Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Federasyon yönetmeliğine aykırı davranırsa, bu konuda FIFA'da dilekçe yollayabileceğimiz bir birim var mıdır? Ben cidden korkuyorum yönetmeliğe uyulmayacak diye, kaldı ki bu zaten FIFA'nın da göz yummaması gereken bir şeydir. Bu olursa da harekete geçmek istiyorum elimden geldiğince.
sen dilekçe verirsen

DEAR FIFA,

ARE YOU PLAYER ? ARE YOU BIG PLAYER ? ARE YOU BIG THAN TBMM ?????? NILEPPEDZEL IS AN ALCOHOLIC. HE THINKS MUSTAFA SARP IS A GOOD PLAYER. HE NO TAKE CANDLE.

BYE BYE

diye mail atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu?

direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse.

alakası yok siyasete bulaştırmakla. araştırma komisyonu kurulmasını istemiştir. gayet doğaldır. daha önce birçok olayda bu komisyonlar kuruldu. şike ve teşvik için de kuruldu hatta erman ve ahmet çakar ifadeye çağırıldı.

fifa hiçbir şey diyemez bu konuda. fifa iç işlere karışamaz. sus otur oturduğun yerde derler.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Masquerade said:

yalniz fenerbahce tbmm ye dilekce mi vermis ben mi yanlis anladim o duyuruyu?

direk siyaseti karistirdiniz bsg diye iliskiler dondurulur fifa tarafindan o dilekceler gabledilirse.

alakası yok siyasete bulaştırmakla. araştırma komisyonu kurulmasını istemiştir. gayet doğaldır. daha önce birçok olayda bu komisyonlar kuruldu. şike ve teşvik için de kuruldu hatta erman ve ahmet çakar ifadeye çağırıldı.

fifa hiçbir şey diyemez bu konuda. fifa iç işlere karışamaz. sus otur oturduğun yerde derler.

Niye, fifanın bankasyaya karışma yetkisi yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...