yetolar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Tek günlüğüne 3x station cash promosyonu var. 5 dolara 500 station cash iken şu anda 1500 station cash, 10 dolara 1000 iken şu anda 3000 cash alınabiliyor. kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 fast travel tadında birşey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 xeno çok ağladı dün, trailer'ı da hoşuma gitti. başlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 başla başla haha. xeno beni de gaza getirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu oyunda kimse sniperla ölmüyor 45 mremi 40 hit 0 death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 headshot yapacan. infantry'lerin recharge olan shieldları var, o yüzden normal shotla arka arkaya 3 tane falan vurman lazım belki de 4. fast travel tadında, mapi açarsan instant action yapabileceğin yerler var 10 saniye içinde drop pod ile o bölgeye atıyor seni ama yarım saatte bir kullanabiliyorsun. onun harici squadlara falan giricen, mobile spawn pointler, spawn beaconlar falan var, onlarla saldırılan bölgede doğabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 oyunu satın aldım ben güzele benziyor kimler oynuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi ben de sadece güzele benziyo diyip oyun satın alabilmek istiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ahah ya kuzenim betadaydı izledim onu baya bu ayda hiç oyun almamıştım şak aldım öyle sitesine bakıp 40 doları basmadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bedava oyunu nasıl para verip aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 işte oda benim gerizekalılığım 40$ buy now ı görünce ben sandım ki oyun paralı olucak e bonuslarda güzelmiş bari alayım dedim. meğersem çıktığında f2p olucakmış falan. neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lulz abine soraydın lan bi alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Patch falan mı gelmiş 6gblik? Bayadır girmiyorum download etmeye falan başladı bi şeyler 6gb diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar