Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Iggy said:

import said:

Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır

yahu ne bu düşmanlık.
adamı sevmezsin falanda, işte bu bakış açısına itiraz ediyo herkes zaten.

Neden varsa parmağı bu işlerin içinde -kuzeni Emre abisi olmadan ne iş yapabilir merak ediyorum - soruşturmanın ona da dönmesini talep etmek kötü birşey mi ? Yoksa parmağı birşey olmasın zaten . Emre'nin karakteri dışarıdan gördüğümüz kadarıyla bu işlere müsait
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

import said:

Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır

yahu ne bu düşmanlık.
adamı sevmezsin falanda, işte bu bakış açısına itiraz ediyo herkes zaten.

Neden kimse Alex veya G.Gönül'e birşey sallamıyor saygı duyuyor.Bu adam ne muamele görüyorsa hepsini hakediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Neden varsa parmağı bu işlerin içinde -kuzeni Emre abisi olmadan ne iş yapabilir merak ediyorum - soruşturmanın ona da dönmesini talep etmek kötü birşey mi ? Yoksa parmağı birşey olmasın zaten . Emre'nin karakteri dışarıdan gördüğümüz kadarıyla bu işlere müsait

Parmağı yok ki uçan kuş bile alınırken Emre alınmamış, ayrıca ilk mesajda "parmağı varsa" demiyorsun hiç, "keşke ona da dönse bir şekilde de o da gitse" diyorsun. Kimseyi de dış görünüşü ya da belli sebeplerden uyuz olmanızla yargılayamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

DarKRideR said:

bu ülkede zamanında cem papila şike soruşturmalarından yırttıysa, diğer hakemlerin tamamı günahsız ilan edilebilir, hatta şike yapsalar bile bir yere kadar tolerans gösterilebilir.

Neden, hala 5 kırmızı kart meselesi mi?

Sadece bir sarısı tartışılabilir idi abi adamın o maçta, allahaşkına yeter, Demirören bile lafını etmiyor bak artık.

abi o maç değil sadece, adam o sezondan sonraki 2 sezonda da bildiğin ligi katletti.

Hani Cem Papila'nın yönettiği maçları toplasak, %80'i ya bilinçsiz berbat yönetimdir, ya da art niyetlidir.

Hani şurada futbolu adam gibi izlemeye başlayışım 98-99 sezonuna falan dayanır, çok fazla değil ama ben o kadar rezil bir adam görmedim.

edit: Ayrıca o maçı izlemiştim, hani izleyen herkeste farkındaki o maçı o seviyeye getiren adamda Cem Papila'dır. Bizim futbolcular artık delirmişti bir yerden sonra ki aldıkları kartlar normal şartlarda zaten ceza, kimse birşey demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse - ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim."
Sosyal ağlarda paylaş

Ben böyle Emenike para sayarken falan foto bekliyorum, bunlar da muhakkak kanıttır ama şöyle bariz olsun

Bu arada açıklama gelmiş bugün

Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse - ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim."
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...