mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Benim duyduğum kadarıyla Trabzon'da her an gündeme oturabilir. Mevzu sadece Fener'in teşvik primi,vs değil yani. 7. şampiyonluk falan derken Bursa kucakta 2. şampiyonluğu bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Herşeyin ortada olduğunu göre göre, bazı şeyleri savunmak nedir. anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 toggie işin aslında olması gerekeni belirtmiş fakat ben de Türkiye'de kulüp başkanlarının hele hele Aziz Yıldırım'ın kolay kolay içeri alınamayacağını düşünüyorum eğer ortada fol yok yumurta yok ise. Kaldı ki Şekip de ülkenin güçlü avukatlarından biri, ben bu işin altından kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum Fenerbahçe'nin. Demekki baya delil ve takip var belli süredir ki adamlar şak şak operasyon yaptılar. Birşeylerin olmasını beklemeleri için de ligin bitimini beklemeleri çok doğal. Artık olay TS-FB'yi çoktan aştı ki ben TS'nin de başının yanacağını düşünüyorum. Bizde bir sıkıntı yok gibi en azından, demekki en kötü sezonumuzun bu sene olması hayırlı olmuş ne diyelim. Ama ligden düşme?. Bence imkansız. Fenerbahçe ligden düşerse intihara teşebbüs edebilecek insanlar tanıyorum çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla akpli siyasiler bir bir açıklama yapıyor, bülent arınç, mehmet miydi atalay, mehmet ali şahin şimdi de hüseyin çelik. h.çelik yüzde 5'i bile doğruysa durum çok vahim üzgünüz akp bunu kullanacak başbakan benim tuttuğum takım bile küme düşürüldü dicek. üzgünüz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu saatten sonra aklansak ne aklanmasak ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İyide senin 3-5 tane gereksiz tanıdıgın var diye yasayımı uygulamayacak devlet.Şike kesinleşti ama türkiye genelinde X tane beyinsiz yasam formu var bunlar kendini öldürür(tabi becerebilirlerse o zeka seviyesiyle)biz Fb/Gs/Bjk ye ceza vermiyelim kendi çaplarında usulsuzlugun dibine vursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aziz iceri alindiysa ki basbakan ve askerlere yakinligi malum baya baya ciddi sonuclari olabilir bu gozaltilarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 AziZ yildirimi hastaneye kaldirmislar. Tansiyon,seker.... 1 gun dayanamadi adam nezarete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 daha durun şimdilik gözaltında, yakında cezaevine girecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Smoke said: bu saatten sonra aklansak ne aklanmasak ne... işte fenerli patilerin atladigi bir gercek... bu camur at izi kalsin gibi bir olay diil cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 8. olmamiz hayirli olmus. gecmise donuk yaparlarsa bizde de cikar bisiler o ayri. adnans`i falan alirlar iceri belki dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 eger aklanırsak camur at izi kalsın olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Masquerade said: 8. olmamiz hayirli olmus. gecmise donuk yaparlarsa bizde de cikar bisiler o ayri. adnans`i falan alirlar iceri belki dsa. hakketten ha ulan bizde keşke kupayı almasaydık diyorum içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fizban said: eger aklanırsak camur at izi kalsın olmuş olacak. bangir bangir tesvik ve sikenin goruntulu kayitlari, telefon kayitlari var diyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=zQasV-pBWS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Şikeyle şampiyon olucağımıza 5bitirmek daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 eger kayitlar varsa zaten aklanmamis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fizban said: eger aklanırsak camur at izi kalsın olmuş olacak. Bunların gerçek olmadığını düşünenler var. Aziz tabiki aklanacak, o yaptı bu yaptı denilecek, bundan öncekiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aziz aklandıktan sonra ne cıngar koparacak esas onu beklemek lazım. Hemen eve mısır depolamak lazım sağlam drama dönecek TVde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla aklanır veya aklanmaz fb onu bilemem de su olaydan sonra kimse sike lafı edemeyecek. yeltenen de olmayacaktır artık. guzel bir temizlik olabilir yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 deliller sağlamsa nereye aklanıyor,o değilde renkli medya hemen beşiktaş'a salça olmaya başlamış,ibrahim akın haberleri vs ahaha BEŞİKTAŞ NEVZAT DEMİR TESİSLERİNDE EMNİYETİN YAPTIGI ARAMA SONUCU BULUNAN TEK ŞEYİN "ONUR VE ŞEREF" OLDUGU BİLDİRİLDİ. face'den alıntı sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 asdasda editleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Seref ve Hakki degil miydi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 SERDAL ADALI : Bu maçta oynama sakın. Seni mutlaka Beşiktaş’a alacağım. iBRAHiM AKIN : Galatasaray da beni istiyor Serdal ağabey... http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18166547.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hürriyet misdirection'u cakmis hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu? ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki. ahahah :D onur ve seref cıkmıstı aramalarda tuh dfsgsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar