Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

toggie işin aslında olması gerekeni belirtmiş fakat ben de Türkiye'de kulüp başkanlarının hele hele Aziz Yıldırım'ın kolay kolay içeri alınamayacağını düşünüyorum eğer ortada fol yok yumurta yok ise. Kaldı ki Şekip de ülkenin güçlü avukatlarından biri, ben bu işin altından kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum Fenerbahçe'nin. Demekki baya delil ve takip var belli süredir ki adamlar şak şak operasyon yaptılar. Birşeylerin olmasını beklemeleri için de ligin bitimini beklemeleri çok doğal. Artık olay TS-FB'yi çoktan aştı ki ben TS'nin de başının yanacağını düşünüyorum. Bizde bir sıkıntı yok gibi en azından, demekki en kötü sezonumuzun bu sene olması hayırlı olmuş ne diyelim. Ama ligden düşme?. Bence imkansız. Fenerbahçe ligden düşerse intihara teşebbüs edebilecek insanlar tanıyorum çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

valla akpli siyasiler bir bir açıklama yapıyor, bülent arınç, mehmet miydi atalay, mehmet ali şahin şimdi de hüseyin çelik.

h.çelik

yüzde 5'i bile doğruysa durum çok vahim

üzgünüz akp bunu kullanacak başbakan benim tuttuğum takım bile küme düşürüldü dicek.
üzgünüz gg.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide senin 3-5 tane gereksiz tanıdıgın var diye yasayımı uygulamayacak devlet.Şike kesinleşti ama türkiye genelinde X tane beyinsiz yasam formu var bunlar kendini öldürür(tabi becerebilirlerse o zeka seviyesiyle)biz Fb/Gs/Bjk ye ceza vermiyelim kendi çaplarında usulsuzlugun dibine vursunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

deliller sağlamsa nereye aklanıyor,o değilde renkli medya hemen beşiktaş'a salça olmaya başlamış,ibrahim akın haberleri vs ahaha

BEŞİKTAŞ NEVZAT DEMİR TESİSLERİNDE EMNİYETİN YAPTIGI ARAMA SONUCU BULUNAN TEK ŞEYİN "ONUR VE ŞEREF" OLDUGU BİLDİRİLDİ.

face'den alıntı sdfgd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...