Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

uluslararası dava, Türkiye içinde dava değil ki, bizim FIFA ile aramızda olan davada çalışamaz mı? Ha tut ki çalışamaz da Şekip GS avukatı olarak mı çalıştı ki? Dnaışmanlık yaptı. İStediğin avukata da danışırsın, fikrini sorarsın sonra senin kulüp avukatın, orada çalışma lisansı olan adam uygulamaya geçirir o önerileri
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

@barbu: Haberleri dinledin mi? 6 aydır kanıt bulmadılar da şimdi mi kanıt aramak için aldılar gözaltına sadece? Herkes bağırıyor kanıtlar var diye, operasyonla ilgili bilgisi olan adam çıktı konuşurken ağzından kaçırdı bi kısmını falan. yetersiz diyince cool oluosun ama bana di mi? evet :)

ortada bir şüphe var. iddalar var. belki 1-2 olay için de kanıt var. bununla ilgili ucundan alakalı olabilicek herkesi de gözaltına alıyorlar. bu gözaltına alınanların hakkında kesin kanıt var demek değildir. eğer öyle birşey olsa zaten o kanıtlar ile mahkemeye yollanır. gidip sağda solda arama yapmazlar. şuan için gözaltına alınanlar hakkında bilgi almaya çalışılıyor.

hani boşa yazdım bunları zaten toggie de yazmış aynı şeyi. neyini anlamıyorsun garip valla.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

İşte onu diorum yargıtay kesin olarak karar vermeden ispatlanmaz ki adamların suçlu olduğu istediği kadar tutuklansınlar

yargıtayın kararıyla alakası yok ki, TFF kendi soruşturmasını yapsın diye şikeyle ilgili kanıtların birer kopyası tff'ye verilir, eğer ki kesin bir kanıt varsa Fenerbahçe düşürülür. Bunun nesini anlamıyorsun onu anlayamadım. TFF ve yargıtayın soruşturmaları bağımsız soruşturmalar olacak, aynı konu üzerinde olsa da
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

nileppezdel said:

@barbu: Haberleri dinledin mi? 6 aydır kanıt bulmadılar da şimdi mi kanıt aramak için aldılar gözaltına sadece? Herkes bağırıyor kanıtlar var diye, operasyonla ilgili bilgisi olan adam çıktı konuşurken ağzından kaçırdı bi kısmını falan. yetersiz diyince cool oluosun ama bana di mi? evet :)

ortada bir şüphe var. iddalar var. belki 1-2 olay için de kanıt var. bununla ilgili ucundan alakalı olabilicek herkesi de gözaltına alıyorlar. bu gözaltına alınanların hakkında kesin kanıt var demek değildir. eğer öyle birşey olsa zaten o kanıtlar ile mahkemeye yollanır. gidip sağda solda arama yapmazlar. şuan için gözaltına alınanlar hakkında bilgi almaya çalışılıyor.

hani boşa yazdım bunları zaten toggie de yazmış aynı şeyi. neyini anlamıyorsun garip valla.

e ben her göz altına alınan suçlu demedim ki zaten. Siz neden öyle anladınız? Ben ellerinde ciddi kanıt olmasa bu kadar büyük operasyona girişmezler dedim, 50si de hapiste çürüyecek demedim? Belki Fenerbahçe'ye hiçbir şey olmayacak ama yine de iddi kanıtlar olması gerektiğini ve bunların da bazı kişi/kurumların üzerine patlayacağını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kilit noktada bu madem bu kadar net bir delil var neden cumhuriyet savcılığı TFFden bagımsız açtı bu davaları o zaman fener zaten düşücek şikeden ayrıca şahıslarada büyük cezalar gelicek şu dava ergenekon gibi uçsuz bir dava değil yani amaç feneri yıpratmak azizi korkutmak felan gibi saçma şeyler değil adamlar birşey yakalamişlar startı verdiler bundan sonrası çok sakat
Sosyal ağlarda paylaş

Bence iki ihtimal var gerçi türk adalet sisteminde binbir ihtimalde var ama şu söz konusu gerçekten TFF nin fenerin şampiyonlunu iptal edip ceza verebilecek delilerle infazı uygulucak sonra ceza davaları devam edicek yada TFF için somut bir delil çıkmıcak diğer davalarda uzatılıcak sittin sene sonra bi kaç para cezası yada sivastan ordan burdan bi kaç kişi yanıcak sessiz sakın biticek olay
Sosyal ağlarda paylaş

Begenmediginiz Haluk Ulusoy doneminde kac tane sampiyonlugunuz var saymadınız mı hic? Fatih Terim ve Hagi ile gelen ust uste 4 sampiyonluga laf edebileceginizi zannetmiyorum.

Bir tek 2006'da son saniye sampiyonlugu var. Onda da sike oldugunu iddia ediyosunuz ama sikenin ne oldugunu bilen yok.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bence iki ihtimal var gerçi türk adalet sisteminde binbir ihtimalde var ama şu söz konusu gerçekten TFF nin fenerin şampiyonlunu iptal edip ceza verebilecek delilerle infazı uygulucak sonra ceza davaları devam edicek yada TFF için somut bir delil çıkmıcak diğer davalarda uzatılıcak sittin sene sonra bi kaç para cezası yada sivastan ordan burdan bi kaç kişi yanıcak sessiz sakın biticek olay

Şakamısınız yahu elinde kanıt varsa götür karakola hocam ne kadar emin konuşuyorsun. Bizim millet ne kadar akıllı zeki yahu. Daha ne kadar ağlıyacaksınız arakdaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...