Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 PI için bi yatırım gerekmiyor. setupa da bağlı tabiki ama gezegen başına 1 command center, lvl4 upgradeleri, 1 launchpad, 8x processor, 1 extractor lazım. toplam 6m falan tutuyor 1 gezegen için. 4 tane p1 üreten gezegenim va, 2 electrolyte, 2 water. burda ürettiklerimle 5. gezegen de coolant üretiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 gelir durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 15m falan geliyor günde o setup ile. customs office tax %2 yalnız benim kullandığım gezegenlerde. high secdeki gibi %17 değil. ona göre hesaplaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Fena degilmis aslinda ama dedigin gibi verginin acitmayacagi bir yerde yapmak gerekiyor. Bu arada lvl 4`lere basladim t1 repper ve hardenerli domim ile cok iyi ya, gercekten oyundan zevk almaya basladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Planet konusunda size önerebileceğim, Storm'dur. Tek gezegenden Tier 2 çıkarabilirsiniz.(Rocket Fuel) Satış fiyatlarıda gayet iyi. T2 heavy missile üretiminde kullanılan bir item.Bu yüzden satışıda hızlı olacaktır,eğer fiyatları güncel tutarsınız. Set-up'ımda şöyleydi; SetUp Aylık satış fiyatlarına göre 400-600m'lik bir getiri sağlar. Şöylede yararlı bi link ekleyeyim; http://fazenda.w-space.org/ Hangi planetten hangi materyalin çıktığını görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bu 0-0da bide artik vergi felan var galiba degisti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 repler glupostiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o kadar sp harcamadım ben PI için daha. 400k falan toplam sp var PI'da. storm planet yok bulunduğum yerde. barren, ice ve gas var. 1 extraxtor + 8 fabrika falan sığıyor gezegen başına benim skillerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Eğer planet işinden para istiyorsan,linkte görünen skiller gerekli gerçekten. Benim 6 gezenden 5'i Rocket Fuel üretiyordu.Diğerinde Nobble Gas - Oxygen çıkarıyordum.O da pos yakıtında kullanıldığı için,hızlı satılabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 5 gezegenim var, 2 electrolytes, 2 water, 5. gezegende de bunları birleştiriyorum coolant yapıyorum. customs office tax %2. aylık ortalama 400-450 arası değişiyor nerede sattığıma bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Coolant daha zahmetli ve getirisi daha az.Ben jita fiyatlarına göre söylüyorum.Şuanki güncel fiyatlara göre 5x Storm gezegeni 24 saatte 1800 rocket fuel üretiyor.Jita fiyatı 10k -10.4k arası değişiyor. 10k'dan bile hesaplarsak günde 18M getirir 5 gezegen. 1 aydada 540M yapar. Ben senin yerinde olsam ve PI'a devam etsem,tekrar baştan storm kurardım planetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 storm planet yok malesef bulunduğum wormholde. suspended plasma çıkarma imkanım da yok. üretebildiklerim arasında en karlısı coolant ve enriched uranium şu an için. mecburen devam yani. ama haklısın, rocket fuel üretebiliyor olsam %20-%25 civarı daha fazla kazandırırdı PI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mhm, ben WH olayını kaçırmışım :) 0.0'da yapıyorsundur diye tahmin etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 PI'da 49,900 skill point ile gunde 10 mil para yapiyorum storm planetlar sayesinde. hemde 0.0 bile degil planetlar. gozunu seviyim pi'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://lego.cuusoo.com/ideas/view/11619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Glatheros said: caldari yada gallente ile "pvp" yapmak. reconlari disinda is yapmaz bu irklar. belki tengu fleeti. ha birde widow ve sin. sen hiç kitsune ile vagabond u jam leyip deli ettin mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 feroxta epey underrated bı gemı bence cyclone gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 DERT3 said: sen hiç kitsune ile vagabond u jam leyip deli ettin mi_? oyunda drone diye birsey var, kaldi ki falcon demisim neden gelip kitsune ornegi veriyorsunuz anlamadim. belki anlamakta zorluk cekiyorsun, falcon recon gemisi, yani ewar. Falcon iyi bir gemi demisim zaten. Neyin pesindesin? gidip ewar shiplerin smallari cok iyi diyorsun, fleetlerde kullanilmiyor onlar dronelara patladiklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ee caldari de Eagle ye ne oldu , Bir ara best sniper ship diye gecmiyormu idi bu yoksa nerf mi geldi ? PvP de uber gemi idi? bayadır kapalı account uzak kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 volley dmgi dusuk (631), oyundaki en fazla range e sahip hac (220 optimal+15 falloff) 180 dps yapiyor, fakat muninn 140kmden (120optimal+20 falloff) den 1347 volley vuruyor 172 dps yapiyor, cok daha kullanisli. Hic bir zaman oyundaki en iyi sniper degildi, sadece en fazla range e sahipti. Tek artisi shield resist bonusu, ama sniper gemi her zaman passive align olmali, tanklamayi gerektiren bir durum olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 guncelliyim derken quotelamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 t3 bcler çıkınca yalan oldu diğer sniper gemileri açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Glatheros said: DERT3 said: sen hiç kitsune ile vagabond u jam leyip deli ettin mi_? oyunda drone diye birsey var, kaldi ki falcon demisim neden gelip kitsune ornegi veriyorsunuz anlamadim. belki anlamakta zorluk cekiyorsun, falcon recon gemisi, yani ewar. Falcon iyi bir gemi demisim zaten. Neyin pesindesin? gidip ewar shiplerin smallari cok iyi diyorsun, fleetlerde kullanilmiyor onlar dronelara patladiklari icin. ultra süper iyi demiyorum sadece diğerlerine işe yaramaz demişsin. peh peh frigate fleete kitsune ile gittim. 3 tane vagabond u jamleyip fleet in yarısını gate den sağlam geçirdim ama 3 tane vaga bana aggro alınca kapıya 5-6 km kala patladım. Yani hiç bir gemi kötü değil demeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 DERT3 said: Yani hiç bir gemi kötü değil demeye çalışıyorum. Genelde gemilerde problem olmaz zaten. Pilotlarında olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 megetege said: DERT3 said: Yani hiç bir gemi kötü değil demeye çalışıyorum. Genelde gemilerde problem olmaz zaten. Pilotlarında olur :) yok ya ben ne zaman blackbird ile fleet e gitsem. primary oluyorum. acaba logistic gemilerini jamlediğim için mi hep primary yapıyorlar beni_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar