bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bir süredir level 4 mission yapıyorum aşağıdaki dominix fitiyle, dürüst olmak gerekirse yanlış aggro yapmadığım sürece hiç zorlanmıyorum. DPS'im 400 civarlarında bu yüzden görevler uzun sürüyor. T2 Heavy ve Sentry'lerim train halinde, daha 20 günden fazla var. Ayrıca drone interface V yok ne yazık ki. DPS'in düşük olma sebebi bu. Yaklaşık 10-15 gün önce yeni karakter açtım dual box yapmak için, SP'si çok düşük olmasına rağmen aşağıdaki talos fitini çok yakında kullanabiliyor olacak (dps i etkileyen bütün skilleri 3-4 olacak şekilde). Mantık dominix ile agroyu alıp, talos ile dps desteği vermek. Naga yapmak istiyordum blaster ile fakat triggerlarda tank ı 0 olacağı için patlaması çok büyük bir olasılık diye snipe'a gitme kararı aldım. 2 fit içinde kritik alabilirsem çok sevinirim. Ayrıca yorumlarınızı almak istediğim nokta 1 sonraki adımın ne olması gerektiği. PVE odaklı oynuyorum ve null'da haven, sanctum gibi anomalilere başlamak istiyorum. Aynı şekilde biri semi afk olacak aggro/tank/drone bay - diğeri aktif oynanan bir full dps build planlıyorum. Dominix'den ishtar'a geçme planım var fakat 1,400 armor hp gerçekten yusuflara yöneltiyor beni. Ne kadar resisti yüksek olsa da. Rattlesnake tavsiye edildi ama shield skillerim 0 direk ve armor skillerimi kullanamayacağım (hemen hepsi t2 oldu). Talos'u değiştirmeyi planlamıyorum zaten eşsiz bir gemi dps anlamında ve çok düşük sp / maliyet istiyor. Aklımdaki ishtar fit'i şu : http://eve.battleclinic.com/loadout/51090-Sanctum-Plexing-Sentry-Ishtar.html tabii ki t2 turretler yakın bir zamanda mümkün değil (sadece ishtar skilleri 50 gün istiyor - turretler başka bir 55 gün kaldı ki daha 40-60 gün drone skillerim var hehe) Yorumlarınızı bekliyorum :) [Dominix, New Setup 1] Damage Control II Capacitor Power Relay I Large Armor Repairer II Armor Kinetic Hardener II Armor Kinetic Hardener II Armor Explosive Hardener II Armor Explosive Hardener II Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II F-90 Positional Sensor Subroutines 100MN Afterburner I Drone Link Augmentor I Drone Link Augmentor I 425mm 'Popper' Railgun, Antimatter Charge L 425mm 'Popper' Railgun, Antimatter Charge L 425mm 'Popper' Railgun, Antimatter Charge L 425mm 'Popper' Railgun, Antimatter Charge L Large Capacitor Control Circuit I Large Capacitor Control Circuit I Large Capacitor Control Circuit I -------------------------------------------------------------- [Talos, New Setup 1] Magnetic Field Stabilizer II Magnetic Field Stabilizer II Magnetic Field Stabilizer II Tracking Enhancer II Tracking Enhancer II Experimental 10MN MicroWarpdrive I Sensor Booster II Sensor Booster II [empty med slot] 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L 425mm Prototype Gauss Gun, Antimatter Charge L Medium Polycarbon Engine Housing I Medium Polycarbon Engine Housing I Medium Auxiliary Thrusters I
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 beltlerde officer/commander npc spawn şansını arttırmak için yapabileceğimiz birşey var mı? Yoksa sadece tüm npc leri vurup sonrakinemi geçiyoruz.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 officer spawn için hepsini öldürmen daha iyi, chain yapınca BS de takılıp kalıyor çünkü cycle
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Officerler genelde NPC sov olan sistemlerde daha cok cikiyor Venalde cikan guristas officerlar gibi.
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Named Officerlar icin gecerli degil bu.Named officerlar DT den sonra random sistemlerde spawn oluyor, eger Named patlatmak istiyorsaniz DT den sonra ozellikle NPC owned ve Real Sec statusu dusuk olan sistemlerdeki beltleri hizlica gezmeniz gerekli, bir kere patladiktan sonra bir sonraki DT ye kadar spawn olmuyorlar, degistirmedilerse sistemi tabii. Regular Officerlar beltler yenilendikce rasgele bir oranla, NPC SOV sistemlerde ve real securitysi dusuk olan sistemlerde daha buyuk bir sansla olmak uzere spawn oluyor.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ne farki var named officerla normal officerin yani estamel named se onun named olmayani nedir?
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Dread leri kastetmistim . Haklisin insanlar Estamele sadece officer diyor. Dreadlere Faction/commander npc diyor insanlar genelde.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 solo pvp ile ilgilenenler varsa şu elemanın videoları baya güzel http://www.youtube.com/user/jampyzero
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 650 tank, 480 (drone haric) dps'li CNR ile AE bonus room yapilabilir mi?
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben maelstromla sıkıntı yaşamıyorum hiç ama 980 omni dps tanklayabiliyor o setup. http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=AngelExtragavanza4 aşağıda bonus pocket optional kısmına bakarsın. üşeniyorsan da karşılaşacağın dps şöyle bişey said: real DPS in the bonus stage will be by the lines of EM: 130hp/s, Expl: 802.50hp/s, Kin: 186.53hp/s, Therm: 115.85hp/s.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Titan bridge acicak gemiler titanin basinda beklio iste klasik geyik
megetege Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Sanırım titan bridge açacağına kendi atlıyo cynoya :)
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 megetege said: Sanırım titan bridge açacağına kendi atlıyo cynoya :) haa ebet böle diyince ahah ama o tuşlar çok yakın sdsfds.
Öne çıkan mesajlar