adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sizce yarına bi sonuca varır mı olay yada ciddi bi yol alırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "video olduğu söyleniyor" diyen bir video olması video olduğunu göstermiyor. dursun çiçek için de "orada olduğuna dair görüntüler var" deniyordu, sonra gizli tanık ifadesine geldi, o da herşeyi hatırlıyorum derken üzerindeki üniformanın rengini bile bilemedi. klasik cemaat tipi iddianameye dönüşecek bu. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 trabzon da düssün np. bize avrupa yolu acilir, mis. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Benim anlamadığım Fenerbahçe para verip satın alıyorsa, Trabzon para vermeden rakipler kendi insiyatifiyle yatıyorsa hak hukuku geçtim neden tek suçlu Fenerbahçe? Trabzonspor kulisi kullandı işte, ezelden beri gençlik ve spor kurumu Trabzonlularda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bence ilk 7 düşsün BAM'lı gs şampiyon olmuş olsun. bulletride; sebepleri veriyorum. - fenerbahçe başkanlığına cemaat adamı getirmek - faruk özak - wikileaks - örtülü ödenek - trabzonspor en önemlisi melih başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Netice olarak tam da spor basınının aradığı fırsat çıktı.Ligler başlayana kadar sayfaları nasıl doldursak,ekranlarda ne anlatsak diye kara kara düşünen adamlar nasıl mutlulardır şimdi (doğal olarak tabi,adamlar görevlerini yapıyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://tinypic.com/player.php?v=wlc4yr&s=7 "maçta gol yemede ne istersen vericem" hani arkadaşlar arasında geçen bi muhabbet tabi ki yoksa altında aranıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 @mokoko abi zaten o serkan da gözalti listesinde.. almanyadan mi ne cagirilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BulletRide said: Benim anlamadığım Fenerbahçe para verip satın alıyorsa, Trabzon para vermeden rakipler kendi insiyatifiyle yatıyorsa hak hukuku geçtim neden tek suçlu Fenerbahçe? Trabzonspor kulisi kullandı işte, ezelden beri gençlik ve spor kurumu Trabzonlularda zaten Bir adamın kendi iradesiyle kötü oynaması yada yeterince motive olmamasıyla para karşlığında kötü oynamasını aynı kefeye mi koydun sen gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Yanlız bir Aziz Yıldırım değerlendirmeside ben yapayım. Davanın sonucu ne olacak ve türk futbolundaki yeri aziz yıldırımın nereye gidicek en ufak bi fikrim yok ama bişeyler eklemek istiyorum. Bu adam ciddi anlamda aileden oldukça testisli bir mafya mı? Evet Bu adam Rakip takım taraftarları tarafından nefret ediliyor mu ? Evet Fenerbahçe'nin en büyük taraftar grubu GFB tarafından istifası isteniyor mu ? Evet Fakat bu adam kulube geldiğinden bugune olanlarada bi bakmak lazım. Fenerbahçe amatör branşlarda Basketbolda Efes - Ülker - Tofaş vs ardından geliyordu şampiyonluk bir hayaldi. Voleybolda Eczacıbaşı Egemenliğine son vermek zaten imkansıza yakındı işte o Neslihan Demir fln Vakıfbank arada bir kafa tutuodu Fenerbahçenin adı bile geçmiyordu Erkek Voleybol : Valla hayatımda izlememiştim o derece Bayan Basketbol : Galatasaray'ın arkasındaydık ama 2 gs alıosa 1 biz alıoruz şeklindeydi Şu an Gelinen durumları zaten hepimiz biliyoruz Ekonomik olarak Belki şu an Galatasarayın içinde bulunduğu durumdan bile kötü durumdaydık.Fatih Altaylının bir düşüncesi vardır öyle bir başkan gelicekki ben 3 sene şampiyonluğa oynamicam dicek 3 senede ekonomik olarak bi atılıma geçip ekonomiyi düzelticek diye. Aziz Yıldırım bunu yaptı. Fenerbahçe'nin kulup ekonomisi şu an dünyada 10. sırada seneye 9 a çıkması bekleniyor geleceğin kulubu olarak nitelendiriliyor Stad : Hiç bir devlet yardımı almadan kendi kaynakları ve bulduğu telsin migros gibi sponsorlarla Stadı yıkıp aynı yere stadı dikti yapıldığı dönemde avrupadaki en modern stadlardan biriydi ki hala öyle. kışın t-shirtle maç seyeredebiliyorum pozisyonları eş zamanlı olarak televizyondan takip edebiliyorum Şu anda Fenerbahçe Ülker Arenanın inşaatı devam ediyor birdaha sezondan itibaren kendi stadımızda maçlarımızı oynacağız. Yönetim kurulu : Galatasarayın şu anda zenginliğiyle övündüğü başkanı Türkiyenin en zenginleri listesinde 51. sırada bulunuyor fenerbahçe kulubu yöneticileri + sponsorları aydınlar , ülkeride işin için katarsan toplam 9 kişi Türkiyenin en zenginleri listesinde ilk 50 de (aileden gelen zenginliklerde bunun içinde) Taraftar : Evet GFB Aziz Yıldırımdan nefret ediyor çünkü Pazarlama : bedava bilet alamıyorlar .. Ama şunuda söyliyim Galatasaraylı arkadaşlarım bizim okulun kantininde takır takır bilet dağıttıklarını bilirim bedavaya. Bizim kulubumuzde su an ortalama seyirci olarak türkiyede lider ayrıca kombine satışlarındada öyle ve bunların hepsi için fenerbahçe taraftarı kulube para ödüyor. Fenerium satışlarından kazanlılan miktar GS STORE ve Kartal Yuvasının toplam satışından kazanılan miktardan daha fazla. Herşeyden öte Fenerbahçeli bi insanın acaba bu yönetim napıcak ne edicek diye bir derdi olmadı yönetimde belli başlı bir istikrarı tutturmuş şekilde karşı çıktığımız kararları davranışları olsada her fenerbahçeli aziz yıldırıma her zaman güvendi. Aziz Yıldırım : Türkiyeye gelmiş ve geçermi geçmezmi belli olmaz en büyük başkandır. Seversiniz sevmezsiniz fakat burda ki Herkes Aziz Yıldırım gibi bir başkan isterdi kendi kulubüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kusura bakma da ben istemem ya şike suçlamasıyla gözaltına(!) alınmış bi başkan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Hukuk olarak demiyorum, Fenerbahçe bu anlatılanlar doğruysa yargı anlamında suçlu. Benim dediğim Fener'in en kötü puanı silinse Trabzonspor hakkı olan şampiyonluğu almış olarak gösterilecek. Böyle birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Grast said: Aziz Yıldırım : Türkiyeye gelmiş ve geçermi geçmezmi belli olmaz en büyük başkandır. Seversiniz sevmezsiniz fakat burda ki Herkes Aziz Yıldırım gibi bir başkan isterdi kendi kulubüne. AHAHAHAUSDHUAS askdughasjc ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tum bunlari nasl yaptgi yargida kanitlanmasi olasilik dahilinde bile olan bir baskan hatta basggaaaaan istemiyorm kusura bakma ama... tabataya 8m versin,sonra ben akillandm pardon desin quaresmayi getirsin.. varsin olsun devlet stad projemizi geciktrsin,biz kendi paramzla kendi stadimizi yapalim kafalarda soru isareti olmadan.. ordan burdan gelen parayla diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BulletRide said: Hukuk olarak demiyorum, Fenerbahçe bu anlatılanlar doğruysa yargı anlamında suçlu. Benim dediğim Fener'in en kötü puanı silinse Trabzonspor hakkı olan şampiyonluğu almış olarak gösterilecek. Böyle birşey yok.dediğim gibi, eğer deliller "olm emenike oynamıyo demek ki şikeci"den ibaretse, fenerin 10, trabzonspor'un 15 puanı falan silinmeli bursa 2. olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aziz yıldırımın suçsuz bulunursa bidaha ki sezon fener trabzon maçına kesin gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi bide söyle bişey var.. adamin elinde kapı gibi deliller olmadan, ülke insaninin en hassas oldugu,ugruna kan dökuldugu,kavgalar cıktigi bir konuda 100 kusur yillık koca kulubu tum turkiye karsisinda suclu duruma dusurmeye totosu yetsin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24346611 bu olaylar hakem hataları, hiç bir şekilde şikeyi ispatlamaz, bunu gibi pozisyonlar her takıma oluyor, bu olay farklı adamların elinde para verilirken görüntüler olduğu söyleniyor, şifreli telefon konuşmalarından bahsediliyor, örnekler saçma olmuş, Şike özellikle teşvik olayı her zaman vardı gs da yaptı bunu beşiktaşda bunu kabul etmemek aptallıktır, ama bu olayda bariz görüntüler telefon kayıtlarının felan ortaya çıkması ve yeni yasanın uygulanması fenere patladı bunda aziz yıldırım bana göre %100 suçludur çünkü aziz yıldırımın önlenemeyen egosu, ben kralım ben yaparım olur havaları, feneri bırakıp türkiye de futbolu ben yönetirim ben ne istersem yaparım egosu bu noktaya getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Aziz Yıldırım'ın yaptıkları zaten sportif başarı olarak küçümsenemez, fakat sürdürülebilir değil. Fenerbahçe'yi devralan bir sonraki başkanın bunları bu kadar para ödese de devam ettirebileceğinin bir garantisi yok. Kaldı ki verdiğin merchandise ve stadyum örnekleri çok değişken, al diktik biz stadı Terim gazıyla bu sezon muhtemelen en büyük geliri biz elde edeceğiz, e 3-5 adam da getir zaten kit sponsor Nike oldu forma başı en az 20 tl daha çok kar var. Atla deve değil bunlar, ha ilk bunu Aziz'in yerleştirmiş olması kendi açısından ranttır, Türk sporuna da hizmettir fakat taratar grubuna, basına, hatta zaman zaman sporcusuna bu kadar saygısı olmayan bir adamın sonu böyle olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Trt teşvik primi verilirken video görüntülerin oldugunu söyledi. Dogruysa gg no rmk zaten. Ayrica yazilmis. Emenike oynamadi, Eses çok kastı lan Ts`ye diyerek Aziz`i Pazar sabahı köründe apar topar almazlar, alamazlar içeri. İlla ki vardır ellerinde bir takım deliller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Czentovic said: Grast said: Aziz Yıldırım : Türkiyeye gelmiş ve geçermi geçmezmi belli olmaz en büyük başkandır. Seversiniz sevmezsiniz fakat burda ki Herkes Aziz Yıldırım gibi bir başkan isterdi kendi kulubüne. AHAHAHAUSDHUAS askdughasjc ac Süleyman Seba varken en iyi demek saçma olur. Belki Seba'dan daha aktif işler yaptı ama Seba'nın çeyreği kadar sevilen, saygı görülen bir isim olamadı. Bugün diğer takımların en troll adamları bile bir adama, laflarına vs. saygı gösteriyorsa, o adam büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BulletRide said: Hukuk olarak demiyorum, Fenerbahçe bu anlatılanlar doğruysa yargı anlamında suçlu. Benim dediğim Fener'in en kötü puanı silinse Trabzonspor hakkı olan şampiyonluğu almış olarak gösterilecek. Böyle birşey yok. Trabzonspor'un hakkı olduğu kişisel bir görüş sadece.Yoksa eğer Fenerbahçe'nin şaibeli maçları olduğu iddia ediliyorsa, Trabzonspor'un en az Fenerbahçe kadar şaibeli maçları var. Bu Trabzon'un hakkıydı muhabbeti kabak tadı verdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Trabzonspor'un hakkı olmadığını o cümleyi idrak edersen görebilirsin yorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Cümlen karışık.Bir okuyorum trabzonun hakkı manası çıkıyor, bir okuyorum tam tersi mana çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar