El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fener bank asya yolcusu, özellikle gs ve bjklilerin ağzı yavaştan sulanmaya başlamıştır :) Ben bjk'ye gökhanı alırdım direk.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 GG bir alex olmasa en iyisi o suan :D
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Koskaoca FB cumhuriyeti orası ya küme bile düşse kimse ayrılmaz fenerden. heheh
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: semiş kim be :D adını unuttum da işte lig tvnin spikeri semiş diyo :)
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kim o selçuk diyen kişi, çıksın ortaya banlicam :P
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paramız var.Kimseyi bırakmayız.Galatasaray'a,Beşiktaş'a gidip ne yapacak?Hele Fener'in de olmadığı ligde zaten zararına oynanacak bir sezon.Batan bir sürü klüp olur.Bu ortamda Fener'i hangi futbolcu bırakır da GS'ye,BJK'ye gider?Transfer taksitlerini yalvara yalvara almak isterler mi?Alışmışlar tıkır tıkır banka hesaplarına gününde havalelere.Hee,yurtdışından çağıran takım olursa başka.Ama Türkiye'de kalmaları durumunda hiçbiri Fener'i bırakmaz.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi Selçuk'u alın, razı olmicak Fenerli yoktur heralde. Edit: Hatta alın onu, konu kapansın
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bütün mevzu zaten Selçuk'un Sivas'a attığı golden çıkıyor. Selçuk benim adamım :D
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi ankete birden fazla komikli şık koymayın... Selçuk tamam da, Semiş ne ya? ahahahah
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 semişin komikliği kelimesinde ama sadece, oyuncuyu gayet isteyebilirler.
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen Emenike diyecektim ama adam daha topa vuramadan içeri girdi.
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiç biri seçeneği eklermisiniz acaba ?? teşekkürler..
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @gEcirzinhoo öyle bir seçenek yok Barca bile bu takımdan adam istiyor neyin kafasını yaşıyorsun sen?
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 istemeyenlerde olacak onlarada defolun gidin mi diyonuz ahhaha sizi gidi fenevliler sizi B)-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gg ve stoch u alırdım. belki bi de volkanı. bizim tesislerde top toplayıcılık çaycılık yaptırırdım volkana.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Volkanı arabaya koşarım valla at gibi adam.
Öne çıkan mesajlar