dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hem planetside 2 oynayabilecek kalitede pc'si hem de kız arkadaşı var!! bunu vurun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 çakala bak ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 aşkta ve savaşta her yol mübahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-TwBdtKvP2U&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 19:55 xeno ünlü oldun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahah ben de voice com'dan bişey soruyorum falan diye bekliyorum, teamkill penceresi çıktı asdfkdsfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kötülüğüyle ünlü olmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 haksızlık etmeyin lan, resmen aradım ve buldum, 17:10'da adamın yanından tankla geçerken dokundurmuşum 2 tane, o yüzden teamkill asist vermiş sdfg adamlar tanklar önden tanklar önden diyor, infantry'ler köprüde ortadan gidiyor sivaslı misali. asıl nubluk budur tıam mı? yolu açın da gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Xenocide said: haa ulan hep bu MADGAY yüzünden, gaza getirdi akşam akşam ASDAS hala ogrenemedim hangi ayin hangi sayiya tekabul ettigini, fenafillah. Abi cok iyi potansiyel var oyunda gercekten ya, da 1 ayda yeterince optimizasyon, gamebreaking bug fixleyecek major patch getirebilirler mi bilemiyorum. Umarim SOE diger oyunlarda yaptigi gibi bunda da sicip sivamaz, hakkaten epic scale oyun. Galaxy ile The Crown'un uzerinden gecerken proximity voice chat'ten GOOD LUCK AND GODSPEED diye bagirip, Page Down'dan araci squad only yaparak milleti asagi sutlamak inanilmaz zevkli. Boyle combata zorla adamlarini yollayan sovyet officeri gibi hissediyorum kendimi. Sonra 2 tane MAX saydirmaya basliyor FAKDISSHIT diyip beyze kaciyorum. Asagidakiler de telef oluyor muhtemelen hoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ANrJeOjXDoY şöyle bi video yaptıydım forumdaki bi tartışma üzerine. buradan da paylaşmış olayım. özeti: BUFF AIRCRAFTS, NERFZ AA'Z PLS Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Crash oluyor bi süre oynadıktan sonra, onun çözümünü bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 beyler invite hakkı olan varsa bayram hediyesi olarak alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Şuraya kayıt ol, ara sıra kontrol et zırt pırt key koyuyorlar. Ben kayıttan 12-13 saat sonra aldım key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genwa said: Crash oluyor bi süre oynadıktan sonra, onun çözümünü bulabilen var mı? Şu aralar bug var, yirmi-otuz kişi aynı anda düşüyor. Fix gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi ahah adamlar 1GB patch cikardilar, crashleri duzelttik performansi duzelttik falan diye, kulliyen yalan, daha beter oldu. Ustune ustluk gamebreaking bug getirdi herifler, Magrider tanklari saga sola donemiyor bildigin, tek caresi mouse sensitivity'i sonuna kadar koklemek, o zaman da herhangi baska bir araca bindiginde sacmalamaya basliyorsun fazla sensitivity'den dolayi. Vanu tarafi resmen tanksiz oynuyor bu yuzden, tank kullananlar birsey vuramadan telef oluyor, trajikomik lan ahaha. Ammo packler calismiyor bildigin, millet ammo icin base'lere donmek zorunda su anda. "heal", "minutes", "redeploy" gibi kelimeleri profanity filter blokluyor falan. Adamlar bu oyunu 20 Kasim'da cikarirsalar bayagi husranla sonuclanacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genwa said: Şuraya kayıt ol, ara sıra kontrol et zırt pırt key koyuyorlar. Ben kayıttan 12-13 saat sonra aldım key. oha lan dün gece kayıt olmuştum sabah girdim direk key gelmiş. eyvolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 10-15 dk baktım da server bomboş herhalde insan görmedim. akşama bakarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hangi servera girdin, euryhdome mu ne öle bişey var ona gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sabahları kimse oynamaz zaten. Hem milletin işi gücü var, hem de sunucular haftaiçinde erkenden kilitleniyor, akşama açılıyor. Ama evet, yeni gelenleri Eurydome NC'ye alalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bana da geldi key, ama indiremiyorum siteden oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Oyun iyi hos da adam akilli oyuncu yok. Herkes bi tarafa kosusturuyor, arac yapan basip gidiyor falan. Saglam takim oyunu olmazsa les olur. Hic eglenceli degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 esc.e bastıktan sonra social menüsünden squadlara bi bak derim. en azından eurydome sunucusu NC factionunda mutlaka Consortium outfitinin squadları (platoonu) ve 1 tane daha 4 squadlık platoon oluyor ve voice com. ile platoon lideri, squad liderleri emirler verip waypointler koyuyor, memberların %95'i emirlere uyuyor, uymayanlar atılıyor vs. bunlar harici ayrı ayrı mic. required squadlar mevcut. öyle F11'e basıp auto-join ile girdiğin squaddan hayır gelmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Performans çok kötü oyunda, bir acaip resmen. Uzakta ki kişileri göremiyorsun falan, low'da bile takılıyor ki grafikler ahım şahım değil low'da. Daha çok yolu var. Birde mouse hissiyatını falan sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 optimizasyon gerekiyor şu anda, uzaktakilerin görülmemesi de varolan sorunlardan bri, render distancelar farklı, araçlarda daha uzun piyadelerde daha kısa falan. bu da denge bozukluğuna sebep oluyor, aircraftler çaresiz, kendine ateş eden infantryi göremiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar