Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 şu fxaa'yı kapatabilsek iyi olcak. sweetfx deneyen oldu mu? blur ve bloomu fln azaltıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben ncden memnum aslinda ama yinede yol yakinken millerdan kacsak mi acaba? Bi fix gelmezse nc ye millerda adam kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben karaktere baya yatırım yaptım, mecburen nc kalacagım. ama nc hakikaten fena eziliyor. vanu lar cok organize az adamla cok is yapıyorlar, terranlar bildiginiz zergluyor, nc hem taktiksiz oynuyor hem terran kadar kalabalık degil, sonu husran oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://i.imgur.com/rD0E2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Miller VS'de kimler var, bizde yapalım bi oluşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Xenocide said: WoT Dworgian said: Abi oyuna gerçek para yatırmayı gerektiriyorsa hiç hoş değil F2P bu yüzden sevemiyorum. Benim elim gitmio 2 3 usd vermeye oyunun adı "free" olduğu için, ama elalem yardırıp basıo parayı sonra içim gidio o silahlara vs abi pek çok f2p oyun oynadım, gerçekten gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, oyunu hiç para harcamadan keyifle oynayabilirsin. daha önce de belirttiğim gibi sadece 2 unsur var, uçmayı seviyorsan hava araçları için unlock edilebilen 2 adet silah var ve kesinlikle gereken silahlar, bunları para harcamadan açmak baya ölüm. ha ama yok ben karada takılırım diyorsan çok rahat eğlenirsin oyunda. yavaş yavaş unlocklarını da alırsın, yeterince sabredersen silah da unlock edersin ki infantry silahları arasında imba olan hiçbişey yok, birisi yakında iyidir, diğeri uzakta iyidir, default gelen silah mid-long range ki benim station cashim olmasına rağmen yeni silah açmıyorum çünkü gayet yetiyor bana. git, 200 dolar harca 20000 station cash al, bütün silahları aç, hiçbişekilde epik avantajın olmaz çünkü silahların upgradeleri için de certification harcamak durumundasın ve bunları parayla da alamıyorsun. bence adamlar güzel bi denge oturtmuşlar. sadece işte şu hava araçlarının silahlarındaki cert. gereksinimini biraz düşürürlerse beleş oynayan oyunculara da az biraz şans tanımış olurlar. gerçi yine bile 4-5 gün oynayarak o silahlardan birini açabilirsin ama biraz iyi oynaman gerekir. şöyle söyleyeyim hesabını siz yapın; 250 XP ---> 1 Certification 1 player kill ---> 100 XP 1 Outpost Capture---> 250 XP 1 Tower Capture ---> 500 XP 1 Base Capture ---> 1000 XP Vehicle Destroylar vehicle'ın tipine göre farklı XP'ler veriyor; ESF (Fighter Aircraft) Destroy --> 75 XP Liberator (Bomber Aircraft) Destroy --> 250 XP Main Battle Tank Destroy --> 250 XP Galaxy (Transport Aircraft) Destroy --> 500 XP O dediğim aircraft silahları ise 1000 certification istiyor. Yani toplamda 100.000 XP kazanmanız gerek para harcamadan açmak istiyorsanız. Tabi bu arada certificationları hiçbişeye harcamıcaksınız. İmkansız değil, ama adamı zorlar tabi. Lakin adamlar muazzam bir oyun yapmış, para kazanmak hakları, o yüzden bişey de diyemiyorum yani bi 10 dolar harcayı verin sdfg hatta bekleyin, kampanyalar oluyor, releaseden hemen önce 3x station cash kampanyası vardı, ben ordan 10 dolara 3000 cash aldım (normalde 10 dolar 1000 cash). Dediğim silahların tanesi 700 Cash'e alınabiliyor. Muhtemelen yılbaşı ayağına bi kampanya falan daha yaparlar. Baya Wall of Text oldu sori. Bu açıklama sonrası "indireyim tamam" deniyor cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yeni başlayanlar için manual gibi birşey; https://docs.google.com/a/sabanciuniv.edu/file/d/0B5CjgJ7NEzm8UTBzS0NtZGpUajg/edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bir de açarsam ne açayım onu da deyiverin bari? edit: sizle oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 şuan yoğunluk Miller NC'da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 iyi zaten ben infantry severim vehicle la işim olmaz pek ama LA ile medic arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi lütfen NC oynamayalım hatta millerda da oynamayabiliriz NC bayaa bayaa kötü durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 NC suan fena durumda betada OPymis sonra nerf bati yemis server degistirmek pek fayda etmeyebilir silahlar berbat durumda, her yerde durum ayni. Swtordaki rep-sith dengesizligi gibi oldu. VS ve TR populasyon/gear bakimindan dengeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Miller'da NC oynayıp karakterine çok para yatırmış olan kaç kişi var bir headcount alayım. Ben de para yatırdım karaktere 20 dolar kadar, çok bir şey değil ama diğer para yatıran arkadaşlar ve yatırmayanlar geçelim derse anında TR rollarım hiç acımam giden paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben böyle ezilme görmedim ulan hayatımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu yorumlar sonrası biz NC kalıyoruz deseniz de NC açmam yahu cesaret edemem yani edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 swtor dedim de şu salak oyun yerine bir star wars battlefront mmosu yapsalar planetside ayarında off ulan off LucasArts. planetside 2 tutarsa büyük ihtimal düşünebilirler gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben tr rollamam valla abi, olay sadece para harcama değil battle rank 16-17 falan oldum zibil tane şey açtım. Server migrate gelirse belki onu değişirim anca. HEM NERDE O DEVRİMCİ RUH, NERDE KAYBEDENİN YANINDA OLMAK. KARDEŞLERİM! KENDİNİZE GELİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 her NC'nin içinde dışarı çıkmaya çalışan bir TR vardır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 biraz forum karıştırdım, sanırım nc'nin böyle sıçmasındaki temel sebep infantry weaponlarının deli nerflenmiş olması. betada millet ağladı durdu "NC WEPUNLARI İMBA NÖRFNÖRFNÖRF" herkes ağlayınca adamlar yerin dibine sokuyorlar, millet de bu sefer nc oynamıyor, oynayan da adam vuramıyor falan. roll yapacaksanız da NC karakteriniz dursun çünkü yakın zamanda NC silahlarına buff gelir, olayı dengelerler. o zaman da görürsünüz bütün bebişler NC rollar, NC DOMINASYON olur. o bebişlerden kurtulmak lazım aslında işte hangisinin silahı iyiyse ona kaçan gavatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Şu anda zaten Miller acaip nc dominasyonu altında niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Aynı serverda diğer factionlardan karakter yaratamıyorsun. Ama gördüğüm kadarıyla NC'de çok bir problem yok. Sadece takılcağın grubu bulmak biraz zaman alıyor. Çabuk bi şekilde iyi bir zerg bulmak istiyorsan ya squadları tek tek deneyeceksin, ya da alacan bi reaver'ı HZ'leri ve sınıra yakın yerleri dolaşaksın. Hatta scout upgradeinide açacanki senin dolaşmanın millete bi hayrı dokunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi betada pek populasyon sorunu yokmuş zaten TR planetside 1'de de yoğunmuş. millet nerften sonra NC den TR-VS kaçınca sorun oluşmuş. bende militaristik yapıyı sevdiğimden birde müzikler daha hoşuma gittiğinden TR açtım. underdog rebel scum olmak isteyen NC açsın. space scientologist olmak isteyen VS. o değilde pcgamer reviewda VS'e alien-humping society demiş. asdf neyse mass effect 3 omega dlc çıkmış biraz ona bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Kırmızılar hangisiyse silahları için daha iyi diyordu youtubedaki tutorial videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi nerde oynıcaz komün nerde çoğunluk olarak indirdim orda açım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hadi karar verelim ben de eve gidiyorum hangi server hangi faction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar