paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Selam, Jeeztro said: abi auidi ye noldu. en son 3 sene önce girdim patinaja sanırım hehe O Ankara yollarında 240HP olarak dolaşıyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 renoı park sensoru arıza yaptı ve.. arabayı benzin döküp yaktım gibi bir finiş bekliyordum açıkçası =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Selam, Amma aksiyon meraklısı varmış yahu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 doğan görünümlü şahinin gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 orijinal degil de soyle bir sey var http://www.amazon.co.uk/BA118-Sensor-Reversing-Parking-Detector/dp/B000GY7846/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1310121412&sr=8-1 isini gorur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Selam, I-ıhh. Son ânâ kadar orijinalini kovalayacağım. Olmadı bu çözümlere yöneleceğim. Sana VIN numarası ile sensörün üstündeki bilgileri mesaj atacaktım, unuttum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 paramecium said: Selam, 2008 model olduğu için garanti süresi biteli çok oldu. Tamiri mümkün değil bunların. Kafaya koydum kamera takacağım :) Saygılar. kamera kullaniyorum ben. baktim kamera butun isimi goruyor, sensorun sesini kistim. basimi sisiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hazır bulaşmışken infrared far falan da koymak lazım aslında :D infrared özellikli kamera lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Selam, Kamera bir şekilde hallolur, en kötüsü eski bir sony cam+5" LCD ekran ile halledersin de uzun mesafeye IR gönderecek sistem biraz pahalı olur sanki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 LED ile oluyo ya. Xenon lensleri falan da satılıyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bizim güreşçi bir akradaş var bizdeki 407 nin de bagajı arkadaki 407 yazan yerin ortasındaki 0 a basılarak açılıyor. Arkadaş inerken bagajdan birşey alacaktı nasıl açılıyor bu bagaj diye sordu abi ortadaki 0 a bas dedim adam tuttu alt tampondaki park sensörlerinden birine bastı aşağıdaki ve içeri göçertti sensörü serviste yaklaşık 400 TL istemişlerdi düzeltmek için. fransızlar pahalı. fransızlar kötü. Renault peugeot citroen almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ahahahaha o arkadaş da efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Selam, Şunu da belirteyim; sensör Alman malı. Sonradan takılan park sensörlerini denedim ve abi ota şoka ötüp duruyorlar. Dengesizler. Benim orijinaller mis gibiydi. Yağmurdu çamurdu böcükdü ötmüyordu. Diğerleri adamı manyak ediyor, 1 hafta içinde söker atarım ben onları bee :) Onları görünce orijinalin değerini bildim ve sipariş verdim ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 renault magane 3 20K km bakimi 350 tl mis. Ucuzmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 orjinal değil de dışarıdan taktırırsan 200 liraya takıyorlar. Ben 2 sene evvel arabayı alırken park sensörüne 1000 tl istemişlerdi, kalsın dedim dışarıdan 180 liraya mı ne taktırttım sonra. Pasta'nın dediği gibi çok etkili olmuyor gerçi istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Kisisel tercihtir tabikide su sensördür kameradır çok gereksiz,iyi sürücüysen gerek duymazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 İyi sürücülükle alakası yok. Ben park konusunda bayaa bayaa kendime güvenirim, arabanın girmesine yetecek kadar yer olsun, fazlası olmasın, sokarım. Ki hilux kamyonet var bizde, ne adam gibi arkanı görebilirsin ne de ufak arabalar gibi rahat sokabilirsin. Ona rağmen yeterli boşluk varsa lak diye oturturum yardım almadan, np. -park ediyorum diyeniniz de tatava yani sdfgsafsafsad- Ama park sensörü olsa hayır demem abi. Kendi arabanı vurursun parçalarsın, paran varsa yaptırırsın paran yoksa kenara koyarsın durur. Ama birinin arabasına zarar verdin mi yaptıracaksın, hasarı karşılayacaksın. Uğraşacaksın o an insanla. Sonra aracını boşluğa el freniyle 360 derece döndürerek sokabilecek kadar prof bile olsan, park etmek için trafiği durdurduğun ve insanların seni beklediği bi yerde sıkıntıya girmeden 2 dit dit dinleyerek park etmek her zaman daha iyi. Fazla donanım göz çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yalnız park sensörü bayağı hata da yaptırıyor insana. kısa direkleri taşları görmüyor mesela, normalde dikkat edecekken sensör ötmedi temiz diye güveniyosun. Ya da daha 1 km öteden dıt dıt ötmeye başlıyo 2 hamlede gireceğin yere fazladan gir çıklarla 4-5 hamlede giriyosun vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Park yerine ilk salvoyu yaparken önce o tehlikeleri gözlemleyeceksin abi. Tamamen güven duyamazsın tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 park sensörü olmazsa olmaz bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 off arabalarında geri vites kamerası yok dahada patinaja girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 geri vites kamerasını sonradan böyle kol kadar ekran falan taktırıyolar ya arabalara, çok apaçi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 "roket adam" said: park sensörü olmazsa olmaz bir şey bence. Olmasa var ya 15dk falan sürer park etmem ee yeter lan diyip hergün otoparka 10tl bağışlarım en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Selam, İnternette dolanırken şans eseri orijinalini sipariş verdiğim sensörüme rastladım ve yaklaşık 45$ gibi bir fiyataydı. İşin enteresan tarafı sensör Jaguar için uygun denilmiş :) Ama benimkinin aynısı. Şimdi oradan yedek olarak sipariş vereceğim, bana kaçan kaçtı artık : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 cikmacilar abak demeye gelmistimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar