LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @dreagloth Değişmesine gerek yok ki seneye trt şifreli yayın yapcak büyük ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yoksa hepsi trt'nin komplosumu? bank asya diye para verdiler fb maçı yayınlıycak adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bunu cidden merak ediyordum bugün öğrenmiş oldum. 600bin$ mış =)kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok be anlaşmadan ötürü bank asya maçları şifreli kanaldan verilemiyor diye biliyorum ben. hatta süperlig maçları da şifresiz verilemiyor. ha değiştirilirse anlaşma bimem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 SON DAKIKA - Fenerbahce Spor Kulubunun yayin yasagi talebi reddedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: SON DAKIKA - Fenerbahce Spor Kulubunun yayin yasagi talebi reddedildi. Let The Bodies Hit The Floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 saçma bir istekti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aziz yıldırım avukatlarına sosyal medyayı ve interneti takibe almaları için talimat vermiş. ona göre, tamam ekşi sözlük falan gibi high profile site değiliz muhtemelen akıllarına gelmeyiz ama yazdıklarınıza dikkat edin, sonra sakata gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: yok be anlaşmadan ötürü bank asya maçları şifreli kanaldan verilemiyor diye biliyorum ben. hatta süperlig maçları da şifresiz verilemiyor. ha değiştirilirse anlaşma bimem. abi şifresiz verilebilir istenirse ama nasıl desem, sadece reklam gelirleri ile karşılayamazsın lig bedelini, karşıladın diyelim eline birşey geçmez. Üyelik sistemi + reklamlar ile para kırmak daha mantıklı geliyor insanlara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mehmet Ali Aydinlar: `Dava süreci bitmeden bir karar vereceğiz. Savcılığın elindeki delil ve kanıtlara göre hızlı bir şekilde karar alacağız, süremiz kısıtlı ve UEFA`ya karşı sorumlulukarimiz var.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: fenerliler konuyu değiştirmeye çalışıyor yemeyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küme düşmede futbolcular serbest kalıyormu? yoksa sözleşme bağlayıcı oluyormu net bilen varmı? gerçi internetde çoğu futbolcunun sözleşmesinde küme düşerse serbest kalır maddesi varmış da bana inandırıcı gelmedi, hangi futbolcu fenerbahcenin küme düşeceği ihtimaline karşı böyle bir madde isterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Standart formdur o imzaladıkları orda geçiyordur küme düşerse hede hede diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @tinu Sözleşmeye bağlı bir durumdur fakat Fenerbahçe gibi kulüpler küme düşme olasılığının olmadığını düşündüğü için küme düşersek serbest kalır maddesi koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tinu said: hangi futbolcu fenerbahcenin küme düşeceği ihtimaline karşı böyle bir madde isterki Ben de öyle düşündüm. Yabancılar falan koydurmuş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Küme düşerse serbest kalmayabilirler, sizin yüzünüzden düştük ipneler diyerek. Ama şimdi düşürülmüş olacak, değişebilir durum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fener düşerse Bank Asya'ya Fener için Bank Asya'nın tv sözleşmesi değişmez,en azından önümüzdeki sezon değişmez.Yani şifresiz olarak verilir maçlar.Sadece şu olabilir, Bank Asya'nın naklen yayın haklarını elinde tutan kurum hangisiyse(bilmiyorum hangisi olduğunu), o kurum çeşitli kanallara veya bir tek kanala sadece Fenerbahçe'nin -o da kendi sahasında oynayacağı maçların- yayın haklarını satabilir. Türkcell Süper Lig tabi çok karışır.Diğer takım taraftarları söylediğimizda anlamıyorlar ama Fener'in olmadığı ligi bu haliyle LİG TV karşılayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: Mehmet Ali Aydinlar: `Dava süreci bitmeden bir karar vereceğiz. Savcılığın elindeki delil ve kanıtlara göre hızlı bir şekilde karar alacağız, süremiz kısıtlı ve UEFA`ya karşı sorumlulukarimiz var.` Çok yaşa aydınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerli dediğiniz %20si olsun digiturkun geri kalanı maçlarını izler digiturk batmaz çıkmaz bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yalnız şaka maka Aziz Başkan ölücek böyle giderse duruşmayı ve küme düşürülüşümüzü göremeyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 souldarkorn said: Masquerade said: Mehmet Ali Aydinlar: `Dava süreci bitmeden bir karar vereceğiz. Savcılığın elindeki delil ve kanıtlara göre hızlı bir şekilde karar alacağız, süremiz kısıtlı ve UEFA`ya karşı sorumlulukarimiz var.` Çok yaşa aydınlarmecburlar zaten aydınlar'ın aldığı bir karar değil ki bu yönetmelik denen bişi var bu da demek oluyor ki küme düşücez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Fenerli dediğiniz %20si olsun digiturkun geri kalanı maçlarını izler digiturk batmaz çıkmaz bişi olmaz. kaldı ki taahhütten dolayı falan bile iptal ettirmeyecek bir sürü fenerbahçeli olacaktır. herkes tribüncü mantığı ile düşünmez. gerçi tribüncü adamın lig tv ile ne işi olur lan asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben hala küme düşürme cezası olmayacağına inanıyorum. Saf mıyım neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Digitürk bunca sene kazandıklarına saysın.Hiçbişey olmaz onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çok naif bi insansın o yüzden seviyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar