Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Çoğu postu okumaya çalıştım genel olarak edindiğim izlenim bu forumun yaş ortalamasının baya düşük olduğudur. Yada kültürsüz olmasından kaynaklanıyor olabilir.. Kardeşim hukuk devletinde yaşıyoruz muz cumhuriyetinde değil. Polis bir suç teşkil ediliyorsa onun hakkında soruşturma yapar gerekli delil, bilgi, belge ve ifadeleri toparlar savcının önüne sunar savcı da iddianame hazırlamaya gerek duyarsa hazırlar ortada bir suç görmezse hazırlamaz. Memleket öyle bir hâl almış ki bu ergenekon davaları yüzünden herkes kendini avukat gibi konuşmaya özendiriyor. Bir avukat bile sizin bu yazdıklarınız kadar ucu açık konuşmuyor az öğrenin öyle gelin Allah aşkına ya.. Hiç mi ananız babanız kitap okutmadı size hiç mi araştırma isteği yok içinizde bilmiyorum ki. Benim isteğim futbol içerisinde örümcek gibi ağ kurmuş çetelerin bir an önce ortadan kaldırılarak şeffaf, cep doldurmayan, göz yormayan ve zevk veren bir lig düzenine geçilmesidir. Adı geçen 40 civarı kişinin henüz haklarında bir iddia vardır. Bu iddialar gerçeği delillerle yansıtmadıkça haklarında yorum yapmak yani kısacası bok yemek kimseye düşmez. Bırakın herkes işini yapsın. Dikkatimi çekti çoğu fenerbahçe taraftarı aziz yıldırımın tutuklanmasına sevinenler hepiniz bilmem ne çocuğusunuz demeye başlamış. İki gün sonra bu kişi hakkında suç sabit olursa o zaman ne söyleyecek bu arkadaşlar bilmiyorum. Ülke medyası spor olsun, normal olsun hiç farketmez hangi gazete olursa olsun hepsi de boş. Kimi ergenekona vurur kimi aziz yıldırıma aynı şey. Suç sabit olmadıkça öküz öküz manşet atıyorlar gerizekalılar her neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

boşu boşuna izlemişiz ligi adamlar şike yapmış yeeaa :(

Aziz gibi adamdan beklenir açıkcası ama sadece fener değil her takımda vardır bunlar. Türk milletinin dna'sında var zaten işleri kolaylaştırmak. Hukuk bu kadar yumuşakken illa dönüyordur bir şeyler. Dönmüyordur aga temiz futbol var diyen yalan söyler.
Ha! Ayrıca hiççç bir şey olmayacak. Aziz salınacak. Fener biraz ceza gelir. Aziz çıkar bi basın açıklaması yapar federasyona, hükümete polise saydırır. Ümit Karan gibi adamları atarlar içeri biter gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

BulletRide said:

Zaten delil yoksa Aziz rage yapar.

rage de yapar rape de yapar ya içeri girecek ya da ortalık fena karısacak bu saatten sonra.

rage yapınca ne olacak bi soylesene? su saatten sonra aziz hicbisey yapamaz. muhtemelen bir sonraki secimde aday falan da olmayacak. eger bu olaydan yakayı kurtarabilirse tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

yalnız bişi diyim, sabahın 7 sinde aziz yıldırım alındığına göre deliller çok güçlü diyenlerin, zamanında ilhan selçuk'un sabah 7'de alınmasıyla alakalı hiç bir şey dememesi lazım.

hukuka bu kadar çok inandığınızı hiç bilmiyordum.
ben de bi kaç kez şunu dedim.

bu arada, soruşturmadan birşey çıkmazsa; fenerbahçe sportif a.ş. dava açıp hisse değerinden düşen kayıpları isterse, onları vergilerimizle biz ödeyeceğiz.

tehlikenin farkında mısınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

yakın zamanda şike deyince akla Fenerbahçe geliyordu diyorsunuz ya hah söyliyim;

-şike yaptığı gerekçesiyle ligden düşürülen galatasaray basketbol takımı
-beraberliğe yatıp alt sıra ekiplerinin kaderiyle oynayan, ardından bursasporun düşmesine neden olan beşiktaş
-yalan bir kadroyla maça çıkıp, bursaya yatışla şampiyonluğun önünü açan beşiktaş
-hemen her maçı "1" farkla ya da son dakika golleriyle kazanıp şampiyonluk mücadelesi veren bursaspor ve trabzonspor
-denizlispor taraftarının inanarak yarım saat süreyle maçı sabote etmesi ve tekrar ettirilmeyen maç

diye sürüp giden bir sürü somut örnek.

4-3 son dakikalara girerken ölümüne gol arayan bir sivasspor, bize karşı aslan kesilip ardından 2 maç sonraki fikstür icabı trabzon karşısında kuzu kesilen takımlar.

şike yapılmışsa cezalandırılır ama özellikle Fenerbahçe adını lekelemek hele hele anmak bile sizin için hoş değil. dünyanın sayılı kulüplerinden biri hakkında, ülkenin en büyük camiasına böyle geniş konuşamazsınız.

Üzülme yahu bu kadar, ufak bir fenerbahce dunyası kurmuşsunuz kendi dogrularınız var vs...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ahmedinejad said:

yalnız bişi diyim, sabahın 7 sinde aziz yıldırım alındığına göre deliller çok güçlü diyenlerin, zamanında ilhan selçuk'un sabah 7'de alınmasıyla alakalı hiç bir şey dememesi lazım.

bu arada, soruşturmadan birşey çıkmazsa; fenerbahçe sportif a.ş. dava açıp hisse değerinden düşen kayıpları isterse, onları vergilerimizle biz ödeyeceğiz.

aziz yıldırım güçlü adam, arkası sağlam adam, onu sabahın 7sinde aldırmak herkesi aldırmaya benzemez anlamında şeyettim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ahmedinejad said:

hiç bir şey olmaz. Fenerbahçe'nin öyle bir hakkı yok. Adamların ellerinde somut delil var. Suçlu bulunur bulunmaz o ayrı mesele. Suçlu bulunmamasa bile böyle bir dava açma şansı yok zaten yakında fenerbahçe a.ş imkb de gözaltı piyasasına alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:
hiç bir şey olmaz. Fenerbahçe'nin öyle bir hakkı yok. Adamların ellerinde somut delil var. Suçlu bulunur bulunmaz o ayrı mesele. Suçlu bulunmamasa bile böyle bir dava açma şansı yok zaten yakında fenerbahçe a.ş imkb de gözaltı piyasasına alınır.
piyasaya açık olan şirketler üzerinde işlem yaparken önce spk'ya, o firmanın kağıtları üzerinde işlem yapma yasağı getirilir.

fenerbahçe spor kulübü üzerinde işlem yaparken fenerbahçe sportif a.ş. ile olan bağı çözememek de anca bu devletin savcısının zeka seviyesinde bi adama yakışacak iştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...