Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault park sensörü arıza yaptı ve...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Orjinal park sensörüm arıza yaptı yetkili servisin bana verdiği fiyat 320TL. Arka tarafta toplamda 4 adet olan sensörün 1 tanesi için istenen rakam bu :(

Kamera taktıracağım :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
dalın bi sanayiye sora sora gezin abi, yarı fiyatına daha iyi yapan yerler çıkar asdfasd

benim hep gittiğim usta var mesela mimar sinan'da, adam VW servisi terk, gayet kral gibi bir usta, hem yarı fiyatına yapıyor hemde kaliteli yapıyor işleri
Mesaj tarihi:
Kameralı kafamı karıştırıyor benim ya , en kullanışlı bulduğum kaç CM kaldığını yazanlar. Subaru'larda default gelen oydu , ona alıştım . Dealextreme de 30 $ falandı sanırım
Mesaj tarihi:
Para alısıcan bısı degıl aslında kamera .Tam arkasını goruyorsun aracın ama tampon koselerı olmuyor.Cızgı var tamam da klasık arac kullanan ınsanların zor alısıcagı bısı soylım..

En azından ben oleyım mısal gerı gıderken aynalara bakarak gıderım hıcbır zaman kafamı cevırmedım bole alısmısım

Kaldırımlara yanasırken surtucen dıe gelıcek oysakı 10 -20 cm oluyor kamera mercegınden kaynaklanıyor herhalde oda
Mesaj tarihi:
Selam,

Kamerayı tamponu delerek değil de, plaka aydınlatmasına monte edeceğim. Tamponumu delmem!

Veya alıcam bip-bip yapan bir kit, takıcam gidecek.
Renault Türkiye'ye de söver dururum artık :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Geçen haftaiçi akşam sırf meraktan ön ve arka tamponu komple sökmüştüm; işçilik parası vermem :P Hazır da ön tamponu sökmüşken göz kırpan sol farın kısa ampülünü değiştirdim. Sislerin de açılarını ayarladım. Arka tamponla da beraber ölü noktaların temizliğini yaptım, park sensörlerini inceledim neden çalışmaz bu zibidi diye.

Şeytan kaskoyu ara 'sensörlerimi çalmışlar' de diyor sonra tövbe diyerek kendime geliyorum. ebay beni sensör konusunda paklar :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ben de park sensörü arıza yaptı araba köprüden uçtu aşağıda yüzen 2 7 yaşında çocuğun kafasına düştü hepimiz öldü diye bir şey bekliyodum iyi ki değilmiş rahatladım :)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yav said:

hakkaten pahalı şerefsizler
kaç yıldır kırık ayna ile dolaşıyoruz asdasd

arabam? araba sen misin?
ahuash 3 kere falan okudum da, senin de kırık aynalı bir renon var sanırım bunu demek istedin :D yatıp uyuyayım ben ya.
  • Yeni Oluştur...