Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 haberi ben yapmadım sadece buraya koydum :) 7 değil 9, 7+2 diye açıklanmıştı ama 9 olduğu ortaya çıktı dün. hatta konuşuldu fener ceza alır mı yanlış bildirimden diye, sonra kap'a bağlılığı yok sorun olmaz dendi. Bi de sezonu kapatmadı emenike, "iyileştim ama oynamicam" diyerek mızıkçılık etti. Yoksa fb maçında oynayabileceğine dair 2 tane sağlamdır raporu var, hadi o maçta oynamadı sonrakilerde oynardı her halukarda yani :) Bi de fener maçınadn sonra istanbula falan kaçtı. Ekstradan para verip bi de takıma transfer etmişler işte iddia o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ne şike yapmışız arkadaş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Baggio said: maraton said: EMENİKE: PARA + TRANSFER GEÇEN sezon Karabükspor'u sırtlayan Emmanuel Emenike, 'sakatım' diyerek Fenerbahçe'ye karşı oynamamıştı. Olay çok konuşuldu, Emenike sezon sonu 9 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olunca tepkiler arttı. 1. Emenike 7 milyona alınmadı mı? 2. FB'ye karşı oynamadı değil, sezonu kapattı. 3. Transfer parasının içinde şike bedeli ne demek, faturalı vergili şike mi yapmışız? Sonra o para Emenike'ye nasıl varmış? Yani bütün iddialar, görüntü ve ses kaydı olduğu iddia edilen şeyler dışında, alıştığımız şeylermiş açıkçası. Teknik takip işleri gerçek mi, onu görücez artık. emenikenin 5 milyon a serbest kalır maddesi varmış ona rağmen 7 milyon ödenmiş, bu dikkat çekiyor 5 milyona serbest kalacak adama hangi mantıkla 7 ödeniyor! tabi bütün bunlar hala söylenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tinu said: Baggio said: maraton said: EMENİKE: PARA + TRANSFER GEÇEN sezon Karabükspor'u sırtlayan Emmanuel Emenike, 'sakatım' diyerek Fenerbahçe'ye karşı oynamamıştı. Olay çok konuşuldu, Emenike sezon sonu 9 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olunca tepkiler arttı. 1. Emenike 7 milyona alınmadı mı? 2. FB'ye karşı oynamadı değil, sezonu kapattı. 3. Transfer parasının içinde şike bedeli ne demek, faturalı vergili şike mi yapmışız? Sonra o para Emenike'ye nasıl varmış? Yani bütün iddialar, görüntü ve ses kaydı olduğu iddia edilen şeyler dışında, alıştığımız şeylermiş açıkçası. Teknik takip işleri gerçek mi, onu görücez artık. emenikenin 5 milyon a serbest kalır maddesi varmış ona rağmen 7 milyon ödenmiş, bu dikkat çekiyor 5 milyona serbest kalacak adama hangi mantıkla 7 ödeniyor! tabi bütün bunlar hala söylenti.Dün açıkladı onu karabük başkanı. Emenike 2. ligde Karabüksporla anlaşma yaparken menejeriyle böyle bir madde ekletmek istemişler. Karabük başkanı reddetmiş hatta eğer onu ogün kabul etseydim şu an karabükspor zararda olucaktı gibi kendi yönetimsel başarım gibi gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tinu said: emenikenin 5 milyon a serbest kalır maddesi varmış http://www.youtube.com/watch?v=cgJlMM6zdP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 emenike 9 a alınmış. akşam karabük başkanı dedi. 18 taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 konyasporu yenmek icin kasimpasa bile para vermez yahu, ahahahhahahaehauehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 işte diyorum ya gazetelerde çıkan yazılar bunlar, bence çok fazla bu olaylar kesın böyledir dememek gerekiyor, ortada ciddi bir şeyler var orası kesinde zaman gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 düşün ne kadar kötü bir takımsınız fizban giden 2 şampiyonlugun korkusuna bi daha olmasın diye garantiye almışınız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yılmaz vural ve ibrahim akın ifade vermek üzere çağrılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Vural kayıp diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 25. haftada yahu; giden sampiyonluk degil gelen bi sampiyonluk dahi yoktu ortada. iyice uctu bu maraton falan da. olay iyice ergenekon davasina cevrilecek; yakinda heysel faciasini fenerbahce yapmis olacka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "İddialara göre operasyonlar yaygınlaşarak devam edecek. Operasyonlarda 'ikinci dalga' mutlaka gelecek ve yine ünlü isimleri kapsayacak. Soruşturamada üç kulübün mercek altında olduğu bilgileri geliyor. Operasyonun sadece Fenerbahçe ile sınırlı kalmayacağı belirtiliyor. Bu arada geçtiğimiz sezon ligin kırılma maçlarından biri olarak gösterilen bir derbi de soruşturuluyor. Derbide soruşturulan ise Türkiye'nin önde gelen hakemlerinden biri... Ünlü hakemin maçın sonucunu etkilediği iddiaları yeralıyor." hangi derbi maçı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Beşiktaş Fenerbahçe maçı dediler, sabah cnntürk Cüneyt Çakır o maçın hakemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bizim Ferrariyide bi içeri alıp temiz dövseler hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tinu said: "İddialara göre operasyonlar yaygınlaşarak devam edecek. Operasyonlarda 'ikinci dalga' mutlaka gelecek ve yine ünlü isimleri kapsayacak. Soruşturamada üç kulübün mercek altında olduğu bilgileri geliyor. Operasyonun sadece Fenerbahçe ile sınırlı kalmayacağı belirtiliyor. Bu arada geçtiğimiz sezon ligin kırılma maçlarından biri olarak gösterilen bir derbi de soruşturuluyor. Derbide soruşturulan ise Türkiye'nin önde gelen hakemlerinden biri... Ünlü hakemin maçın sonucunu etkilediği iddiaları yeralıyor." hangi derbi maçı acaba? BJK'dir de o maçın hakem değil Ferrari tarafından satıldığı BJK taraftarının bile kabul ettiği bir şey zaten. Kendilerine komplo falan kurulduğunu düşünmedikleri nadir olaylardan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 GS-FB Fırat Aydınus Olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Hakem ne yapsın abi o pozisyonda yani adam resmen güreşiyor gibi. Ha öncesi pozisyonlar tartışılır belki de Ferrarinin o pozisyonu tartışacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Burada birçok fenerli arkadaş fenerbahçe klübünün değil bildiğin aziz yıldırımın fanboyluğu yapıyor. cidden komedi başka birşey değil bu enteresan durum öylesine bir boyut almış ki azizi eleştirenlere 6-0 videoları falan linkleyen tipler var. Ben açıkçası Fenerin küme düşmesini falan istemiyorum bir GS taraftarı olarak. kendimi bildim bileli bir ezeli rekabet var ve cidden en keyif aldığım sezonlar şampiyonluk yarışında GS ile FB çekişmesi olduğu sezonlardı. Yahu Gsnin adını böyle bir olaya karıştırıcak bir adam olsa en çok ben en ağır cezayı almasını isterdim olaya karışan kişilerin. Fenerlilerde ise bu durum tam tersi. Cidden hayretler içinde okuyorum bazılarınızın yazdıklarını. Yaptığı iyi işleri, fenerin ekonomisini getirdiği noktaya kimsenin diyecek tek lafı yok ama fenerin adını böylesine lekeliyecek işler içine girdiyse gerçekten neyini savunuyorsunuz anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 EricCantona said: GS-FB Fırat Aydınus O da teknik direktörünüzce satıldıydı sanırım, yine ortak kanı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 MacLeod said: Yahu Gsnin adını böyle bir olaya karıştırıcak bir adam olsa en çok ben en ağır cezayı almasını isterdim olaya karışan kişilerin. Fenerlilerde ise bu durum tam tersi. Cidden hayretler içinde okuyorum bazılarınızın yazdıklarını. Yaptığı iyi işleri, fenerin ekonomisini getirdiği noktaya kimsenin diyecek tek lafı yok ama fenerin adını böylesine lekeliyecek işler içine girdiyse gerçekten neyini savunuyorsunuz anlayamıyorum. Critlerden crit beğenin abi, ağzına sağlık. Bu başlık böyle kilitlense yeridir yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gs lı arkadaşlar ergün gürsoy için ne düşünüyor acaba diye merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 @Baggio Söyleniyor dedim,bu maçtır demedim. @Tinu Bizim ne düşündüğümüz çok önemli değil,hatta benim Aziz Yıldırım hakkında ne düşündüğümde pek önemli değil, önemli olan bu ülkenin hakimlerinin yargıçlarının ne düşündüğü olucak ki Ergün Gürsoy tatilini yaparken Aziz Yıldırım kitap okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pek sevmem kendisini, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fenerlilere çok yazık ya. savunmaya çalışmalar falan. e bi durun bi ne çıkacak bekleyin. hemen bok at izi kalsınlar, başkanımıza yanlış yapıyorlar uçuşmuş havada. soruştursunlar bi bitsin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar