souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 import said: Fistan said: dreagloth said: Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli.kimmiş onlar? Bak biri geldi bile hahaha LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 3 mü oldu edit: oha saniyede 5 mesaj bunla basa cıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 import said: Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır yahu ne bu düşmanlık. adamı sevmezsin falanda, işte bu bakış açısına itiraz ediyo herkes zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Piramit yapmayın, üstteki mesajı alıntılamayın, mutlu ve gözlerimizle barışık yaşayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Iggy said: import said: Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır yahu ne bu düşmanlık. adamı sevmezsin falanda, işte bu bakış açısına itiraz ediyo herkes zaten. Neden varsa parmağı bu işlerin içinde -kuzeni Emre abisi olmadan ne iş yapabilir merak ediyorum - soruşturmanın ona da dönmesini talep etmek kötü birşey mi ? Yoksa parmağı birşey olmasın zaten . Emre'nin karakteri dışarıdan gördüğümüz kadarıyla bu işlere müsait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Iggy said: import said: Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır yahu ne bu düşmanlık. adamı sevmezsin falanda, işte bu bakış açısına itiraz ediyo herkes zaten. Neden kimse Alex veya G.Gönül'e birşey sallamıyor saygı duyuyor.Bu adam ne muamele görüyorsa hepsini hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: Piramit yapmayın, üstteki mesajı alıntılamayın, mutlu ve gözlerimizle barışık yaşayalım. Abi topic çok hızlı gidiyor , alıntı yapmazsan , bir üste ithafen yazdığın mesaj , 4-5 altta kalmış oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 import said: Neden varsa parmağı bu işlerin içinde -kuzeni Emre abisi olmadan ne iş yapabilir merak ediyorum - soruşturmanın ona da dönmesini talep etmek kötü birşey mi ? Yoksa parmağı birşey olmasın zaten . Emre'nin karakteri dışarıdan gördüğümüz kadarıyla bu işlere müsait Parmağı yok ki uçan kuş bile alınırken Emre alınmamış, ayrıca ilk mesajda "parmağı varsa" demiyorsun hiç, "keşke ona da dönse bir şekilde de o da gitse" diyorsun. Kimseyi de dış görünüşü ya da belli sebeplerden uyuz olmanızla yargılayamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: DarKRideR said: bu ülkede zamanında cem papila şike soruşturmalarından yırttıysa, diğer hakemlerin tamamı günahsız ilan edilebilir, hatta şike yapsalar bile bir yere kadar tolerans gösterilebilir. Neden, hala 5 kırmızı kart meselesi mi? Sadece bir sarısı tartışılabilir idi abi adamın o maçta, allahaşkına yeter, Demirören bile lafını etmiyor bak artık. abi o maç değil sadece, adam o sezondan sonraki 2 sezonda da bildiğin ligi katletti. Hani Cem Papila'nın yönettiği maçları toplasak, %80'i ya bilinçsiz berbat yönetimdir, ya da art niyetlidir. Hani şurada futbolu adam gibi izlemeye başlayışım 98-99 sezonuna falan dayanır, çok fazla değil ama ben o kadar rezil bir adam görmedim. edit: Ayrıca o maçı izlemiştim, hani izleyen herkeste farkındaki o maçı o seviyeye getiren adamda Cem Papila'dır. Bizim futbolcular artık delirmişti bir yerden sonra ki aldıkları kartlar normal şartlarda zaten ceza, kimse birşey demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben emre belözoğlundan sadece şike çakallık değil, çok şey bekliyorum. Evde kedi bile kesiyordur lavuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Öğle arası oldu topic çıldırdı, 4. kez Ünal Başkan'ın açıklamasını koyuyormuşum az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kızını tatile de yollasfugasıf yapsaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 loop said: Ben emre belözoğlundan sadece şike çakallık değil, çok şey bekliyorum. Evde kedi bile kesiyordur lavuk! Yok yapmaz çocuğu üstüne yemin eden adamdır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 edik: Öyle değilmiş lan o köpekmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse - ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 evet yok mu arttiran :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Galatasaraylı olmadığıma üzüldüm şimdi, Ünal Aysan konuşması yayınlayamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yalnız milliyette fotoğraflar yayınlanmış, nasıl ele geçirebiliyorlar aklım almıyor.. buyrun burdan yakın.. bir galatasaraylı olarak gerçekten üzülüyorum, eğer olaylar gerçek değilse ki umarım değildir umarım politik bir ders olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sayfa değişmiş beyler, yeni sayfaya da bi koyun aysalın konuşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben böyle Emenike para sayarken falan foto bekliyorum, bunlar da muhakkak kanıttır ama şöyle bariz olsun Bu arada açıklama gelmiş bugün Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse - ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi bu adamlar salak mı o kadar açık yerde görüşüyorlar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: sayfa değişmiş beyler, yeni sayfaya da bi koyun aysalın konuşmayı Ahuha , sticky yapsanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar