Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apis said:

Miller'da NC oynayan var mı_?

Cobalt'da Vanu oynayan arkadaşlar varmış, hala oynuyor musunuz? Olmadı oraya geleceğim.

miller nc oynuyordum ama daha bu hafta ara vermeye karar verdim

benden sana tavsiye. miller nc oynama. miller nc kötü. git cobalt'daki elemanlarla oyna veya miller'da vs aç
Mesaj tarihi:
Cobalt'da Vanu oynayan arkadaşlara "Faulknir" adı ile arkadaşlık isteği gönderdim. Umarım hala oynayan vardır =)

Birde, NC için şöyle 25, bilmedin max. 50 m. için mermiyi çok saçmayan bir silah lazım özellikle base çatışmlarında kullanmaya. SMG'ler bu ihtiyacı karşılıyor, tavsiyeniz var mıdır?
Mesaj tarihi:
anladım, sana sağ tıkla nişan aldığında da iyi sonuç veren yakın mesafeli hipfire silahı lazım.

heavy assault için anchor. medic için carnage ar (gr 22'den uzak dur, carnage AR her yönden daha iyi. gauss rifle da kullanabilirsin, orta mesafede daha iyi ama yakın mesafede daha kötü). carbine istiyorsan bandit veya mercenary. smg istiyorsan cyclone.
Mesaj tarihi:
Teşekkürler =)

Bir de Joystick kullanmaya çalışıyorum, sensibilty çok yüksek olduğundan ve oyunun içinden daha da düşüremediğinden UserOptions.ini dosyasından düşürdüm ama X Axis çok yavaş kalırken Y Axis uygun bir hıza düşüyor, Twist ise o kadar yavaşlıyor ki "a" ve "d" tuşlarını kulllanmak zorunda kalıyorum.

Joystick Logitech Extreme 3D Pro ve kendi programından yapılan ayar sanırım oyuna etki etmiyor.

Bu konuda deneyimi olan veya yardım edebilecek olan var mı?
Mesaj tarihi:
deneyimim yok ama bildiğim kadarıyla oyunun joy desteği baya zayıf. bende x52 var hiç görmüyor bile. support ticket attım, joy desteklemiyor oyun falan dediler. çalışan da yamuk yumuk çalışıyor işte.
Mesaj tarihi:
İndirim baktım ve oyunun ortada olduğu bir haritada (3 tarafta eşit gibi duruyordu) dakikada 50 geliyordu. Ortalama 6 dakika yaşamak yetiyor sürekli uçabilmek için. Kendi adıma yeterli bir süre.
Mesaj tarihi:
en son resource tipini 1'e indirmişlerdi ve geliş hızını alınan regionlardan bağımsız hale getirip sabitlemişlerdi. o yüzden dünyanın parasını da domalsan, beleş de oynasan aynı resource geliyor. sadece max. capacity arttırabiliyorsun sanıırm parayla.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yapcak birşey bulamadım açayım dedim, meğersem merge etmişler accountu falan bi kaç gün uğraştım karakter hesabını geri alayım diye. Cobalt serverında oynayan varsa haberleşebiliriz
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
guiness world record kırılmış:

"Most Players Online in a Single FPS Battle."

http://www.guinnessworldrecords.com/news/2015/1/planetside-2-gamers-aiming-for-fps-battle-world-record-this-weekend-370414
Mesaj tarihi:
Ne güzel bir oyun olduğunu unutmuşum.

Vanu popülasyonunda bir sorun mu var? bakteri gibi çoğalıyorlar sanki. %50 üstü bonus bile gördüğüm oldu popülasyon yüzünden.
Mesaj tarihi:
Cobalt server'ında genelde nüfus dengede oluyor. Region kitleme oranı da ise NC ve Vanu biraz daha önde.

Vanu Max'da Blueshift mutlulukmuş, bunu keşfettim. Şaka maka av yerine avcı olmak, adam akıllı yol yordam gösteren bir outfitin yoksa, en az bir 40-50 saat gerektiriyor. Şöyle 2-3 adam gibi silah ile mayın, medikit vs. birkaç ek ekipman alınca oyunun seyri değişiyor.

Birde girince düzgün bir platoon bakmak ilk işim oluyor. Şöyle toplu, sesli komutlarla yönetilen adam gibi bir platoon buldun mu oynun zevki çıkıyor, tek tüfek takılmak sadece eziyet ve başkalarına frag vermek oluyor.

Ama oyun iyi, oyun güzel. Zaten türünün tek örneği. Şu sıralar sadece spawn noktasında sıkışan base savaşları biraz sıkıyor.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
nienna said:

adamlara şarjör boşaltıyorum ama iki tıkta yerdeyim. bi türlü çözemedim arayüz karmaşık geldi. yani upgrade cert unlock olaylarını çözemedim.

kulağa saçma gelecek ama her zaman kafaya nişan almaya çalış. benim oyunu bıraktığım zamanlarda TTK çok uzun olduğu için 1v1'de herkes kafaya nişan alıyordu. ölürken kulağına çınlama sesi geliyorsa sen de headshot yiyorsundur.
Mesaj tarihi:
abi bu patch problemini çözebileniniz varmı yoksa bütün gece downloadamı bırakmak lazım illa? 100mbit internet var 10 gb dosyayı heralde yarım yüzyılda indiricek bi hızda çekiyor.
Mesaj tarihi:
server transfer token galiba hala gelmedi takip etmedim benim BR50 terran karakteri silmiştim başka bir sunucuda sinirimden taşıyamadığım için. şuanda cobalt nc de BR21 var bi tane ama vanguard kasıyorum ona özellikle flyswatter için gelirseniz onunlada destek veririm.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynayan varsa bi kaç bişey yazsın. Oyunun durumu vs. iç açıcı mı :P
Millerde 70-80br bi karakter olacaktı (terran).

twitch de streamerlara sorunca hep olumlu cevap veriyorlar.
Mesaj tarihi:
hiçbi zaman kötü değildi ki?

optimizasyon olarak sorarsan 3-4 ay önce girmiştim, baya iyi geldi bana. 1 yıl falan önce mediumda 30-40 fps alıyordum şimdi high'da 40-45 alıyorum. Makina ortalama bişey.
  • Yeni Oluştur...