Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu tabulari asalim arkadaslar. Iki sevgili basbasa tatilde illa sevisicek diye bir sey yok. Muhtemelen film izleyip, denize girip gece de efendi efendi uyucaklar. Nolcakti da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 barnacle said: yıl 2011 sevişmeyen insan yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaşında erkek diyosun, adamın iç dünyası meme göt meme den oluşuyo sadece, bi de tatil, bikinili falan görecek kızı. o-hoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 beyler sizin kızınızı tatile götürseler iyi olur mudsjdsfgsadfçsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sayin mertadam ve tafircan neden Haydar Dümen gibi yazisiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu kadar rahat sevişilmesin lan, biz ne zorluklar çektik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yani elinde sonunda olacak olan, bu tatilde gerçekleşir yani, ama bankosu var kaçarı yok şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bence yapcagın en guzel sey kızına prezo vermek abi,kusra bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi naapcaklarsa yapmışlardır zaten bu saate kadar iş tatil izni istemeye gelmişse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sayın akinci. Haydar Dümen gibi yazdığımız şeklindeki yazınızı okudum.İlginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 1.5 yıl çıkışmış gençler kimbilir kaç sinemanın arka koltuğunda ne tür yerlerde yapmaya çalıştılar da yapamadılar kaç kere babası bu cumartesi evde oturcaksın dedi tatilde 1 hafta takılsınlar zaten aynı tuvaleti paylaşan 18 yaşında 2 ayrı cins bidaha görüşmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 en az 10 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 size ne yahu milletin sevişmesinden. sanki tatile gitmeseler başka yerde sevişemicekler. yada kız erkek arkadaşımla değil de kız arkdaşlarımla gitmek istiyorum diye yalan söylese daha mı iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Kızın yoksa konuşma Aluriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 biz neler çektik şimdiki nesiller de çeksinler durumu bu, askerden geldikten sonra "çıkmasın bedelli falan" diyen zihniyetiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Kızın yoksa konuşma Aluriel. adasfas senden mi izin alıyoruz konuşmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Rewendor said: biz neler çektik şimdiki nesiller de çeksinler durumu bu, askerden geldikten sonra "çıkmasın bedelli falan" diyen zihniyetiz biz. aynen budur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 babası geldi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aluriel said: mertadam said: Kızın yoksa konuşma Aluriel. adasfas senden mi izin alıyoruz konuşmak için? Evet.Ben yazarken kaç kişiden izin alıyorum,sen bilmiyor musun? adasfas sadfas her ne .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 konu direk orada sevisecekleri noktasina gelmis, burada biz erkekler baba oldugumuzda neyi kendimize yediremiyoruz? ben baba olmadigim icin merak ediyorum.. a) onu ben dogurttum, buyuttum, kimse dokunmasin mi ? b) yoksa toplumda bu sekilde genelgecer bir algi ve deger yargisi var, bi akraba es dost duysa, gorse ben nasil insan icine cikarim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya yok sana ne deyip çekip gitse kız ne yapabilecek babası çok merak ediyorum. en fazla maddi açıdan destek oluyorsa onu kesebilir. başka da bi halt yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 döver odasında tutar cep telefonunu alır elinden bi daha döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 geç onları bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar