Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine yan bakanın kafasında şişe kırdı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

devam etsin şu yaptığına. bi gün dengesizin birine rast gelir o şişeyi monte ederler bi tarafına güleriz işte o zaman hep beraber

abi bişi sorucam da.. gerçek hayatta volkan'ı gördün mü?

şöyle açıklayayım, bizler mesela bedensel irilik olarak normal distribution da mean civarında falanız ya.

adam iyiden iyiye sağlarda abi..

daha sağında biri ile karşılaşma olasığı ne düşük, blmem anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Aluriel said:

devam etsin şu yaptığına. bi gün dengesizin birine rast gelir o şişeyi monte ederler bi tarafına güleriz işte o zaman hep beraber

abi bişi sorucam da.. gerçek hayatta volkan'ı gördün mü?

şöyle açıklayayım, bizler mesela bedensel irilik olarak normal distribution da mean civarında falanız ya.

adam iyiden iyiye sağlarda abi..

daha sağında biri ile karşılaşma olasığı ne düşük, blmem anlatabildim mi?

kursundan da hızlı degildir herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalama dünyanın en fizikli adamı ve en saglam kavga eden adamı falan mı 14 farklı uzakdogu sanatı mı bılıyor bu adam. Bildigin kütük herif hakkında konuşuyoruz hafif onun civarında olan biri çıkar kara kuşak falan filmlerde gördügümüz gibi jackie chan koca adam sahnesi yaşatır valla.

En kötü servet bile dalsa iyi yaralar bence .

edit:dasaa ya demiştim bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aha baciyo gelmiş barutu döşemiş sdfs

abi kız güzel şimdi sokakta görseniz bakmıcak mısınız

ha alnına volkanın eşi diye yazarsa bakmam geçrekten.

Kıza bakmakla, mekanda yanında sevgilisi/kocası olan ya da parmağında yüzük olan kıza bakmak arasındaki çok büyük farkı göremeyen adamlar kafaya şişe yemeye layıktır abi.

Rewendor said:

volkan demireli de başımıza alpha male yaptınız ya ne diyim :D

http://3.bp.blogspot.com/_odNj0c5_8mk/S8mRUzEgm1I/AAAAAAAAANc/KKjvtfFGInc/s1600/volkan_lincoln.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ben şunu anlamyıorum.

adam bakmış bakmamış taciz var yok haklı haksız onu geçtim tartışmayacam.

Ama ortada açık net bişi var, volkan birinin kafasında şişe kırmamış mı? Yasal olarak bu suç değil mi? Tanınmış milli bir oyuncu olmak ya da fenerin kalecisi olmak her istediğimizde kafamıza görenin birinin kafasında şişe patlatma ve sonra da hiçbişey olmamış gibi eğlenmeye devam etme hakkı mı veriyor bize? Adam sonrasında eğlenmeye devam etmiş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki öle biri ile karşılaşma olasılığı düşük.
alpha male ayrı bişi normal distribution ayrı bişi bu arada. ha dersen ki normal dağılımda bedensel büyüklükte şundan sonrasını alpha male kabul ederim, baba başka bi sürü faktör girer lan derim o durumda. tek parameter ile belirlenmez hani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...