Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 benim miller nc de epeydir oynamıyorum. ama ara ara halleniyorum giriyorum tekrar sdf. uçaklara adam gibi joystick desteği gelirse başlarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Apis said: Miller'da NC oynayan var mı_? Cobalt'da Vanu oynayan arkadaşlar varmış, hala oynuyor musunuz? Olmadı oraya geleceğim. miller nc oynuyordum ama daha bu hafta ara vermeye karar verdim benden sana tavsiye. miller nc oynama. miller nc kötü. git cobalt'daki elemanlarla oyna veya miller'da vs aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Cobalt'da Vanu oynayan arkadaşlara "Faulknir" adı ile arkadaşlık isteği gönderdim. Umarım hala oynayan vardır =) Birde, NC için şöyle 25, bilmedin max. 50 m. için mermiyi çok saçmayan bir silah lazım özellikle base çatışmlarında kullanmaya. SMG'ler bu ihtiyacı karşılıyor, tavsiyeniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 anladım, sana sağ tıkla nişan aldığında da iyi sonuç veren yakın mesafeli hipfire silahı lazım. heavy assault için anchor. medic için carnage ar (gr 22'den uzak dur, carnage AR her yönden daha iyi. gauss rifle da kullanabilirsin, orta mesafede daha iyi ama yakın mesafede daha kötü). carbine istiyorsan bandit veya mercenary. smg istiyorsan cyclone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Teşekkürler =) Bir de Joystick kullanmaya çalışıyorum, sensibilty çok yüksek olduğundan ve oyunun içinden daha da düşüremediğinden UserOptions.ini dosyasından düşürdüm ama X Axis çok yavaş kalırken Y Axis uygun bir hıza düşüyor, Twist ise o kadar yavaşlıyor ki "a" ve "d" tuşlarını kulllanmak zorunda kalıyorum. Joystick Logitech Extreme 3D Pro ve kendi programından yapılan ayar sanırım oyuna etki etmiyor. Bu konuda deneyimi olan veya yardım edebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 deneyimim yok ama bildiğim kadarıyla oyunun joy desteği baya zayıf. bende x52 var hiç görmüyor bile. support ticket attım, joy desteklemiyor oyun falan dediler. çalışan da yamuk yumuk çalışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 resource gelişi değişmişmiydi? premium almadan sürekli uçabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 İndirim baktım ve oyunun ortada olduğu bir haritada (3 tarafta eşit gibi duruyordu) dakikada 50 geliyordu. Ortalama 6 dakika yaşamak yetiyor sürekli uçabilmek için. Kendi adıma yeterli bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 en son resource tipini 1'e indirmişlerdi ve geliş hızını alınan regionlardan bağımsız hale getirip sabitlemişlerdi. o yüzden dünyanın parasını da domalsan, beleş de oynasan aynı resource geliyor. sadece max. capacity arttırabiliyorsun sanıırm parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Olayı anlayana kadar zaten 1 dakika aramıştım :P. Böylesi daha iyi olmuş eski hali çok tırttı. Bu sayede insanlar sevdiği şeyler ile daha fazla oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yapcak birşey bulamadım açayım dedim, meğersem merge etmişler accountu falan bi kaç gün uğraştım karakter hesabını geri alayım diye. Cobalt serverında oynayan varsa haberleşebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Vanu, Faulknir. Vanu'da oynayan kafa adamlar var Türk oyunculardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 guiness world record kırılmış: "Most Players Online in a Single FPS Battle." http://www.guinnessworldrecords.com/news/2015/1/planetside-2-gamers-aiming-for-fps-battle-world-record-this-weekend-370414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ne güzel bir oyun olduğunu unutmuşum. Vanu popülasyonunda bir sorun mu var? bakteri gibi çoğalıyorlar sanki. %50 üstü bonus bile gördüğüm oldu popülasyon yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Cobalt server'ında genelde nüfus dengede oluyor. Region kitleme oranı da ise NC ve Vanu biraz daha önde. Vanu Max'da Blueshift mutlulukmuş, bunu keşfettim. Şaka maka av yerine avcı olmak, adam akıllı yol yordam gösteren bir outfitin yoksa, en az bir 40-50 saat gerektiriyor. Şöyle 2-3 adam gibi silah ile mayın, medikit vs. birkaç ek ekipman alınca oyunun seyri değişiyor. Birde girince düzgün bir platoon bakmak ilk işim oluyor. Şöyle toplu, sesli komutlarla yönetilen adam gibi bir platoon buldun mu oynun zevki çıkıyor, tek tüfek takılmak sadece eziyet ve başkalarına frag vermek oluyor. Ama oyun iyi, oyun güzel. Zaten türünün tek örneği. Şu sıralar sadece spawn noktasında sıkışan base savaşları biraz sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 adamlara şarjör boşaltıyorum ama iki tıkta yerdeyim. bi türlü çözemedim arayüz karmaşık geldi. yani upgrade cert unlock olaylarını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 anlatırız ya sıkıntı yapmaya gerek yok cobalttaysan caphernos diye ekle her şekilde yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 nienna said: adamlara şarjör boşaltıyorum ama iki tıkta yerdeyim. bi türlü çözemedim arayüz karmaşık geldi. yani upgrade cert unlock olaylarını çözemedim. kulağa saçma gelecek ama her zaman kafaya nişan almaya çalış. benim oyunu bıraktığım zamanlarda TTK çok uzun olduğu için 1v1'de herkes kafaya nişan alıyordu. ölürken kulağına çınlama sesi geliyorsa sen de headshot yiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 abi bu patch problemini çözebileniniz varmı yoksa bütün gece downloadamı bırakmak lazım illa? 100mbit internet var 10 gb dosyayı heralde yarım yüzyılda indiricek bi hızda çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 steam ile kullanıyorsan kullanma salaklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ben başladım yine casual olarak ya. Miller'dayım şu anda da server migrate varsa geleyim. NC'yim ama başka factiona geçmem rank 51, para falan yatırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ben de migration varsa dönebilirim ya açıkçası en kötü serverın en kötü factionında olmak gerçekten kötü bir his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 server transfer token galiba hala gelmedi takip etmedim benim BR50 terran karakteri silmiştim başka bir sunucuda sinirimden taşıyamadığım için. şuanda cobalt nc de BR21 var bi tane ama vanguard kasıyorum ona özellikle flyswatter için gelirseniz onunlada destek veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Oynayan varsa bi kaç bişey yazsın. Oyunun durumu vs. iç açıcı mı :P Millerde 70-80br bi karakter olacaktı (terran). twitch de streamerlara sorunca hep olumlu cevap veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 hiçbi zaman kötü değildi ki? optimizasyon olarak sorarsan 3-4 ay önce girmiştim, baya iyi geldi bana. 1 yıl falan önce mediumda 30-40 fps alıyordum şimdi high'da 40-45 alıyorum. Makina ortalama bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar