Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Federasyon yönetmeliğine aykırı davranırsa, bu konuda FIFA'da dilekçe yollayabileceğimiz bir birim var mıdır? Ben cidden korkuyorum yönetmeliğe uyulmayacak diye, kaldı ki bu zaten FIFA'nın da göz yummaması gereken bir şeydir. Bu olursa da harekete geçmek istiyorum elimden geldiğince.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, şike soruşturmasıyla ilgili yeterli delilerin bulunduğunu belirterek, "Tüm taraftarlar Türk adaletine güvensin. Bunun dışında yapacak da bir şey yok." dedi.

şu tam muhtarlık bi post yalnız
sdf
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Federasyon yönetmeliğine aykırı davranırsa, bu konuda FIFA'da dilekçe yollayabileceğimiz bir birim var mıdır? Ben cidden korkuyorum yönetmeliğe uyulmayacak diye, kaldı ki bu zaten FIFA'nın da göz yummaması gereken bir şeydir. Bu olursa da harekete geçmek istiyorum elimden geldiğince.
sen dilekçe verirsen

DEAR FIFA,

ARE YOU PLAYER ? ARE YOU BIG PLAYER ? ARE YOU BIG THAN TBMM ?????? NILEPPEDZEL IS AN ALCOHOLIC. HE THINKS MUSTAFA SARP IS A GOOD PLAYER. HE NO TAKE CANDLE.

BYE BYE

diye mail atarım.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu?

direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse.

alakası yok siyasete bulaştırmakla. araştırma komisyonu kurulmasını istemiştir. gayet doğaldır. daha önce birçok olayda bu komisyonlar kuruldu. şike ve teşvik için de kuruldu hatta erman ve ahmet çakar ifadeye çağırıldı.

fifa hiçbir şey diyemez bu konuda. fifa iç işlere karışamaz. sus otur oturduğun yerde derler.
Mesaj tarihi:
Hiçbir şey diyemezler, FIFA "siz siyaset karıştırdınız, katılamazsınız hiçbir yere" diyebilir. futbol konusunda en yetkili mercii FIFA. Anamızın liginde takılırız artık kendi kendimize, kimse transfer de olmaz buraya. Leş gibi bi ortam olur. FIFA Tanrı'dır futbolda, bu gerçek
Mesaj tarihi:
mani said:

Masquerade said:

yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu?

direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse.

alakası yok siyasete bulaştırmakla. araştırma komisyonu kurulmasını istemiştir. gayet doğaldır. daha önce birçok olayda bu komisyonlar kuruldu. şike ve teşvik için de kuruldu hatta erman ve ahmet çakar ifadeye çağırıldı.

fifa hiçbir şey diyemez bu konuda. fifa iç işlere karışamaz. sus otur oturduğun yerde derler.

Niye, fifanın bankasyaya karışma yetkisi yok mu?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

aat, ülke futbolunda öyle bir hukuksuzluğa karşı elimden ne gelirse yaparım, kusura bakma :)

Ahaha olm başka hiçbir şeye tepki gösteremiyorsun da futbola mı göstriyorsun.Madem dilekçe vereceksin daha anlamlı birşeyler için ver.
Mesaj tarihi:
Fenerin düşmesi digitürk hedehüp falan etkiler mi etkilemez mi bilmem ama düşmezse sıkıntı var.

Tabi "delilleri gördük" denildiği için böyle konuşuyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...