Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ (KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK)  KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ (KAZANDIK) KEREM TUNÇERİ(KAZANDIK) :p
Mesaj tarihi:
Holy said:

Enes NBA'de ilk sezondan all-star falan olabilir.

Avrupa basketbolu ile değerlendirmek istemiyordum ama adamın daha önce kolejde oynadığı oyun ve bu halini görünce uzun zamandır gelmemiş uzunlardan olacak gibi duruyor. Greg Oden'a benzeticem de, sonu benzemesin inşallah diyorum.

Olm Oden'ın orta mesafe şutu yok, Enes'in en büyük silahlarından biri olacak orta mesafe şutu. Serbest atış çizgisinden iyi, boyalı alandaki oyununu görüyoruz zaten. Bakalım inşallah sakatlık falan geçirmez, geleceği çok parlak olacak Enes'in.
Mesaj tarihi:
İşte Enes de Oden kadar geniş değil henüz ama o özellik zamanla gelişir zaten. NBA'in en önemli 5 uzunundan biri olur 2-3 sene içinde diyerek bol keseden veriyorum payını.

Bu arada Kerem gibi tecrübeli bir adam böyle hücum kullanınca acaba beyni yokmuş da içgüdüleriyle mi oynuyomuş diye düşünmeden edemiyorum.
Mesaj tarihi:
1 sayı fark varken uzunun üstünden 3 sayı denemek nedir yani. hakem her ne kadar maçın içine sıçmış bile olsa ağzımı açıp bişey diyemem.gir içeri belki senin gibi bir mal gelip eline vurur serbest atış olur,karambol olur boş adamı bulursun tamam kahraman olmak istiyosun peki tamam ol ama dive et be arkadaş.son topa gelene kadar yine bir sürü saçmalık oldu ama bu heralde en büyük olanıydı.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Memo'nun kemikleri şu anda tatildeyken bile sızladı. Arkandan sövüyor hatta şu an.
Mehmet'in hiçbir zaman güçlü bir fundamentali yoktu ki şu an geldiği yere zaten dış şutuyla geldi. İçeride top alan center fundamentaline sahip bilinçli bir şekilde potaya giden bir oyuncudan bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
Kendi çapımda baya basketbol izleyen biriyim uzunca bir süredir. Bu maçtaki hakem rezaleti kafadan top 3'üme girer. Hata değil kasıt burdaki.

Hakemi filan geçelim, son top daha beter facia. Şu molada anlatılan şey niye yapılamadı çok merak ediyorum. Bir tane uzun-kısa switchi yüzünden mi felç oldu bütün hücum? Hadi hiçbir şey oynayamadık Kerem üstünde uzunla kaldı. Şut atmak nasıl bir tercihtir.

Şu turnuvadaki olası başarısızlıkta yapılacak en son şey de Orhun'un kellesini almaktır. Futbol kültüründen alışkınız nasıl olsa, istekli arkadaşlar var baya. Tercihleri, yapılanları eleştirelim, doğrusu da budur, ama Orhun'u, Kerem'i idam ederek bir yere varılmaz.
Mesaj tarihi:
Son hücumdan önce bana anestezi yapsınlar da o an bayılıyım ertesi sabah ayılıyım istedim. Ancak öyle bir şey olmadı ve 12 saniye boyunca kahroldum. Top Kerem'de patlar içeriyi zorlamaya çalışır öle biter diyordum, tahminlerimin bile ötesine geçti.

İlk yarı maça giremeyen bir takım izledik, ikinci yarı ise hakem Polonya'yı maçta tuttu evet ama maçı koparamayan da bizdik, son çeyrek 7 sayıya çıkan farkı koruyamadık. Bizim takıma öyle sinirlendim ki hakeme olan sinirim geçti valla.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

fistan şu an öyle puanlık bakılacak bir durum yok adamlar bile kağıt kalem aldılar canlı yayında averaj hesaplıyorlar anladığım kadarıyla bu geceki litvanya ispanya maçıda önemli bizim açımızdan.
Litvanya kazanırsa ve biz İspanya'yı yenersek çıkıyoruz.
Mesaj tarihi:
Litvanya İspanya'yı yener, biz de İspanya'yı yenersek diğer maçın önemi kalmıyor, çıkıyoruz.

İspanya Litvanya'yı yenerse; İspanya-Türkiye maçının önemi kalmıyor. Britanya Polonya'yı yenerse çıkıyoruz, aksi takdirde eleniyoruz.
Mesaj tarihi:
kaan kural'ın tivitleri;
İsp Litvanya'yı yenerse bizim İsp maçının anlamı kalmıyor. Tek ihtimal Britanya'nın 58'den az farkla Polonya'yı yenmesi. O zaman çıkıyoruz.
Bu akşam Litvanya kazanırsa İspanya'yı yendiğimiz anda skor ne olursa olsun çıkıyoruz.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar hiç oyunculara yıkmayın suçu,göz göre göre hakem yüzünden 11-12 sayı yedik zaten.8 tanesi faullerden sırf....Bu maçın özürü mözürü yok tebrik ediyorum milli takımımızı,ama şerefsizlere karşı da bir yere kadar oluyo işte.
Hakemin milliyeti neymiş merak ettim,rus muydu?
  • Yeni Oluştur...