Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

tv leri kaynak kullanıp bişeyler hakkında körü körüne yorum yapıyorsunuz.ama uydurma bişey olsun es geciyorsunuz.
Daha dün "aziz yıldırıma şok soru" diye bir haber çıktı.neymiş eski yöneticileri dinletiyormuymuş.
2 saat sonra içeriden bir avukat çıkıp " henüz aziz yıldırıma soru sorulmadı " dedi.sıra gelmemiş ayrı odasında dinleniyormuş.
Ee sonra sen o tv yi ya da gazeteyi okur musun bu uydurma haberden sonra?

Millet 2-3 birşey "sallarken" en azından güvenilir birkaç medya kaynağını referans alabiliyor. Doğru ya da yanlış, ufak bir dayanağı var (Bence bariz orası ayrı)

Sen klübünü savunurken neye dayanarak konuşuyorsun? Görüntüleri bile dublör diye yalanlayacak konuma geldiniz 2 günde kahrınızdan, valla gidin bir hava alın olacağı neyse olur, engellenemez. Ben empati yapıyorum da dedikodu bile olsa böyle birşey klübümün başına gelse sadece oturur beklerim kara kara
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de nasıl bir tezatlık var bundan bir kaç ay önce millet ağlıyordu Fener deplasmana gitmeden önce devlet gidip maçları ayarlıyor diye hahahahaha insanlar Akepe Adeletine nasıl güveniyor böyle aklım almıyor bu ülkenin askerleri kendilerine ait olmayan imzasız ifade, tutanaklarla tutuklandılar neyse her şey açığa çıkmadan fazla ses çıkarmaya gerek yok bir çok Fenerli bu olayın sonucunu sessiz bir şekilde bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Kanıtlara karşı gelemezsin fistan , ak koyun kara koyun belli olacak. Boşuna pozisyon tartışıp nefes tüketme demek istediğim bu . E fenerin sonu buydu ztn , su testisi su yolunda kırılır.

Aziz hapise , fener kümeye gider umarım. (Fener gitmese de olur , zaten şikeden eli ayağı çekilmiş olursa bundan sonra TS kadar sık şampiyonluk görürler)

Ya sen ne saçmalıyorsun arkadaşım. Hani kanıt? Fener işte son dakika gol attı yendi falan bunlar mı kanıt anasını satıyım bunlar bu ligde her sezon oluyor şimdi mi kanıt oldu pozizsyonlar falan?

Bildiğin bir kanıt mı var birader?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

import, yarın baban, bizzat senin baban, şike soruşturmasıyla ilgili içeri alınsa peşinin gelme olasılığı nedir ?

hayır bayesian hesaplar yaptım da %99.66 diye hesaplamıştım ben emin olamadım.

Üzülerek söylemek gerekli ki , Tr'de ve hatta heryerde , benim babamla , senin baban ve Aziz Yıldırım (veya über zengin , süper popüler herhangi bir kişi/şirket) arasında çok büyük fark var.
Not : Hatta bugün benim işyerimle ilgil ihbar gelmiş , geldiler inceledir , karakola gittim halloldu bitti. Şahış ben olduğum için çat kapı geldiler , yine mevzu ünlü bir X kişisi olsalar aylarca teknik takip ve kanıt toplayaıp öyle geliceklerdi

Bu iki farkı anlayamıyorsanız , henüz bazı şeyler kafada oturmamış demektir.
Ki 3-4 post önce açıklamıştım en çakma CSI tarzı bir dizide bile işler böyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fistan said:

tv leri kaynak kullanıp bişeyler hakkında körü körüne yorum yapıyorsunuz.ama uydurma bişey olsun es geciyorsunuz.
Daha dün "aziz yıldırıma şok soru" diye bir haber çıktı.neymiş eski yöneticileri dinletiyormuymuş.
2 saat sonra içeriden bir avukat çıkıp " henüz aziz yıldırıma soru sorulmadı " dedi.sıra gelmemiş ayrı odasında dinleniyormuş.
Ee sonra sen o tv yi ya da gazeteyi okur musun bu uydurma haberden sonra?

Millet 2-3 birşey "sallarken" en azından güvenilir birkaç medya kaynağını referans alabiliyor. Doğru ya da yanlış, ufak bir dayanağı var (Bence bariz orası ayrı)

Sen klübünü savunurken neye dayanarak konuşuyorsun? Görüntüleri bile dublör diye yalanlayacak konuma geldiniz 2 günde kahrınızdan, valla gidin bir hava alın olacağı neyse olur, engellenemez. Ben empati yapıyorum da dedikodu bile olsa böyle birşey klübümün başına gelse sadece oturur beklerim kara kara

Bu mesaj doğruluk payı içeriyor.Yalan dolandır diye dayanaksız konuşmakta aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

durun bakalım kanıtları görmedik daha, kanıtlara karşı gelemezsin falan demeye erken, hele bir görelim ellerinde ne var.

Ben medya güvenilir demiyorum, 5-10 gram da olsa birşeyler sunuldu. Fakat Fenerbahçe'nin masumiyetinin kanıtı romantik taraftarların düşünce yapısı sadece.

Yoksa medya ne diyorsa odur değil, abartma had safhada
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

import said:

Kanıtlara karşı gelemezsin fistan , ak koyun kara koyun belli olacak. Boşuna pozisyon tartışıp nefes tüketme demek istediğim bu . E fenerin sonu buydu ztn , su testisi su yolunda kırılır.

Aziz hapise , fener kümeye gider umarım. (Fener gitmese de olur , zaten şikeden eli ayağı çekilmiş olursa bundan sonra TS kadar sık şampiyonluk görürler)

Ya sen ne saçmalıyorsun arkadaşım. Hani kanıt? Fener işte son dakika gol attı yendi falan bunlar mı kanıt anasını satıyım bunlar bu ligde her sezon oluyor şimdi mi kanıt oldu pozizsyonlar falan?

Çıkacak olan kanıtlardan bahsediyorum , hepimiz görücez ki iş yargı sürecine gelince , toplanan kanıtlar ortaya çıkacak.

Anladın mı birader ?

Hepinizin anlamakta zorlandı , fos bir olay değil bu , altı doldurulmuş ki bu noktaya gelmiş ve çok büyük ihtimal hedeflenen noktaya varıcak bu atışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden "hiçbirşey demeyin , suçlu değiliz " tarzı açıklamalar beklerken , sizin de "suçlu olabilir , yargı başlasın olayları görelim" tarzı bir konumda olmanız lazım.
Ama siz " O POZOSYON ÇOK NORMOL , BEN ÇOĞ İİY TOP BİLİYOM" diye bağırıp , Aziz başkan öyle işler yapmaz , fb büyük camidir tarzı içi kofti laflarla savunma yapıyorsunuz. Kızılan nokta bu
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Buddha said:

import said:

Çıkacak olan kanıtlardan bahsediyorum , hepimiz görücez ki iş yargı sürecine gelince , toplanan kanıtlar ortaya çıkacak.

Anladın mı birader ?

Nedir o çıkacak olan kanıtlar. Bak yoktur demiyorum olabilir varsada gereği yapılır. Ama medya bile bilgi alabilmek için yırtınırken ve hiç bir bilgi ortada yokken sen demek bişeyler biliyorsun. Emniyetten falansan bişey biliyorsan söyle bizde bilelim diyorum. Mediumluk yapcaksan sonra ki cevaplarında ileriye yönelik kendinden emin sallamalar olacaksa gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Elde çok sağlam deliler olmasa bu kadar kapsamlı bir iş olmazdı.Buradan aklananlar çok güçlü bir şekilde dönerler eski görevlerine ama ceza alacak onların sosyal ve ticari hayatları biticek.

Eğer Aziz başkanın parmağı varsa bu işte Fenerbahçe küme düşsün onu da artık ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

import said:

Buddha said:

import said:

Anladın mı birader ?

Nedir o çıkacak olan kanıtlar. Bak yoktur demiyorum olabilir varsada gereği yapılır. Ama medya bile bilgi alabilmek için yırtınırken ve hiç bir bilgi ortada yokken sen demek bişeyler biliyorsun. Emniyetten falansan bişey biliyorsan söyle bizde bilelim diyorum. Mediumluk yapcaksan sonra ki cevaplarında ileriye yönelik kendinden emin sallamalar olacaksa gerek yok.

Neyini bold yapıyorsun , anlamadın tekrar tekrar mı okuyorsun ?

Yargılama süreci başlayınca , tezgaha dokulecek , şu an toplanmış olan şeylerden bahsettiğimi zaten açıkladım.

Nereden biliyorsun kardeşim ? diyenlere de , şuradan yüksek ihtimal olduğunu 3 kere açıkladım ;"TR nin en saygın iş adamlarından biri ve fb yöneticisi bir insan bu şekilde göz altına kanıtsız alınmaz"

Varsa bu konularla alakalı tanıdıklarınız sorun , emniyet şube müdürleri vs. Bu tarrz adamlar sağlam kanıtsız alınır mı diye?
Sosyal ağlarda paylaş

abi fenerliler çok komik ya. Kanıt var mı diye soruyorlar.

Aziz Yıldırım sen ben değil. Güçlü bir adam lobisi olan biri. Nüfuzlu bir iş adamı. 3 tane telefon kaydına o adamı içeri alsalar emniyette yer yerinden oynar. Demek ki ellerinde sağlam kanıt var ki alındı adam. Kalkıp burda millete kanıt sormakta ayrı bir saçma. Medya bile kanıtlara ulaşamazken burdakiler nerden bilsin ne kanıt olduğunu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...