Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 TFF kume dusurmezse ve ileride mahkeme azizi falan suclu bulursa turkiye olarak uefa'dan ceza aliriz. Yani TFF ileriyi dusunerek adam gibi dogru cezayi vermesi lazim. Sikeye 0 tolerans diyorsa UEFA gerekeni yapmali UEFA. Feneri kurtarcaz diye Turkiyeyi batirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fener turkiyedir abi, batarsa turkiye de batar. yoksa turkiye fener miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Fener Turkiye falan degil yav bizim millet kendini onemli sanmayi sever onun bir ornegi fener iste. Gorduk baskanlari dahil bir suru yoneticidini sabahin körü donlariyla topladilar nerdeyse. 2 kez yuruyus yaparlar maca gitme saatlerine sonra hepsi yazligina gider sanal olurlar biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ekinler dize kadar fener gel bize kadar olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Grast said: nileppezdel said: Ya iyi de TFF şu an için dava bitmediğinden "tedbiri ceza1 verip mahkeme sonunda konuyla ilgili son kararı vermeye karar verebilir bu bir, ikincisi TFF ayrı bir organ da olsa eğer ki Fenerbahçe'nin şike yaptığı kanıtlanırsa ve bu onların bilgisi dahilinde olursa, yaptırım uygulamak zo-run-da-lar. Diğer kulüpler karşı dava açar o zaman CAS'a, şike yaptıkları kanunen bile kanıtlandı ama gereği yapılmadı, zamanında delil yetersizliği gerekçesiyle veremedikleri cezayla kaldılar ve şike ülkemiz futbolunda meşrulaştırılmış oldu diyerek PS: Ben o haberi açık bulunmasından ziyade kamuoyu oluşturma çabası olarak görüyorum, taraftarlarını "onlar da yaptı ama sadece Fener'e yükleniliyor ve devletin işi" bilincine sokup TFF'ye baskı yapmak için.Yani arada bir çizgi var ve onu anlamamakta direniyorsun. Anlasan zaten konuşmamızda sona erecek. Fenerbahçe Spor kulubüne verilecek ceza TFF tarafından düşünülerek belirli bir ceza verilecek. daha sonra bu ceza değil fakat davalı kişilerin bireysel akibeti söz konusu olacak. Bi ton hukuk okuyan arkadaşımla dedemle fln konuştum tekrar ediyorum bu süreç içinde belli başlı emsalleri mevcuttur Juventus olayıda buna bir örnektir ki tam anlamıyla herşey kanıtlandığında dahi verilen hiç bir ceza dava bitiminde değiştirilmemiştir. bu yüzden verilen ceza stabil kalacaktır. Küme düşme olayı kanunda yazan bişey değil mi? TFF kendi yönetmeliiğine göre ceza uyguluyor benim bildiğim. KAnuni cezayı uygulatmak mahkemenin görevi değil mi? Yani özetle mahkeme TFFden daha üstün bi kurumken, neden TFF ceza veriyor ve, mahkeme sonucu bu cezayı değiştirmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hepsi dogruysa, ligde adam kalmamis zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fizban said: MADDE 44 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME (1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır. (2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir. (3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir. (4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir. yani teşvik primi veren kulüp de, şike yapan kulüp de suçlu. futbolcular da hak mahrumiyeti cezası alacak. şimdi diyelim ki tff kararını verdi; fenerbahçe bursaya teşvik primi vermişti, bursayı kulüp olarak bağlamıyor. sadece sercan yıldırıma verdi; sercan sana al 17 milyar dolar, microsoft'u verdik sana, penthesilea senin artık işçin, 17 gol atmanı istiyoruz bu maçta dediler. sercan yıldırım da aldı paraları, maçta çıktı hiçbirşey yapamadı. sonra sercan yıldırım bir sonraki sezon ilk 10 maçına çıktı; 10 maçta 30 gol attı inanılmaz bir istatistik. sonra polis çıktı; "arkadaş bi dakka bi dakka, sercan teşvik primi almıştı, biz bunu içeri almayı unuttuk" dedi. tff de "aaa doğru birader haklısın, 3 yıl da hak mahrumiyeti al bakacım panpiş" dedi sercan'a cezayı kesti. 10 maçta 30 gol yiyen takımlar (gs bunlardan biri, sori muslera dandik çıktı sercan ona da çaktı 3 tane), federasyona "birader sen bizim karşımıza suçlu olduğu resmen ortada olan adamı senin salaklığın yüzünden çıkardın, bu adamın attığı goller geçersiz sayılmalıdır" derse haklı olmaz mı ? olur. işte soruşturmada ayrı bi gerizekalılık ve işte akp'nin 9. yıl dönümü.abi hikayeye benim dahil olmam nasil bir anlam butunlugu yaratiyo onu anlamadim lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mahkemenin kanun ve cezasi ayri TFFninki ayri. Yani mahkenin mesela ligden dusurme diye cezasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adam aramadan kendi aratmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 e quotelandigim mesajlari nasi takip etcem sukru efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 oha grecekten takip ediyomus bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 google da nick paticik.com yazarak oh bing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ooh yeaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://twitpic.com/5nfcad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 @tinu ucmus onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aktiftablet said: Grast said: nileppezdel said: .... Küme düşme olayı kanunda yazan bişey değil mi? TFF kendi yönetmeliiğine göre ceza uyguluyor benim bildiğim. KAnuni cezayı uygulatmak mahkemenin görevi değil mi? Yani özetle mahkeme TFFden daha üstün bi kurumken, neden TFF ceza veriyor ve, mahkeme sonucu bu cezayı değiştirmiyor? Küme düşme-yükselme, -puan olayları idari olaylardır. İdari olaya kurumun kendi yani TFF bakar. Şike gibi suç işlendiyse hapis, para cezası gibi ceza davalarına mahkeme bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yalnız gerçekten çok sıkıcı oldu artık bu olay , hele bir de küme düşünce iyice berbat olacak, valla suçlularsa bile arka planda anlaşsınlar, bu adamlar istifa etsin delilleri hasır altı etsinler fenerde küme düşmesin , adam gibi çıkıp oynayalım şu ligi , zaten bu olaylardan sonra daha kimse böyle işlere kalkamaz. valla en iyisi bu gibi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben hala fenerlilerin ne kurtarsak kardır tarzı savunmasını anlamıyorum hayır benim takımımın ismi bu olaylara karışsa lanet olsun ne bok yiyorlarsa yesinler 5 sene 2. ligden çıkamasınlar derim, bazılarında kemik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nah dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben birşeyi anlamadım Tff 15 temmuza kadar kadar verip Uefa'ya Cl ve Avrupa Ligi için bildirim yapmak zorunda iken savcılık neden Tff'ye dosya göndermez ki? Bir yasal veya burokratik engel mi var?Yoksa tutuklamaların bitmesini mi bekliyorlarr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24426474 şöle bişi yazmış biri ne kadar doğru bilemem tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fb düşsün lan ne komik olur, takım babanızın takımı sanki bırakın noluyosa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mighty_THoR said: Ekinler dize kadar fener gel bize kadar olmuş bu.oha lan 14 maçta Fener şike mi yaptırmış?Hani 5 maçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aquila said: cl'yi tff engelliyemiyo galiba, ona uefa karar veriyo. hmm ama sampiyon fener diye bildirilmemisse henuz, sampiyonluk alinirsa filan mi acaba, neler neler. tff istediğini gönderiyo cl ve uefa'ya. uefa sadece ülkelerin kupalara gitcek oyuncu sayısını ve hangi turdan başlıycağını belirliyo. hatta bu sene ingiltere'den bi takım fair play'den uefa'ya gitmeye hak kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DeBuffAndHeal said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24426474 şöle bişi yazmış biri ne kadar doğru bilemem tabi ki.bu yazı subjektif bir bakışla yazılmış pek inanmıyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar