El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi noldu şimdi sonuç olarak? aziz hastanede mi, sorguda mı? bu gece bi sonuç çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Duruşmada. Sabaha karşı sonuçlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sabahlari hastanede, geceleri mahkemede, haftasonlari geysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Sana kim acısın nileppezdel ? 7 gündür burda her saat ortalama 25-30 post atıyosun.Uyumadıgın saatler dışında kaba tabirle 7/24 burdasın. Mevsimlerden yaz..Genç bir arkadaşsın tahminim.. bu bendeki rage degil 26 yaşında biri olarak konuşuyorum. Bi git gez hava al.. haftasonu cumartesi bugün yarında tatil.. Gezmediğimi nerden biliyosun dicende her saat burdasın.Öğlen bi saat başlıyosun sabah forum bitene kadar post allah post.. Şimdi ben de sana mı acıyım ? Hayır tabikide.. Yaşadığın hayatın standartlarından bi haber bir adamım.. belki bundan 1 ay önce şey üstünde şey yapıyodun, bu ay kendini sosyal ağlara adadın ajanda da bu şekilde bir program yaptın. 1 ay sonrada kendini ilime irfana adıyacaksın belki bilemiyorum..Gidip afrikada'ki çocuklara yardım için sosyal dayanışma örgütlerine giricen.Bilemiyorum yani. Bir diğer açıdan bundan 1 hafta sonra kimbilir ben acınacak duruma düşerim..Yine aynı şekilde sen bir hafta sonra acınacak duruma düşersin. Allah göstermesin öle durumları da nerden bilebiliriz. O yüzden insanlara bu "acıma" tarzlarıyla yaklaşma, ufak bi tavsiye..Çok yanlış betimlemeler yapıyosun.Sağlıgından dolayı bir insana acınmaz,üzülünür bu bağlamda acil şifalar dilenir. Saçma sapan bir fanatiklik var. Şuan senin sahada korner kullanacak alex'e şişe atmakta olan bi insandan farkın yok gözümde. Hakkaten itici ve kıl edici bir tarza giriyosun ara sıra bu olayda.. Birine "acımak" hakkaten büyük bir küstahlıktır.Yapma böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya acımak derken üzülmek anlamında dedim abi kusura bakma yanlış kelime seçmişim, cidden özür dilerim. Tabii ki o anlamda demedim yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nilep ne ara uyuyosun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sabah 6 akşam 4 arası falan uyuyorum. Ha şike soruşturması başlayana kadar her akşam dışarıdaydım ama bu haberler ilgimi çekiyor ben de sosyal hayatımı dondurma kararı aldım ssdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 "haşmet babaoğlu" said: Futboldan gitgide soğuyorum. Yok! Bunun nedeni şu malum şike soruşturması falan değil. Kaç yıllık gazeteciyim; neler gördük, duyduk! Bu soruşturma beni hiç şaşırtmıyor. Beni futboldan soğutan şey "taraftarlık" müessesesi! Gitgide anlıyorum ki, futbol "erkekleri aptallaştırma endüstrisi" nden başka bir şey değil bizde! Benim açımdan en fenası futbol yorumculuğu da yapıyor olmam. Yani... Ne kadar saha içindeki "güzelliklere" odaklanmaya çalışsam da, gerçekte masa başından yönetilen bu kitlesel "aptallaştırma operasyonu" na ben de katkıda bulunuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Eternal said: Sana kim acısın nileppezdel ? 7 gündür burda her saat ortalama 25-30 post atıyosun.Uyumadıgın saatler dışında kaba tabirle 7/24 burdasın. Mevsimlerden yaz..Genç bir arkadaşsın tahminim.. bu bendeki rage degil 26 yaşında biri olarak konuşuyorum. Bi git gez hava al.. haftasonu cumartesi bugün yarında tatil.. Gezmediğimi nerden biliyosun dicende her saat burdasın.Öğlen bi saat başlıyosun sabah forum bitene kadar post allah post.. Şimdi ben de sana mı acıyım ? Hayır tabikide.. Yaşadığın hayatın standartlarından bi haber bir adamım.. belki bundan 1 ay önce şey üstünde şey yapıyodun, bu ay kendini sosyal ağlara adadın ajanda da bu şekilde bir program yaptın. 1 ay sonrada kendini ilime irfana adıyacaksın belki bilemiyorum..Gidip afrikada'ki çocuklara yardım için sosyal dayanışma örgütlerine giricen.Bilemiyorum yani. Bir diğer açıdan bundan 1 hafta sonra kimbilir ben acınacak duruma düşerim..Yine aynı şekilde sen bir hafta sonra acınacak duruma düşersin. Allah göstermesin öle durumları da nerden bilebiliriz. O yüzden insanlara bu "acıma" tarzlarıyla yaklaşma, ufak bi tavsiye..Çok yanlış betimlemeler yapıyosun.Sağlıgından dolayı bir insana acınmaz,üzülünür bu bağlamda acil şifalar dilenir. Saçma sapan bir fanatiklik var. Şuan senin sahada korner kullanacak alex'e şişe atmakta olan bi insandan farkın yok gözümde. Hakkaten itici ve kıl edici bir tarza giriyosun ara sıra bu olayda.. Birine "acımak" hakkaten büyük bir küstahlıktır.Yapma böyle. sen peki bu tarz konuşma yaparak küstahlığın dibine vurmana kaç puan veriyosun? 2dk fenerli değil de delikanlı ol. herşey ortadayken itiraflar mahkeme kararları ortadayken senin yerinde olsam gelip burda konuşmam bile. insanlar istediğine acıyabilir ya da istediğine hakaret edebilir. sonuçta bu işten kendileri zararlı cıkar ya da yararlı cıkar orası ona kalmış bi iş. ama sen bu işin ölçütünü belirleyemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 trt haber: Sürekli adliyenin önünde bekleyen ambulans kapıya doğru yanaştırıldı. Ayrıca Hastanenin 5.katı komple boşaltıldı aziz yıldırım için. o değil 14`ünden sonra telefon haric baska bir iletisim araci almadan tatile gidiyorum, su surec kacar mi lan. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bir aylık internet pakedi al bari telefona, pintilik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 @Escape: Sence neden nilep hiç cevap vermeyip özür dileyip geçti. :) Anlıyacak olanlara laf anlatmaya çalış,anlamicak gereksizlere bişeyler anlatmaya çalışmanın gereği yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ne kadar konuşursan konuş, herkes kendi değer yargılarına göre yargılıyor işte. Kimse kimsenin değer yargısına göre davranmak zorunda da değil ayrıca. Senin değer yargına uymadı mı? Bana ne senin değer yargından... Rahatsız mı oldun? Çok da fifi. Ne meraklısınız insanları kendi beyninizin algılama kapasitesine göre kategorize etmeye. Kendi dünyanıza göre biçimlemeye, ona uydurmaya çalışmaya. Size ne benim düşüncem bu şekilde. Fizban, benim senin "kategorize edilmiş karakter algında" ne ifade ettiğim umrumda değil. İstediğim şeyi düşünme hakkına da sahibim. Nolur beni beğen. Ağlarım yoksa... Ne basma kalıp insanlar var şu hayatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://twitpic.com/5nrstm adliye onu. bende 1 saat kadar once geçtim onunden baya bi inletiyolardı ortalığı taraftarlar. bakalım yarın yuruyuste neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 rahatsizlanmis hastaneye gidiyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi bu arada aziz yıldırım' ın karakolda ben konuşursam herkes yanar dediğini biliyorsunuz dimi ? hayır hala bunlara rağmen aziz yıldırım ın suçsuz olabileceğini falan düşünen arkadaşlar var, ilginç baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hastaneye kaldırılmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o taraftarlar boşa gaz yapıyor yıldırım tutuklanır fener küme düşerse fıss diye kacacaklar cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 oha 240 şeker ne adam ölecek cidden ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pch said: abi bu arada aziz yıldırım' ın karakolda ben konuşursam herkes yanar dediğini biliyorsunuz dimi ? hayır hala bunlara rağmen aziz yıldırım ın suçsuz olabileceğini falan düşünen arkadaşlar var, ilginç baya. sen mi sorguladın adamı? nası bu kadar emin konuşuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Masquerade said: trt haber: Sürekli adliyenin önünde bekleyen ambulans kapıya doğru yanaştırıldı. Ayrıca Hastanenin 5.katı komple boşaltıldı aziz yıldırım için. o değil 14`ünden sonra telefon haric baska bir iletisim araci almadan tatile gidiyorum, su surec kacar mi lan. meh. Abi bu surec dedigin 2 sene surucek TFF mahkemeyi beklemeden karar vermicek sonucta 1-2 sene sonunda temyiziyle ceza alsa bile fener, o zaman hazir bir sekilde secilmis yabancilar yenilenmemis kontratlar bonservisleri ile satilmis degerli oyuncular minimum para kaybi ile 2.lige dusurulup ertesi sene hemen tekrar gelicek 1 sezon kaybi olucak, simdi duserse sadece elinden kacicak bonservis bedeli bile muazzam bir zarar eder ki CL gelirleri TV gelirleri haric zaten, yonetim olsun teknik heyet olsun fenerde 1 haftadir hep yargi surecini destekliyor eh turkiyede hukuk malesef bole sucu ispatlanmamis herkezde serbest sayilir o zaman artik beklicek birsey kalmio geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 reampage said: Masquerade said: trt haber: Sürekli adliyenin önünde bekleyen ambulans kapıya doğru yanaştırıldı. Ayrıca Hastanenin 5.katı komple boşaltıldı aziz yıldırım için. o değil 14`ünden sonra telefon haric baska bir iletisim araci almadan tatile gidiyorum, su surec kacar mi lan. meh. Abi bu surec dedigin 2 sene surucek TFF mahkemeyi beklemeden karar vermicek sonucta 1-2 sene sonunda temyiziyle ceza alsa bile fener, o zaman hazir bir sekilde secilmis yabancilar yenilenmemis kontratlar bonservisleri ile satilmis degerli oyuncular minimum para kaybi ile 2.lige dusurulup ertesi sene hemen tekrar gelicek 1 sezon kaybi olucak, simdi duserse sadece elinden kacicak bonservis bedeli bile muazzam bir zarar eder ki CL gelirleri TV gelirleri haric zaten, yonetim olsun teknik heyet olsun fenerde 1 haftadir hep yargi surecini destekliyor eh turkiyede hukuk malesef bole sucu ispatlanmamis herkezde serbest sayilir o zaman artik beklicek birsey kalmio geriye sen çok yanlış anlamışsın olayı. tff 1 hafta falan içinde karar vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 evet tff'ye kanıtları vereceklerini söylüyorlar sürekli, TFF mahkemeden bağımsız olarak o kanıtları yeterli bulup düşürebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Tamam karar vericek ama Fenerin aleyhinde bir karar veremicek yargi surecini beklemek zorunda kalicaklar ki aslinda dogrusu bu Italyada olay 3 ayda temyiz sonucu ile belirlendi ama adamlar suclarini itiraf ettiler FBde kimsenin itiraf edicegini dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bugun fenerin ligden dusmesi ortalama 100 milyon TL den fazla zarar etmekte hani olurda bu adamlar ilerde aklanirsa o zamanda fener cosar tazminat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar