Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.youtube.com/cosmicpanda hadi size kıyak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hiçbişi anlamadım. bi açıklama pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 youtube a yeni design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yeni arayüz mü bu, iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ÇOK iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tuttum başarılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 baya güzel olmuş. live'a ve music tarafına kaymaya yönelik cük oturmuş dizayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 GÖZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 internet değişmiş olcak resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu kasıyo mu yoksa benim chromeu bırakıp firefoxa geçmemim zamanı mı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oha süper olmuş rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ff5 ile girip baktim super gozukuyor. hizli da baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi video ekranı ufalmasa iyiymiş, ha buldum tamam halleetiöm güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 daha başarılı , ama çokta birşey katmamış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bana daha hızlı geldi sanki bi de bi güç var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nyaan power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şu nyan cat videosu remen hipnotize ediyor adamı. yaban tv deki balık avından sonra 2. kez yaşadım bu duyguyu. oha yav şimdi ilgili yorumlara baktım zaten amacı oymus olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya ben sevmiyorum böyle web 3.0 benzeri dizaynları. tablet pc'lere yönelik yaptıklarından her şey çok büyük oluyor. 17 inç monitörde 640x480 takılıyormuşsun gibi. ayrıca nedense çok renksiz ve sıkıcı bir hava katmış. google'ın yeni dizaynında da öyle. eskiden google'ün düz ve sade dizaynını severdik, şimdi yeni özellik koydukça koydular, yakında iGoogle gibi yapacaklar ondan korkuyorum. ya bi de anlamadığım, kullanıcıların uzun süredir istediği "en yüksek kalitede videoyu oynat", "loop" veya "video pause on the start" gibi özellikleri bir türlü getirmedi. hani yapması da çok zor değil, chrome ve firefox için plugin şeklinde yapabiliyor kullanıcılar. ama nerde böyle antin kuntin varsa onu dolduruyorlar. yine de bu yeni panda görünümünün bir özelliğini çok sevdim, videonun genişliğini üç kademe şeklinde gösterebiliyorsun. sanırım biri 360p için, biri 480p, biri de 720p için. eskiden 480p ekranında HD videoları izlerdik, illa tam ekran görmek gerekirdi o yüzden. şimdi üçüncü kademeyi de koymuş olmalarını hakikaten çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Başarılı. Ama eksikleri var bazı zımbırtıları tam fonksiyonel olarak çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bone +1 ben de tablet hedesi gibi yapılmış şeyleri fazla sevmiyorum bu kullanışlı olmuş gerçi ama splitted screen tırt bişi. ha bi de uzun videoları bırakayım, yüklesin sonra izlerim.. dediğinizde yarıda bi yerde kesiyor salak.. baydım download ettim doğrudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Beğendim bende (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar