pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 merak ediyorum arkadaşlar gerçekten,wow kaç sene oynadığımı unuttuğum bir oyun haline dönüştü,en son 2 haftadır hiç girmemeye başladım,ama merak ettiğim noktalara açıklık getirirseniz sevinirim arkadaşlar birde trollemeyin lütfen, 1 neden bu oyunu hala oynama ihtiyacı hissediyorsunuz? 2 sizce oyunda gizli bir güç gibi birşey bizi bu oyunamı bağlıyor? artık ciddi ciddi inanmaya başladım yani,ha diyeceksinizki bıraktığına garanti verebilirmisin_? 2 haftadır oynamıyorum,inşallah bir daha da wowun yüzünüde görmem,ama kendime güvenemiyorum,şu anda mortal online dolu dizgin gidiyor ama,buglar v.s de düzeldi nolacak ilerisi iyiye de gidiyor ama bilemiyorum işte
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mortal online f2p filan oldu mu? konuyla ilgili olarak, başka yapıcak bişey olmadığı için wow oynuyorum, hele son bikaç gündür tamamen sıkıntıdan
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ahahaha abi bi oyundan öbürüne geçmişsin.Diğerine dönebileceğinden korktuğunu , çünkü şu anda ki oyunun seni ne kadar saracağını bilmediğini söylüyorsun.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aynen öyle heralde psikologmusun sen:p
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Amacını anlayamadım, ambole olmuş gibisin.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yok o kadarda abartmıyalım,artık blizzard lvl bazlı oyun çıkardıkça ben oynamıcam sanırım,aşırı yapay gelmeye başladı,tbc zamanı bile bundan iyiydi yav
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İyice bayık ama 2-3 arkadaş gel pvp kascaz dese yine açarım 0 dan char o ayrı :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bayadır oynamıyorum, ayrıca release den beri abdurrahman çelebi statüsünde oyun
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi mesela oynarsam tekrar tek birşey için oynarım,uzun zamandır 4*5 sene yani,oynadığım guild,hatta wow hayatım boyunca başka guildde de oynamadım,inek gibi gittim geldim raidlere,dünya para kastık guild gelişsin diye verdik v.s sonra 2 raide gelmeyince ya olm ne ayaksın sen bilmem ne v.s koca koca 40 yaşındaki herifler trip atmaya başlayınca,kendim kasarım guild kurarım v.s dedim ama olmuyor,sandbox bana göre dedim ve 2 senedir aralıklarla df,mo v.s oynuyorum sandbox en azından özgürlüğün elinde,örnek vereyim,yıllarca kastın,guildle o kadar raide girdin 2 raide girmedin diye atılan herifler tanıyorum ben,sonrası? ya 20 dolar vericen migrate,yada oyunu bırakıcan,2.guild aynı serverda gitmez kanımca,ama sandboxda giderim tek başıma eşkiya gibi dağlarda takılırım yine minnet etmezsin kimseye,ama lvl ve pve ağırlıklı oyunlar,milleti birbirine bağımlı yapıyo fuckff
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 baslarda zevkliydi de sonra aksam 7-11 arasi raid cileye donusmeye basladi. isten kaytarir gibi raidlerden kaytarmaya basladim, bugun hastayim halamin yegeni oldu vs bahaneler uydurmaya basladim. sonra dedim madem sikiliyorum niye oyniyim demi? iyi demisim yani. afferim bana.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 babam ölüm döşeğinde diyeni tanıdım ben bu wowda ,3 gün üstüste aynı bossu gece gündüz kesemeyince :S
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 En birinci şuan wow, gel gör ki arkadaşlarım için oynadım hep. Onlar raide girdi, ben orgrimar damlarından atladım sonrasında arena yaparız diye. Böyle..
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 US Beta ile başladım bütün betalarda bulundum sonra relase askerlik hariç kesintisiz oynadım sonra baktım işten dolayı raid yapamıyorum lan niye para veriyorum dedi bıraktım 1 aydır da girmiyorum.LoL oynuyorum gayet yetiyor wow sux QQ
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 baya önce bıraktım eskiden kimse beni iplemediği zamanlarda wowdaki rütbem saolsun gereksiz yere insanları haşlıyıp emeğini hiçe sayıp guildden atıp sonra ignore layıp sonra başka birini kanatlarım altına alıp ona zorunlu abilik taslıyıp canı çok istemesine rağmen o günkü raide o kişileri almayarak egomu tatmin ettiğim için oynuyodum bırakamıyodum psikolojik destek oluyodu.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 çünkü swtor henüz çıkmadı
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Hicbi zaman severek oynamadim, hep arkadaslarin gaziyla 3`er 5 er aylik periodlarda oynadim. Bayadir girmiyorum ama acc acik arada arkadaslarimla konusup bir iki arena atip cikiyorum. Kesinlikle gereksiz bi oyun artik, pastel renklerden midem bulandi.
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 us betadan berı oynuyorum kac sene oldugunu utudum ılk baslar cok fena sarıyordu evlıklık fılan derken 7-8ay ara verdım aklımda yokdu bır gun dukkana az kurayım oyle pvp fılan yaparım dedım keske demeseydım hala bırakamadım Ha hos oynuyorum aksamları eve gıdıp raıdden raıde 3-4 saat anca onun dısında acmıyorum bıle oyunu maksat zaman gecsın
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Denk/daha iyi akıcı MMO çıkmadığı sürece insanlar dönüyor. Tabi buna Blizzard'ın da marketing başarısını eklemek lazım.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 benim merak ettiğim şu,wowun kan kaybettiği bir gerçek,yani en basitinden mmorpg.com a bile arka plan reklamı verip,freee mree yazmaya başladılar,karşısına sağlam bir rakip çıktığında napacak,yani nerdeyse 7-8 senedir rakipsiz şekilde gidiyor,gerçekten swtor dişli bir rakip olur die bekliyorum ama,mantalitesi az farklı wowdan bakalım nolacak..
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 her gelen online oyuna omg wow nolucak blizz yandı boku yedi dedikten sonra max 1 aya millet teker teker online olmaya başlıyor. wow gider böyle,ha sıkıldık sw gelse oynasak o ayrı da,çok etkileyeceğini sanmıyorum.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 işin kötüsü de oyun pve yapıp itemlarını dizdikten sonra karakterinin screen shotını çekip bir sonraki patche kadar girmeyen adamlarla dolu. pvp desen, warhammerdan sonra yok gibi bir şey. popülasyonu dışında başka hiçbir neden göremiyorum oyunu oynamak için.
Musallat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Severek oynadım bir oyun ve iş haricinde yapıcak bi etkinliğim olmadığı için (manita bulsam anında bırakırım herhalde wowu:D)
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 wastyrx said: gel gör ki arkadaşlarım için oynadım hep. Onlar raide girdi, ben orgrimar damlarından atladım sonrasında arena yaparız diye. Böyle.. this
Öne çıkan mesajlar