Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault park sensörü arıza yaptı ve...

paramecium

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
bizim güreşçi bir akradaş var bizdeki 407 nin de bagajı arkadaki 407 yazan yerin ortasındaki 0 a basılarak açılıyor. Arkadaş inerken bagajdan birşey alacaktı nasıl açılıyor bu bagaj diye sordu abi ortadaki 0 a bas dedim adam tuttu alt tampondaki park sensörlerinden birine bastı aşağıdaki ve içeri göçertti sensörü serviste yaklaşık 400 TL istemişlerdi düzeltmek için. fransızlar pahalı. fransızlar kötü. Renault peugeot citroen almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şunu da belirteyim; sensör Alman malı. Sonradan takılan park sensörlerini denedim ve abi ota şoka ötüp duruyorlar. Dengesizler.

Benim orijinaller mis gibiydi. Yağmurdu çamurdu böcükdü ötmüyordu. Diğerleri adamı manyak ediyor, 1 hafta içinde söker atarım ben onları bee :)

Onları görünce orijinalin değerini bildim ve sipariş verdim ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi sürücülükle alakası yok.
Ben park konusunda bayaa bayaa kendime güvenirim, arabanın girmesine yetecek kadar yer olsun, fazlası olmasın, sokarım. Ki hilux kamyonet var bizde, ne adam gibi arkanı görebilirsin ne de ufak arabalar gibi rahat sokabilirsin. Ona rağmen yeterli boşluk varsa lak diye oturturum yardım almadan, np.

-park ediyorum diyeniniz de tatava yani sdfgsafsafsad-

Ama park sensörü olsa hayır demem abi. Kendi arabanı vurursun parçalarsın, paran varsa yaptırırsın paran yoksa kenara koyarsın durur. Ama birinin arabasına zarar verdin mi yaptıracaksın, hasarı karşılayacaksın. Uğraşacaksın o an insanla. Sonra aracını boşluğa el freniyle 360 derece döndürerek sokabilecek kadar prof bile olsan, park etmek için trafiği durdurduğun ve insanların seni beklediği bi yerde sıkıntıya girmeden 2 dit dit dinleyerek park etmek her zaman daha iyi.

Fazla donanım göz çıkarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Selam,

İnternette dolanırken şans eseri orijinalini sipariş verdiğim sensörüme rastladım ve yaklaşık 45$ gibi bir fiyataydı. İşin enteresan tarafı sensör Jaguar için uygun denilmiş :) Ama benimkinin aynısı. Şimdi oradan yedek olarak sipariş vereceğim, bana kaçan kaçtı artık :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...