Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Dragondan acı gercekler.. Ailesi bu kıza bekaret ile ilgili bazı seyler asılayabildiyse.. 1) yuzeysel ve bölgesel cinsel aktiviteler olucaktır..eline agzına saglık diyebilir cocuk 2) kimse ask var sevgi var demesin..bende 18 dim bi zamanlar %98 hormondur 18 yas.. 3) bu cocuklar bebegim canım diyip takıldıktan sonra yaklasık 1.4 yıl itibariyle ayrılıcaklar..bu devirde 18 yasında kim ciddi dusunmuste evlenmis bilmem ne.. 4)agır geldiyse yada aranızda ben 18 de hayatımın askını buldum dien varsa bsg .. ama bu demek degildir ki bu hormon dolu sevismeye hazır genc cift tatile yollanmasın..sonucta yer yurt bulunur..ama bu mantık araba nasılsa soyulcak denilip kilitlenmemesi ile aynı mantıktadır.. 5)babaysan koruycaksın kızını koruyabildigin kadar..koruyamadıgın noktalarda zaten kızın tecrube eder merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yazmıştın sen, eminim! uçmuştur o mesajda konu taşınırken yada başka bişey olmuştur. kesin bi kalleşlik var bu işte. adasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çok erken ya göndermek için bence 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Arka sayfada kalmış.Sırf sen oku diye ne zahmetlere katlanıyorum Aluriel. mertadam said: Aluriel said: kıvırma şimdi mertadam. az önce el alem ne der diyodun Sen yazdıklarımı gözlerini kullanarak oku arkadaş. Kıvırtma yok. Elalem ne der diye de yazmadım. Yazdıklarım aha duruyor. Edit: Bak benim yazdığım şu.Sen çok aceleci bir karakter olduğun için cümleyi yanlış anlamışsın. "Burada mevzu insanın kızına güvenememesi değil.Toplum baskısı bir gören duyan ne der falan en azından benim açımdan hiç değil..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çok incesin mertadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Dragonutopia said: eline agzına saglık diyebilir cocuk AHAHAHAHAHAHAHAHAHA dua et yüreğine sağlık demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben en çok "her şey kontrolüm altında" triplerindeki babalara acıyorum. bi bilseler kızları ne yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya kız babası olmak harbiden zor iş. Bunu bugün burada bir kez daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 konu kisisele tasininca, su igrenc espriyi yapmadan duramayacagim, bilmem daha once yapildi mi ama? '' Lutfen, konuyu kisisellestirmeyin '' ((; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Loxias said: ben en çok "her şey kontrolüm altında" triplerindeki babalara acıyorum. bi bilseler kızları ne yapıyor.. Umarım sen de kız çocuk babası olursun ve o zaman bilirsin kızının neer yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi kiz bu. satin aldigin araba degil. ne bicim bi benzetme yapmissin dragon. olay da hirsizlik degil. sen izin vermezsin ama o bu tecrubeyi bi yerde yasiyacak zaten. ve normal olan da yasamasi. izin vermezsen nerde ne zaman kiminle nasil bi tecrube yasiycagini/yasadigini anca tahmin edebilirsin. izin verirsen senin kontrolunde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ah ulan ah ben de sevdiceğimle ingilterelere gidecektim dil okuluna geçen yaz ama hatta annesi felan da ikna oldu gibiydi esasen ama misafirliğe gelen aile yakınları topluca bababacıkcıkcık falan yapınca yan çizdiler pıhhhh ingiltere tabi ekstrem örnek de. bodrumdu fethiyeydi falan kız çocukları güzel yalanlarla kandırabilirler anneleri erkekler de kaçırabilirler kız arkadaşlarını yani np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Arka sayfada kalmış.Sırf sen oku diye ne zahmetlere katlanıyorum Aluriel. mertadam said: Aluriel said: kıvırma şimdi mertadam. az önce el alem ne der diyodun Sen yazdıklarımı gözlerini kullanarak oku arkadaş. Kıvırtma yok. Elalem ne der diye de yazmadım. Yazdıklarım aha duruyor. Edit: Bak benim yazdığım şu.Sen çok aceleci bir karakter olduğun için cümleyi yanlış anlamışsın. "Burada mevzu insanın kızına güvenememesi değil.Toplum baskısı bir gören duyan ne der falan en azından benim açımdan hiç değil..." ahah aynen böyle bu ya çoğu anababa bazı şeyleri aşmışsa da toplum baskısını aşamamış benim anladığım. ha öte yandan kız çocuğum olsun istemem kattiyen, hiç gerek yok ya banane :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Loxias said: ben en çok "her şey kontrolüm altında" triplerindeki babalara acıyorum. bi bilseler kızları ne yapıyor.. Umarım sen de kız çocuk babası olursun ve o zaman bilirsin kızının neer yaptığını. onun için kız çocuğu babası olamama gerek yok. çevremden görüyorum zaten. asıl sorun, "ben sana yapma diyeceğim, sende yapmıyorum zaten diyeceksin" den öteye babalık yapmayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 akşam simidi dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 xunn said: Neee, birbirini seven gençler seks mi yapıyor? alo 185 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bir dönem arkadaşlar arasında popüler bedduamız "Allah sana kız evlat versin" di. Zor be birader kız babası olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267317_10150229046146456_17900841455_7790443_7547415_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben geri kafalı bir insan değilim, lakin kızım olsa ben de hiç rahat etmezdim. Çünkü erkekleri biliyorum, erkek düzgün de olsa deneme yanılmanın insanda yarattığı yıpranmayı yaşamasını istemez insan. Kız tarafı genelde daha çok yıpranır ayrıca. Hayır bu bir vajinal aşınma metaforu değildi. Yoksa öyle miydi? Asla bilemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaşında erkeğe kız teslim etmek, kurda kuzu teslim etmekten daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 konu donup dolasip kiz/erkek ayrimina geliyor, bunu konusup halletmeden arpa boyu yol kat edemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 herşey 7 cm'e bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 erkek erkeğe gidenler daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dünyayı değiştirmeye mi çalışıyoruz burda anlamadım ben olması gereken değil, olabilecek ihtimaller üzerine yorum yapıyoruz. yoksa herkes sevişsin ister tabii ki herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi bi foto alsak daha rahat yorum yaparız aslında yokmu kızın fotosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar