paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, Orjinal park sensörüm arıza yaptı yetkili servisin bana verdiği fiyat 320TL. Arka tarafta toplamda 4 adet olan sensörün 1 tanesi için istenen rakam bu :( Kamera taktıracağım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dışarıda sordun mu peki abi? Özel servisler kat kat daha ucuza yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ohaaaaaaaaaaaaaaaaa :D geçmiş olsun da garantisi felan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 türkiye'de park sensörü işe yaramıyo zaten. ben genelde stabil dıııt yaptığı durumda bile 20 santim geri geliyorum. park yerleri daracık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, 2008 model olduğu için garanti süresi biteli çok oldu. Tamiri mümkün değil bunların. Kafaya koydum kamera takacağım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 arkaya bir d7000 iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 renault un yetkili servisi de aşırı pahalı ya, kazıkçı fransızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hakkaten pahalı şerefsizler kaç yıldır kırık ayna ile dolaşıyoruz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 eskiden park sensoru mu vardi yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, Tampon boyalı olmasa sorun değil. Hem o deliği de şimdi bir şekilde kapatmam gerek :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dalın bi sanayiye sora sora gezin abi, yarı fiyatına daha iyi yapan yerler çıkar asdfasd benim hep gittiğim usta var mesela mimar sinan'da, adam VW servisi terk, gayet kral gibi bir usta, hem yarı fiyatına yapıyor hemde kaliteli yapıyor işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kameralı kafamı karıştırıyor benim ya , en kullanışlı bulduğum kaç CM kaldığını yazanlar. Subaru'larda default gelen oydu , ona alıştım . Dealextreme de 30 $ falandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, Bazen ince kısa dürekleri algılayamıyor sensör. Kamera o konuda iyi oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Para alısıcan bısı degıl aslında kamera .Tam arkasını goruyorsun aracın ama tampon koselerı olmuyor.Cızgı var tamam da klasık arac kullanan ınsanların zor alısıcagı bısı soylım.. En azından ben oleyım mısal gerı gıderken aynalara bakarak gıderım hıcbır zaman kafamı cevırmedım bole alısmısım Kaldırımlara yanasırken surtucen dıe gelıcek oysakı 10 -20 cm oluyor kamera mercegınden kaynaklanıyor herhalde oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, Kamerayı tamponu delerek değil de, plaka aydınlatmasına monte edeceğim. Tamponumu delmem! Veya alıcam bip-bip yapan bir kit, takıcam gidecek. Renault Türkiye'ye de söver dururum artık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 paramecium said: Renault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aynen öyle. renault. hatta dohtor rönoo paağii. asdgdsfg kamera en mantıklısı hakket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sensör hariç 50 tlye takıp çıkartıp montaj yaparlar sensörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, Geçen haftaiçi akşam sırf meraktan ön ve arka tamponu komple sökmüştüm; işçilik parası vermem :P Hazır da ön tamponu sökmüşken göz kırpan sol farın kısa ampülünü değiştirdim. Sislerin de açılarını ayarladım. Arka tamponla da beraber ölü noktaların temizliğini yaptım, park sensörlerini inceledim neden çalışmaz bu zibidi diye. Şeytan kaskoyu ara 'sensörlerimi çalmışlar' de diyor sonra tövbe diyerek kendime geliyorum. ebay beni sensör konusunda paklar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi auidi ye noldu. en son 3 sene önce girdim patinaja sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yav said: hakkaten pahalı şerefsizler kaç yıldır kırık ayna ile dolaşıyoruz asdasd arabam? araba sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben de park sensörü arıza yaptı araba köprüden uçtu aşağıda yüzen 2 7 yaşında çocuğun kafasına düştü hepimiz öldü diye bir şey bekliyodum iyi ki değilmiş rahatladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dasaaa said: yav said: hakkaten pahalı şerefsizler kaç yıldır kırık ayna ile dolaşıyoruz asdasd arabam? araba sen misin?ahuash 3 kere falan okudum da, senin de kırık aynalı bir renon var sanırım bunu demek istedin :D yatıp uyuyayım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben de anlamadım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 arabanın ağzından yazmışsın gibi olmuş dasaaa da onu vurgulamış sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar