El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fener bank asya yolcusu, özellikle gs ve bjklilerin ağzı yavaştan sulanmaya başlamıştır :) Ben bjk'ye gökhanı alırdım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiçbiri bi alex değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 semiş kim be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 GG bir alex olmasa en iyisi o suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Koskaoca FB cumhuriyeti orası ya küme bile düşse kimse ayrılmaz fenerden. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: semiş kim be :D adını unuttum da işte lig tvnin spikeri semiş diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 semiş asdffsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kim o selçuk diyen kişi, çıksın ortaya banlicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paramız var.Kimseyi bırakmayız.Galatasaray'a,Beşiktaş'a gidip ne yapacak?Hele Fener'in de olmadığı ligde zaten zararına oynanacak bir sezon.Batan bir sürü klüp olur.Bu ortamda Fener'i hangi futbolcu bırakır da GS'ye,BJK'ye gider?Transfer taksitlerini yalvara yalvara almak isterler mi?Alışmışlar tıkır tıkır banka hesaplarına gününde havalelere.Hee,yurtdışından çağıran takım olursa başka.Ama Türkiye'de kalmaları durumunda hiçbiri Fener'i bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla ben alex didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 avucunuzu yalarsınız anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi Selçuk'u alın, razı olmicak Fenerli yoktur heralde. Edit: Hatta alın onu, konu kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bütün mevzu zaten Selçuk'un Sivas'a attığı golden çıkıyor. Selçuk benim adamım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu küçük işlere ben bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi ankete birden fazla komikli şık koymayın... Selçuk tamam da, Semiş ne ya? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 semişin komikliği kelimesinde ama sadece, oyuncuyu gayet isteyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen Emenike diyecektim ama adam daha topa vuramadan içeri girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiç biri seçeneği eklermisiniz acaba ?? teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 işaretleme olur biter abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @gEcirzinhoo öyle bir seçenek yok Barca bile bu takımdan adam istiyor neyin kafasını yaşıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ccc fener reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 istemeyenlerde olacak onlarada defolun gidin mi diyonuz ahhaha sizi gidi fenevliler sizi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 peki diyorum birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gg ve stoch u alırdım. belki bi de volkanı. bizim tesislerde top toplayıcılık çaycılık yaptırırdım volkana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Volkanı arabaya koşarım valla at gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar