Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

sinan engin ile ergun gursoy'u suclayan fenerli degil, aziz yildirim'i aklamak icin boyle birsey demiyor yani merak etme saykoleo.

bi onceki sayfada da bol unlemli ama oyleymis oyle yaziyo !!!! seklinde yalan oldugu bilinen birseyi savunuyordu.

Abi, o zaman benim hatam özür dilerim de; o kadar garip savunmalar vardı ki şu topicte yani. O savunmalara gelsin o zaman.
Keşke şike yapan kim varsa alsalar içeri. Yanlış anlaşılma olmasın Aziz Yıldırım yaptı demiyorum, ama yaptıysa onu da alsınlar içeri. FB'si, GS'si, BJK'si yok bunun yahu.
Neyse yine söylüyorum ama, Aziz Yıldırım'ı suçlu ilan etmek de saçma, tertemiz insan da demek saçma şu durumda. Biraz durulun yahu, hem daha ortada belge yok, birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BabacumMostors said:

e tamam da İBB adını aldığı kurumdan mali destek alıyor

diğer takımlar mali desteklerini taraftarıdnan alır

yani taraftar yoksa takım da yoktur

Denizlispor uefada yardırırken kaç taraftarı vardı? İstanbulsporda hadi cem uzan vardı da, Şimdi Bursasporluların coştuğuna her yerde Bursa forması gördüğünze bakmayın, şampiyon olmadan önce, ertuğrul gelmeden önce kaç kişiydiler takımla ilgilenen? Ya da tersi bir örnekle zamanında CL UEFA görmüş şampiyonluğa oynayan ve bugün hala taraftarlarıyla coşan Leeds yıllardır premier lige çıkamadı?

Taraftar önemli ama takımı komple taraftara indirgemek büyük hata.

bursa her zaman dolu tribünlere oynadı. sampiyonlukla tabi ki artmistir ama diger anadolu kuluplerinden farki var bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

fenerbahçe malesef şike yapmıştır savunulacak bir durumları yok herşey ortada fenerbahçeli arkadaşlar sitem etmesin boşuna . adamların ellerinde deliler var . benim üzüldüğüm soruşturma sadece fenerbahceyle sabit kalcak olması.galatasaray trabzonspor bursaspor gibi takımlarda araştırlıp küme düşürülmeli .

beşiktaşın yok tabi.
çok aynşıtayn gördüm seni.
Sosyal ağlarda paylaş

insanların bu olaya niye bu kadar kişisel yaklaştığını anlamıyorum.

Bu hadise çözülsün devamında diğerlerinede bakılsın ki türk futbolu kurtulsun.

Galatasaray- Ankaragücü maçınada bakılsın, Beşiktaş- rize maçınada bakılsın, 5 kırmızı karta da bakılsın ki kimsenin kafasında soru kalmasın, temizlenmesi gereken adamlar temizlensin bundan sonra kafamız rahat maç seyredelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

maraton said:

EMENİKE: PARA + TRANSFER
GEÇEN sezon Karabükspor'u sırtlayan Emmanuel Emenike, 'sakatım' diyerek Fenerbahçe'ye karşı oynamamıştı. Olay çok konuşuldu, Emenike sezon sonu 9 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olunca tepkiler arttı.

1. Emenike 7 milyona alınmadı mı?
2. FB'ye karşı oynamadı değil, sezonu kapattı.
3. Transfer parasının içinde şike bedeli ne demek, faturalı vergili şike mi yapmışız? Sonra o para Emenike'ye nasıl varmış?

Karabük Başkanı dün Telegolde idi.
1. Emenikeyi biz 9`a sattik. 500k lık 18 senet kasada duruyor. 7+2 degil, oyle dendi mi bilmiyorum.
2. Fenere karsi oynamayinca diger kuluplere karsi oynatip zan altina girmek istemedik, zaten kendisi Fb maci gecesi Karabuku terketti.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

PZero said:

fenerbahçe malesef şike yapmıştır savunulacak bir durumları yok herşey ortada fenerbahçeli arkadaşlar sitem etmesin boşuna . adamların ellerinde deliler var . benim üzüldüğüm soruşturma sadece fenerbahceyle sabit kalcak olması.galatasaray trabzonspor bursaspor gibi takımlarda araştırlıp küme düşürülmeli .

sen nerden biliyosun olm herşeyi :D
fenerbahçe şike yapmıştır dedi direk
yani ben şimdi gidip zamanında bjk gs maçında sergen kaleci ile karşı karşıyayken orta sahaya geri pas atmıştı onuda inceleyin desem
bjkde küme düşücek
çünkü şike yaptı orda savunulcak bişey yok

doğru bi görüşmü benim ki?

sergen yalçın şike yaptıysa kulüp ceza almaz kişinin kendisi alır diye biliyorum . ama aziz yıldırım direk kulüp başkanı olduğu için onun alcağı bir ceza tüm fenerbahçeyi etkiler. ben sergenin şike yapcağını sanmıyorum öyle bişey osla coktan ortaya cıkardı .

Vendy said:

PZero said:

beşiktaşın yok tabi.
çok aynşıtayn gördüm seni.

hani fenerbahçeliler diyor ya şike yapsak 2 kere şampiyonluğ kaçırmazdık türkiye kupasını alırdık . ee bizde sike yapsaydık 4 yıldızımız olurdu .
Sosyal ağlarda paylaş

şikesiz kulüp zaten yoktur geçmişe inersek, ama son döneme baktığımızda soruşturmalardan önce bile şike diyince ilk akla gelen takım fenerbahçeydi. Hani ligde kim şike yapmıştır diye sorsalar bi takım say deseler feneri söylerdi çoğunluk. tutumunu düşmanlığı ya da azizin açıklamalarını ve potlarını bir kenara bıraktım, mantıken de zaten yapılıyosa fener yapıyodur sonucuna ulaşılabilir. gs 10 senedir parasız, beleş transferlerle iş götürmeye çalışıyo, değil şike futbolcu parası ödeyecek hali yok borçlar dağ gibi. bjk'nın da zaten hele hele o başkanla kalitesi kifayeti yetmez şikeye, yüzüne gözüne bulaştırır hemen anlaşılır. Fenerdeyse para desen var, sinsi kurnaz başkan desen var, üstüne de birkaç tane "değişik maç" ve dedikodu yayılınca ve azizin şaibeli konuşmaları (denizliye bu takımı değil ben şamp. yaptım demesi, masa başında kazandık açıklaması vb) tam ideal ortam oluşuyor. Bu yüzden eğer şikeye karşı bir savaş başladıysa fenerden başlaması doğal. İlla fener yaptığı için değil, ilk akla gelen şüpheli fener olduğu için.

Ha, ama dediğim gibi, şikesiz kulüp yo bu ülkede genel olarak bakarsak. üç büyükleri de dahil buna, anadolu takımları da, yarım büyükleri de alt ligleri de.
Sosyal ağlarda paylaş

rapor var demek ki emenike saglam diyordu herkes. ben diyordum ki, rapor onemli degil futbolcunun hissettigi onemli.

http://spor.milliyet.com.tr/emenike-nin-sakat-olduguna-dair-doktor-raporu-var/spor/spordetay/04.07.2011/1410155/default.htm emenike'nin sakat olduguna dair rapor varmis karabuk'un elinde. olay buyuyunce, yargiya yansiyinca tirsmislar cikariyorlar.

peki simdi nolacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

yakın zamanda şike deyince akla Fenerbahçe geliyordu diyorsunuz ya hah söyliyim;

-şike yaptığı gerekçesiyle ligden düşürülen galatasaray basketbol takımı
-beraberliğe yatıp alt sıra ekiplerinin kaderiyle oynayan, ardından bursasporun düşmesine neden olan beşiktaş
-yalan bir kadroyla maça çıkıp, bursaya yatışla şampiyonluğun önünü açan beşiktaş
-hemen her maçı "1" farkla ya da son dakika golleriyle kazanıp şampiyonluk mücadelesi veren bursaspor ve trabzonspor
-denizlispor taraftarının inanarak yarım saat süreyle maçı sabote etmesi ve tekrar ettirilmeyen maç

diye sürüp giden bir sürü somut örnek.

4-3 son dakikalara girerken ölümüne gol arayan bir sivasspor, bize karşı aslan kesilip ardından 2 maç sonraki fikstür icabı trabzon karşısında kuzu kesilen takımlar.

şike yapılmışsa cezalandırılır ama özellikle Fenerbahçe adını lekelemek hele hele anmak bile sizin için hoş değil. dünyanın sayılı kulüplerinden biri hakkında, ülkenin en büyük camiasına böyle geniş konuşamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce de yazmıştım gerçekten merak ediyorum fener bu olaylardan aklanırsa bir şey çıkmazsa, fenerin uğradığı bu maddi manevi zararın hesabını kim verecek , beşiktaşın başına gelse bu ve sonunda suç teskil edicek bir şey cıkmasa açıkcası çıldırırdım , hisseler düşmüş takım değer kaybetmiş hepsini geç avrupa basını yazıyor bunu , avrupada şikeci takım damgası yiyorsun yapacağın transferleri bile etkiler bu olay.. yargı süresi ve gözaltı süreleri uzadıkça daha kötüye gidecek herşey bari bir an önce çıksa ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

yakın zamanda şike deyince akla Fenerbahçe geliyordu diyorsunuz ya hah söyliyim;

-şike yaptığı gerekçesiyle ligden düşürülen galatasaray basketbol takımı
-beraberliğe yatıp alt sıra ekiplerinin kaderiyle oynayan, ardından bursasporun düşmesine neden olan beşiktaş
-yalan bir kadroyla maça çıkıp, bursaya yatışla şampiyonluğun önünü açan beşiktaş
-hemen her maçı "1" farkla ya da son dakika golleriyle kazanıp şampiyonluk mücadelesi veren bursaspor ve trabzonspor
-denizlispor taraftarının inanarak yarım saat süreyle maçı sabote etmesi ve tekrar ettirilmeyen maç

diye sürüp giden bir sürü somut örnek.

4-3 son dakikalara girerken ölümüne gol arayan bir sivasspor, bize karşı aslan kesilip ardından 2 maç sonraki fikstür icabı trabzon karşısında kuzu kesilen takımlar.

şike yapılmışsa cezalandırılır ama özellikle Fenerbahçe adını lekelemek hele hele anmak bile sizin için hoş değil. dünyanın sayılı kulüplerinden biri hakkında, ülkenin en büyük camiasına böyle geniş konuşamazsınız.

Ağlama boşver değmez bu hayat için
Sosyal ağlarda paylaş

bursaspor'u biz düşürdük evet.
hatta bursa şampiyon olsun kardeş takımımız zaten yedek takımla gidip sakatlarımızı oynatmadık daha beter olsunlar diye. üstüne hiç bir amacımız olmayan ligde, son maçlarda asılmadık :(

özür dileriz. ama şampiyonluk sadece sahada kazanılmaz diyen bir başkan varken bizim bu yaptıklarımız ne ki di mi?

senin gibi adamlar yüzünden şu olaylarda neden trabzon yok diye feneri savunduğuma pişman oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"-beraberliğe yatıp alt sıra ekiplerinin kaderiyle oynayan, ardından bursasporun düşmesine neden olan beşiktaş
-yalan bir kadroyla maça çıkıp, bursaya yatışla şampiyonluğun önünü açan beşiktaş "

bunu söyleyen birilerini gördüğüm zaman , ne içiyorlarsa bende aynısından içmek istiyorum diyesim geliyor... uuu uçuyorlar başka boyutlarda. yani beşiktaşdan örnek vermek istiyorsan ne biliyim sergen in posizyonunu söyle bari de he diyelim sergene küfür edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...