Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2011 - 2012

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Benimde bu sene basketbolda fenerbahçe taraftarına karşı ayrı bir sempatim oldu evet laflar sahada bir olaylar olabilir birbirimize karşı oynarken ama euroleague olur olmaz konu bütün hem burda olsun hem facebookta olsun fenerli arkadaşlarımı galatasarayı tebrik eden şeyler yazdılar o yüzden bu birlik beraberliğin her zaman olmasını diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gordon sakatlanmasa "Son topa kadar" olayını tekrar yaşayabilirdik.

Seneye; Gordon-Shipp kalmalı. Andric ve Furkan'a muhtemelen teklif yağacak elde tutulmalı. Cevher, Göksenin, Ender rotasyonda aktif rol almalı. İlkan Karaman'ı tekrar kiralamanın anlamı yok Karşıyaka'da güzel pişti adam Şampırt'ın vadesini doldurmasıyla takıma monte edilmeli. Ve çılgın proje olarak da kesenin ağzı açılıp Lakovic yerine Spanoulis getirilmeli.

Mahmudi reis ve taraftar etkisiyle final four zorlarız

Tabi bunlar için öncesinde Euroleague A lisansı lazım. Bunun için Unics Kazan ile kapışırız sanırım, avantaj sağlamak için ligde en azından final oynamak lazım ama Beşiktaş ve koç değişimiyle Efes çok solid.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
takım kalmayınca ilgi azalmış haliyle de, playofflar başladı. ilk 2 maçta sürpriz yok. barça unics'i, pana da maccabi'yi evinde yendi.

o değil de, yılın beşi seçiliyo oylamayla.
gs'den lakovic ve gordon
fb'den bogdanovic
efesten de savanovic ve vujacic var.

http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting_12/voting.php
Sosyal ağlarda paylaş

sürpriz yok demiştim sabah, ama bugünkü maçta olympiakos deplasmanda sienaya gider yaptı. bu adamlar f4 görürse ne hissederim bilemiyorum. ulan acaba? diyip üzülürüm de, final fourdaki takımların ikisine çakmış olacaz o da ayrı bi güzellik.

cuma günüymüş serinin ikinci maçı, kritik baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...