nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Federasyon yönetmeliğine aykırı davranırsa, bu konuda FIFA'da dilekçe yollayabileceğimiz bir birim var mıdır? Ben cidden korkuyorum yönetmeliğe uyulmayacak diye, kaldı ki bu zaten FIFA'nın da göz yummaması gereken bir şeydir. Bu olursa da harekete geçmek istiyorum elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu? direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ortalığı karıştırp süreci uzatmaya bulandırmaya ve soğutmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 noldu, 10 dakkadır gelişme yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 evet dilekçe vermiş ntv altyazı geçtiğinde yazmıştım ben buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, şike soruşturmasıyla ilgili yeterli delilerin bulunduğunu belirterek, "Tüm taraftarlar Türk adaletine güvensin. Bunun dışında yapacak da bir şey yok." dedi. şu tam muhtarlık bi post yalnız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: Federasyon yönetmeliğine aykırı davranırsa, bu konuda FIFA'da dilekçe yollayabileceğimiz bir birim var mıdır? Ben cidden korkuyorum yönetmeliğe uyulmayacak diye, kaldı ki bu zaten FIFA'nın da göz yummaması gereken bir şeydir. Bu olursa da harekete geçmek istiyorum elimden geldiğince.sen dilekçe verirsen DEAR FIFA, ARE YOU PLAYER ? ARE YOU BIG PLAYER ? ARE YOU BIG THAN TBMM ?????? NILEPPEDZEL IS AN ALCOHOLIC. HE THINKS MUSTAFA SARP IS A GOOD PLAYER. HE NO TAKE CANDLE. BYE BYE diye mail atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aat, ülke futbolunda öyle bir hukuksuzluğa karşı elimden ne gelirse yaparım, kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fifa yı yorma nilep fifa yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ne bagirdi arkadas adamlar, basim agridi dinlerken, nasil bir gurultu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu? direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse. alakası yok siyasete bulaştırmakla. araştırma komisyonu kurulmasını istemiştir. gayet doğaldır. daha önce birçok olayda bu komisyonlar kuruldu. şike ve teşvik için de kuruldu hatta erman ve ahmet çakar ifadeye çağırıldı. fifa hiçbir şey diyemez bu konuda. fifa iç işlere karışamaz. sus otur oturduğun yerde derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: ne bagirdi arkadas adamlar, basim agridi dinlerken, nasil bir gurultu bu. that's the fibol it's the fitbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hiçbir şey diyemezler, FIFA "siz siyaset karıştırdınız, katılamazsınız hiçbir yere" diyebilir. futbol konusunda en yetkili mercii FIFA. Anamızın liginde takılırız artık kendi kendimize, kimse transfer de olmaz buraya. Leş gibi bi ortam olur. FIFA Tanrı'dır futbolda, bu gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mani said: Masquerade said: yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu? direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse. alakası yok siyasete bulaştırmakla. araştırma komisyonu kurulmasını istemiştir. gayet doğaldır. daha önce birçok olayda bu komisyonlar kuruldu. şike ve teşvik için de kuruldu hatta erman ve ahmet çakar ifadeye çağırıldı. fifa hiçbir şey diyemez bu konuda. fifa iç işlere karışamaz. sus otur oturduğun yerde derler. Niye, fifanın bankasyaya karışma yetkisi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: aat, ülke futbolunda öyle bir hukuksuzluğa karşı elimden ne gelirse yaparım, kusura bakma :) Ahaha olm başka hiçbir şeye tepki gösteremiyorsun da futbola mı göstriyorsun.Madem dilekçe vereceksin daha anlamlı birşeyler için ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 rasimin caps tusu kirilmis bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yavşak dedi lan herif adfsgfdhfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 koyuldu mu bilmiyorum http://i54.tinypic.com/mhet4x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 her sayfaya koyulsa yeridir :P ben açtım kavga yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fenerbahçe küme düşerse digi biter cidden sırf fb gs maçlarından 20 tl alan çay bahçeleri için bile düşürmeyebilirler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ee son durum nedir pek takip etmedim, nezaman dusuyor fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 15 temmuzda belli olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 radagast62 said: koyuldu mu bilmiyorum http://i54.tinypic.com/mhet4x.jpg kendi sıçtığı kuyuya düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Fenerin düşmesi digitürk hedehüp falan etkiler mi etkilemez mi bilmem ama düşmezse sıkıntı var. Tabi "delilleri gördük" denildiği için böyle konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 E yani. Kendi yöentmeliğine uymayan, takım büyük diye taviz veren bir federasyona bir daha kim güvenebilir ki? Anca Fenerliler güvenir, zaten onlara çalışmış olacağı için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar