pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 4k versiyonu çıkmış. bir kere daha izlemek için sebep fdgjhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 kalp ameliyatı olmuş adamcağız http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-43600854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 said: Schwarzenegger is said to be recovering well and reportedly commented after waking from surgery: "I'm back." geçmiş olsun arnie, bin yaşa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 brad fiedel çok erken emekli oldu ya maalesef. 20 yıl derken 30 yıl oldu neredeyse, 6 ayı kaldı. hey gidi. hala tüm zamanlar için birinci favorim, galiba öyle kalacak hep bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 filmleri remastered edelim derken "film look" denilen cyan-yellow renk filtresi uygulamaları ve contrasta abanmaları can sıkıcı oluyor. sonra Star Wars gibi dejenere versiyonlarını izlemek zorunda kalıyoruz. neyse ki orjinal T2 blurayi var. T1 yok, onu da almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 bir de bu film özellikle gece sahnelerinin mavi tonuyla ünlü, özellikle tımarhane kısmında. 2009'dakini mahvetmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 aynen...ben begenmedim blue-rayi. Hem acayip bir fark goremedim kimi sahnelerde... gorduklerimde de begenmedim. Mesela kamyonlu sahnenin o sepya goruntusu gitmis blu-rayde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 ahah 10 numara, hala yeni sezonu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 (düzenlendi) hey gidi, yarın 30 yıl oluyor. https://www.inverse.com/entertainment/terminator-2-30-year-anniversary-history Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 300 yıl da geçse en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Az söylemişsin 3000 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar