Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kazandığın foullerin yarısından fazlasını düzenli olarak sokamazsan, tiplediğin hiç bir top girmezse, 4 foulü olan adama 5.yi yaptıramazsan yenilmek hakkındır.

Şimdi bekleyelim ki Litvanya Almanya'yı yensin, biz Sırbistan'ı yenelim...
Mesaj tarihi:
Eveeeettt...Artık biraz konuşayım gençler.
Özellikle de daha önce yazdığım yazılarla dalga geçen, ukalalık yapan bebeler, veletler...Sözüm size. Bir tarafınız indi mi şimdi, rahatladınız mı? Türk Milli Takımı'nın dünyanın en iyi iki takımından birisi olduğunu sanıyordunuz değil mi? Alın, bakın, Avrupa'nın bile ilk iki takımından birisi değiliz, gördünüz mü gözlerinizle? Bir maçta takım kötü gününde olur, faul atış yüzdesi kötü olur ama bizim takımın bu turnuvadaki 7inci maçı ve en kötü faul atışı yapan takım. Şimdi cevap verin bakalım bebeler, veletler...Bizim takım acaiiiipp yetenekli oyunculardan oluşuyorsa bu atışlar neden kaçıyor? Yok bizim takım harbiden acaip yetenekli oyunculardan oluşuyorsa bu takım neden oyun kuramıyor? Spikerler dahil tutturmuşlar bir Hidayet. Siz de yiyorsunuz tabi Hido aşağı, Hido yukarı. Ulan adamın umrunda değil maç, Real Madrid'e giderken aylık 500 bin yuroya mı gideyim, 600 bin yuroya mı gideyim, onu düşünüyor eleman.

Neyse.
Takım gibi takım kim? Litvanya. Fransa. Almanya. Pazar günü oynayacağımız Sırbistan. Bu turnuvada bu gidişle oynayamayacağımız Yunanistan. Bu takımların seviyesine gelmek için daha biiiir fırın değil birkaç fırın ekmek yemek lazım. Potansiyeli yüksek bir takımız. Yetenekli oyuncularımız var. Ama şu an yabancı basketbolseverlerin gözündeki durumumuz şu: Kendi seyircisi önünde motive olan, bunun haricinde de o günkü şansa kalmış performansa bağlı başarılar kazanan; kısacası ne yapacağı belli olmayan bir basketbol takımı...

İyi de kardeşim, artık ne yapacağımız belli olsun. Bir maça çıkarken de nasıl oynayacağımızı, ne yapacağımızı bilelim. Ben de istiyorum milli takımın başarısını ama körü körüne "rerererorororo milli takımımız çok büyük, şöyle aslan, böyle kaplan" muhabbetinden de tiksindim. Sayı atamıyor lan bu takım, karşı takımı 60 sayı civarında tutarsak maçı kazanıyoruz, yoksa hikaye. Görün bunu da ona göre atın tutun.

Bebeler ve veletler konuşun bakalım, ne bahaneler bulacaksınız şimdi?
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Eveeeettt...Artık biraz konuşayım gençler.

Neyse.
Takım gibi takım kim? Litvanya. Fransa. Almanya. Pazar günü oynayacağımız Sırbistan.

Bebeler ve veletler konuşun bakalım, ne bahaneler bulacaksınız şimdi?

Bir bebe ve velet olarak sen hiç susmadın ki foruma uye oldugundan beri maşallahın var durmuyorsun. Sus demiyoruz da bari susuyormuşsun süsü verme.

O bahsettigin takımlardan kat kat daha üstün oyuncular yeterince konsantre ve motive olduklarında o takımları nasıl yedigini hepimiz çok net biliyoruz maçtan kopuk oyuncular bundan boyle oldugunu hücumda ki semih erdem eksikligini hiç es geçmeyelim.

Bunların üzerine bir de terbiyesizleşmemeni rica edecegim. Mahalla maçı degil burasi biraz düzgün hitap lütfen.
Mesaj tarihi:
Şimdilik saçma sapan mesajını gösterimde tutuyorum. Saçma sapan çünkü burada kisme TÜRKİYEEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖÖÖÖ şeklinde konuşmuyor, aksine ne olduğumuzun farkındayız ve elimizdekiyle yetinmeye çalışıyoruz lakin bu turnuva için başka şansımız yok.

Gelelim üslubuna. Bir insan bu kadar yaş kemale erdi muhabbeti yaptıktan sonra, hala bu şekilde konuşabiliyorsa, ya tam gelişmemiştir ya da bir yarası vardır. hadi itiraf et kim ne dedi de gocundun.

Birde şansın varken bir şeyler yaz istersen, yakındır yörüngen.
Mesaj tarihi:
Terbiyesizleşmememi isteyen terbiyesizin önde gidenidir. Ben bebelere ve veletlere seslendim. Sen eğer bu hitabımdan alınıyorsan senin demek ki bir yaran var, yok bebe ve velet değilsen yazdıklarım seni ilgilendirmez. Bu forumun sözcüsü gibi de konuşma. Kim verdi sana benimle böyle konuşma hakkını?

Hee, sevsinler senin yetenekli oyuncularını ve Semih'in eksikliğini.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Şimdilik saçma sapan mesajını gösterimde tutuyorum. Saçma sapan çünkü burada kisme TÜRKİYEEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖÖÖÖ şeklinde konuşmuyor, aksine ne olduğumuzun farkındayız ve elimizdekiyle yetinmeye çalışıyoruz lakin bu turnuva için başka şansımız yok.

Gelelim üslubuna. Bir insan bu kadar yaş kemale erdi muhabbeti yaptıktan sonra, hala bu şekilde konuşabiliyorsa, ya tam gelişmemiştir ya da bir yarası vardır. hadi itiraf et kim ne dedi de gocundun.

Birde şansın varken bir şeyler yaz istersen, yakındır yörüngen.

Ciddi bir yöneticiysen 49 sayfayı geriye doğru oku ve kimlerin ne yazdığını bir okuyuver, bu yazdığım yazıyı da kimlere yazdığımı anlayıver. Beni yörünge ile mi tehdit ediyorsun? Varsa bir günahım yasaklarsın ama yoksa keyfi uygulama olur. Daha da bir şey demiyorum.

Edit: yazıma saçma sapan dediğin gözümden kaçmış, bu senin düşüncen neticede senin bana göre gereksiz çıkışın ve SAÇMA SAPAN mesajın düşüncelerimi değiştirmeyecek ve yazdığım yazı da kimlere gitmesi gerekiyorsa gitti, merak etme sen, yazım amacına ulaştı.
  • Yeni Oluştur...